10 feb. 2011

Vă mulţumim, în numele fanilor celei care a fost odată Ştiinţa!

În numai o zi de când a dat posibilitatea cititorilor acestui blog să participe cu informaţii, CRAIOVASPORT a aflat lucuri inedite despre Mărin şi modul în care el conduce echipa familiei sale. Spre şucărul lui Ajică şi al slugilor sale, veţi citi în zilele următoare amănunte “spumoase” şi pentru asta le mulţumim celor care au trimis mailuri până acum (şi, evident, aşteptăm să ne scrieţi în continuare). Ştiam deja că amatorismul e la el acasă în fostul hotel cu felinar roşu, dar va fi interesant să aflăm frânturi din realitatea de la Niuiorc, tragică pentru suporterii unei echipe atât de iubite, transformată în afacere personală de acest impostor paranoic.

Să-ncepem cu o încălzire uşoară, vorbind pe scurt despre ultima minciună a ospătarului, aceea că Victor Piţurcă ar fi de vină pentru că despre idila sa cu secretara a relatat zilele acestea şi o publicaţie centrală de can-can: “Piţurcă se ocupă de lucruri ordinare, e un trişor şi un farsor incredibil. A plătit ziariştii să scrie că am o amantă şi că o să divorţez. Omul nu are scrupule. Este un barbugiu ordinar”.

Afirmaţia disperatului mitoman e culmea tupeului. Booveanul neagă cu impertinenţă ce ştie, se pare, un oraş întreg… Nu doar jucătorii, antrenorii foşti sau actuali sau întreaga presă craioveană, ci chiar şi suporterii ştiau despre idila dintre purisanul ospătar şi vampiroaica Alinutza, ultimii chiar făcându-i mesaje pe această temă încă de acum 2-3 ani.

Mărine, vrei să ne spui că Piţurcă e de vină pentru că tu o arzi pe piţipoanca din aceeaşi comună cu nevastă-ta şi de-o seamă cu fie-ta? Te obligă cumva Piţurcă s-o chemi la biroul de la Niuiorc ca să presteze diverse acte, cu preponderenţă orale? Când povestea dintre tine şi ţărăncuţa îmbrăcată sclipicios a apărut prin ziare, Piţurcă era liniştit managerul echipei şi muncea 7 zile din 7 ca să aducă oamenii la stadion, fără ca măcar să intuiască, în naivitatea sa, ce avea să i se întâmple. E de vină Piţurcă pentru faptul că uşuratica ta cucerire s-a smardoit cu consoarta într-o tribună oficială ticsită de lume?

Dar pentru că tupeul fantastic al plăcintarului megaloman, altfel un caz clar de psihiarie, trebuie totuşi estompat cumva, vom reveni cu amănunte. Staţi pe-aproape!

8 comentarii:

  1. ba ce pervers e asta cica piturca a platit ziaristii sa scrie de aia ......... pai eu stiam de 3-4 ani de ei il vedeam cand venea la ea ca ii inchiriase apartament curvei .... prea perver omu vere, ce-i al lui e al lui.

    RăspundețiȘtergere
  2. hai sa va spun ceva:voi ce incercati acum sa dovediti,ce stie toata lumea?? pai ma fratilor curva aia se lauda in stanga si in dreapta ca e amanta lui miti ca asa a aflat si nevasta sa,care stie de mult de ea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne,daca i-ar putea lua Piturca echipa brutarului...............Oricum e singurl care o poate face...

    RăspundețiȘtergere
  4. asta e cea mai tare piturca e de vina si ca marin o buleste pe aia...... asta e cea mai tareeeee -)))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  5. mai scapam oare de blestemul asta chel?

    RăspundețiȘtergere
  6. Ba boilor ce avetz ma cu mine lingeamatz in gaura

    RăspundețiȘtergere
  7. mititelu esti o mizerie!

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...