14 feb. 2011

Staţi liniştiţi, a intrat Chiron în peşti !

Toţi suporterii echipei familiei lui Mărin pot sta liniştiţi. A confirmat la gesepeu chiar booveanul, care s-a arătat surprins de ignoranţa lui Naum. Oricum, Piţurcă e terminat, cu Mărin s-ar mai putea lupta muritorii, dar cu Chiron ba...

“Deci zodia peştilor a avut şeapte ani de nenorociri şi de necazuri. Acuma a intrat Chiron în peşti, toţi dujmanii mei vor avea probleme mari cu mine!”, a dezvăluit Mărin, plin de mândrie.

“Cine... Chiron... cine-i Chiron?”, l-a întrebat Naum, pe jumate intrigat, dar în aceeaşi măsură bucuros, simţind că e pe cale să apară un nou subiect care va ţine capul de afiş cel puţin 2 zile şi pe care cu siguranţă că mâine îl va aborda pe larg Sa-muilă.

“Eaaa... dacă nu ştiţi chestiile ăştea, ce să vă mai zic... ”, l-a pus imediat la punct Ajică pe mai tânărul său companion de discuţii televizate.

“Doamne iartă-mă, dar vă spun şi eu de lucruri pe care nu le ştiţi...”, se apără fostul comentator al turului Franţei.

“Deci peştii... urmează cinci ani superbuni pentru peşti!”, întări booveanul, ca să le intre bine-n cap duşmanilor ce-i aşteaptă.

“Aha, dar Chiron e o planetă, sau ce e... e o...”

“Vă rog io interesaţi-vă! Deci şeapte ani au fost de chin şi de necazuri şi de probleme...”

“Şi-acuma, pentru c-a intrat Chiron în zodia peştilor, urmează cinci ani de lucruri bune...”, repetă Naum, ca să vadă dac-a prins ideea.

10 comentarii:

  1. Vai de capul lui de panarama..asta in loc sa stea pe la tv ar trebui sa se caute la doctori..Oricum creste inima in mine cand il aud pe Nea Piti ca nu se va opri pana nu ne va scapa de interlopu cu ochelari de soare.Daca nici nea Piti nu poate..nu mai poate nimeni..

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiron e ala care ii toarna lu marin in cur beton

    RăspundețiȘtergere
  3. cu un asemenea om care profita de pe urma echipei suntem de compatimit.ce mai conteaza sa ne razboim cu stelistii sau dinamovistii cand noi nu suntem in stare sa ne facem ordine in casa si sa ii dam eject acestui oligofren? dupa ce ne rezolvam problemele noastre putem sa mai vorbim cu altii despre suporterie si ultrasie, pana atunci suntem vai de noi......piti ajuta ne!!

    RăspundețiȘtergere
  4. BOOVENE ALA E15 februarie, 2011

    KIRON...CARE-TI TOARNA IN CUR BETON :)))))))))

    RăspundețiȘtergere
  5. vai de mama ta de penibil...mititelule sa ma cac pe tine

    RăspundețiȘtergere
  6. Piti va reveni la Craiova15 februarie, 2011

    Eu stiu ca tot o sa revina Piturca odata si odata la Craiova si va face echipa mare.Piturca toti suporterii sunt alaturi de tine. Nu cinteaya ce mesaje trimite booveanu pe siteuri pe net toata yiua si toata noaptra tu sti ca la stadion 30.000 de oameni iti strigau numele.O sa veyi ca stadionul va fi gol de acum inainte.
    Piti, te asteptam sa faci echipa, Craiova merita un profesionist ca tine!!

    RăspundețiȘtergere
  7. a intrat chiron in alinuta

    RăspundețiȘtergere
  8. MEDICAMENTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    RăspundețiȘtergere
  9. da a intrat chiron in pesti,dar la muicelu a intrat cu curul

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...