21 mar. 2011

“Japonezii” s-au pişat pe Mărin

Chiar înaintea meciului cu Astra, booveanul a încercat o ultimă manipulare în fiţuica sa de şantaj. Ospătarul rupt în cur a inventat un articol grotesc, în care compara dezastrul generat de el cu calamitatea naturală din Japonia. În penibila comparaţie, suporterii Ştiinţei erau imploraţi să-şi imagineze că ei sunt “japonezii României” şi stau la coadă liniştiţi şi supuşi ca să-i dea bani de parizer lui Mărin. Da, acelaşi Mărin care evacua galeria pe “Oblemenco” sau o interzicea la meciul cu dinamo de la bucureşti ca să nu-l înjure pentru vânzarea lui Ionescu la steaua. Acelaşi Mărin care a mutat echipa la Severin, pentru că, nu-i aşa, asta e echipa sa şi a familiei sale, adică o proprietate personală. Acelaşi Mărin care le spunea craiovenilor acum ceva timp că nu merită să aibă echipă de fotbal, pentru că nu susţin orbeşte dictatura lui dementă.

Rezultatul demagogiei perverse a tiranului s-a văzut duminică după-amiaza. Sunt destule stadioane din diviziile inferioare unde vin mai mulţi spectatori decât au venit pe “Ion Oblemenco” la meciul cu Astra. O comparaţie cu toamna anului trecut, când “tsunami”-ul Piţurcă era antrenor iar stadionul se umplea cu o oră înaintea meciului e imposibil de făcut. A avut dreptate mireasa Aiurel, nu pentru Victor Piţurcă şi pentru proiectul acestuia venea lumea, ci pentru echipa lui Mărin, care s-a bătut în fiecare an pentru evitarea retrogradării, cu o singură excepţie.

Cu puţin peste 300 de plătitori, booveanul nu şi-a acoperit nici cheltuielile legate de organizarea meciului, adică baremurile arbitrilor, “închirierea” jandarmilor, etc. Sursele CRAIOVASPORT spun că Mărin e disperat şi nu ştie de unde va mai găsi bani să organizeze viitoarele partide de pe teren propriu. Rătăciţii care au mai căzut în plasa booveanului, e adevărat nesemnificativi în raport cu masa de suporteri ai Craiovei, nu-l pot salva pe Ajică de la falimentul total. Nu le rămâne decât să-l conteste pe Chiron, adevăratul vinovat pentru dezastrul boovean.

...Chiroane, unde eşti, intră-n peezda mă-tii’n peşti?!

10 comentarii:

  1. Foarte bine!! si asa au fost destul de multi :)) ar trebuii sa nu mai vina absolut nimeni! PLEACA BOOVENE!! FGM!

    RăspundețiȘtergere
  2. marin se zbate. sunt ultimele zbateri :)))))))))

    RăspundețiȘtergere
  3. NIMENI LA MECI21 martie, 2011

    Ne'am pishat pe chel

    RăspundețiȘtergere
  4. Alextudi : "Chiroane, unde eşti, intră-n peezda mă-tii’n peşti?!" asta e vorba mea :D

    RăspundețiȘtergere
  5. craiovasport respect ati spus adevaru de la inceput cand putini isi dadeau seama ce se intampla.imi pare rau ca ati avut dreptate eu nu crdeam ce scrieti voi si eram convins ca aveti un interes.acum nu prea mai e nimic de spus.

    RăspundețiȘtergere
  6. PROTESTUL CONTINUA : NIMENI LA MECI !!!

    RăspundețiȘtergere
  7. - -NIMENI LA MECI - - STIINTA SUNTEM NOI - -

    RăspundețiȘtergere
  8. Ospătarul rupt în cur:)) bravo baieti

    RăspundețiȘtergere
  9. mititelu ESTI O MIZERIE!!!

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...