15 mar. 2011

Haos total

Starea de la echipa familiei Minciunelu este de o gravitate fără precedent. Demenţa a atins cote uriaşe, cu jucători neplătiţi, scandaluri în vestiar în pauza meciurilor, evoluţii penibile şi înfrângeri umilitoare. Alenatoru’  nu mai reprezintă nimic în faţa nimănui, aşa că nu mai poate controla sub nici o formă vestiarul. La antrenamente fiecare face ce-l taie capul, fără ca vreun papiţoi din conducerea clubului, adica Roşcaca sau Ţicli, că doar ei au mai rămas (înfocatu’  Vicenţiu e doar de decor şi are alte îndatoriri), să aibă tupeul să le spună ceva, mai ales că jucătorii şi-ar cere imediat drepturile, la primul reproş.

Găman şi Bărboianu s-au dus la dinamo şi spun că şi alţii i-ar urma fără să clipească dacă ar putea. E tragic, dar n-avem nici un motiv să nu-i credem. Dacă ei o spun, care împreună cu Lung junior erau consideraţi cei mai cuminţi şi mai fideli copii ai Craiovei, de la cine să ne aşteptăm că n-ar face asta? De la Gângioveanu, care a mai încercat de vreo 10 ori să se tireze, de la Prepe, de la Dorel, care s-a întors de la steaua doar pentru Piţi? De la fraţii Costea, care datorită protecţiei imbecile a lui Mărin au ajuns să terorizeze antrenorii şi vestiarul şi să fie urâţi de toţi, poate cu excepţia lui Prepeliţă şi Dorel?

Craiova nu mai este pe buza prăpastiei. A avansat spre hău şi e deja cu un picior în el. În curând se va mai agăţa de o creangă, pentru ca apoi să se prăbuşească definitiv. Chiar dacă domnia lui Mărin nu anunţa la început acest dezastru, trecerea anilor a demonstrat că acest megaloman paranoic şi diabolic va sugruma simboul fotbalistic al Olteniei. Speranţa a reînviat pentru câteva luni când la echipă a venit Piţurcă, dar alungarea acestuia fără nici un fel de motiv, mai ales în condiţiile în care antrenorul avea susţinerea fanilor, ne-a arătat clar că nu mai e nici o şansă.

CRAIOVASPORT a prevăzut mereu cu o mare precizie ce va urma. V-am spus cine este Mărin cu mult înainte ca Piţurcă să vină în Bănie. V-am spus ce se va întâmpla şi pentru ce-l aduce Ajică aici pe manager din ziua în care cei 2 au anunţat că s-au înţeles. V-am spus ce se va întâmpla cu relaţia dintre tiran şi antrenor când nimic nu anunţa acest război, în timp ce o parte însemnată a suporterilor naivi ne acuza că băgăm zâzanie şi ne spunea că nimic nu e adevărat, iar noi vrem răul echipei, pentru că relaţiile dintre cei 2 sunt foarte bune. Totul, din păcate, s-a confirmat, ca şi faptul că booveanul face echipa antrenorilor şi-i laudă sau îi critică în funţie de acurateţea cu care ei îi pun în practică ideile tactice (lucruri pe care mai târziu avea să le recunoască Minciunelu însuşi).

8 comentarii:

  1. VARZA CU CARNE SUNTEM

    RăspundețiȘtergere
  2. @craiovasport si voi ce credeti ca e de facut?

    RăspundețiȘtergere
  3. NIMENI LA MECI!
    blondu s'a vandut dar suporterii onesti duc mai departe lupta!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. lupul-cel-rau15 martie, 2011

    Asa este, fara doar si poate! Tot ceea ce ati spus s-a adeverit cu precizie matematica. Astept cu infrigurare ziua in care CRAIOVASPORT va prezice ca Mititelu se duce la vale, in seara aia o sa ma imbat de fericire! Stima!

    RăspundețiȘtergere
  5. da pai voi vreti raul echipei si de fapt toata lumea vrea raul echipei numai mantuitorul marin e sfant si are drepturi ca el vrea binele.

    RăspundețiȘtergere
  6. o singura intrebare mai e: la anul in b sau in c?

    RăspundețiȘtergere
  7. VINDE ECHIPA CRETINULE!!

    RăspundețiȘtergere
  8. http://www1.cancan.ro/sport/fotbal-intern/mititelu-are-11-milioane-de-euro-datorii-la-stat-plus-12-la-piturca-154175.html

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...