18 feb. 2011

Nimeni nu dă 2 bani pe sărmanul Mărin…

Viorel Grigoroiu, prezentatorul durduliu de la gesepeu, explica în emisiunea din această seară că “toată lumea fotbalului, cu excepţia lui Platini şi Blatter, e la petrecerea organizată de Adalbert Kassai, cu ocazia zilei sale de naştere”. Recent certaţii Jiji Becali şi Mitică Dragomir s-au întâlit acolo cu Victor Piţurcă sau Ilie Balaci.

Intrat în direct cu sărbătoritul, Grigoroiu l-a întrebat la final dacă şi Ajică e invitat la evenimentul care a reunit tot fotbalul românesc, de la întreaga conducere a federaţiei şi a ligii, până la toţi conducătorii de cluburi, cu excepţia… reprezentanţilor Craiovei. Încurcat, Bela Kassai a căutat o cale cât de cât elegantă de a depăşi jenantul moment:
“Domnul Mititelu… am considerat ca problemele dânsului sunt foarte stringente şi e reţinut la Craiova. Dar cred c-am făcut o greşeală…”, a răspuns stânjenit oficialul FRF.

Evident că nu e obligatoriu ca echipa familiei boovene să participle la sindrofiile oamenilor care contează în soccerul românesc, dar astfel de momente spun totul despre modul cum este privit sărmanul boovean în lumea fotbalului. Vă daţi seama cum s-a simţit Mărin, care urmărea cu siguranţă emisiunea din biroul său (asta face toată ziua) împreună cu cancelarul ciorbar. Şi probabil că, prin absurd, şi dacă ar fi fost invitat în selecta locaţie, Mărin n-ar fi avut bani de carburant să ajungă până acolo, pentru că ultimii creiţari din transferul lui Wobay îi păstrează pentru motorina autocarului cu care-i va trimite în deplasare pe neplătiţii fotbalişti ai echipei familiei sale.

11 comentarii:

  1. :=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. nici macar suporterii nu dau 2 lei pe marin, dar smecherii din fotbal......

    RăspundețiȘtergere
  3. cat de tareee: cica booveanul "e putin retinut la craiova"
    si ala bulangiu, isi mai si batea joc de el :))))))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Adi de la Valcea18 februarie, 2011

    Cine credeti ca il ia in seama pe milog?

    RăspundețiȘtergere
  5. mititelule sti ca esti circarul campionatului esti bula al tuturor, spune lumea bancuri cu tine bai prostule

    RăspundețiȘtergere
  6. vai de mamicuta lui :))

    RăspundețiȘtergere
  7. SUPER POZA, SURPRINDE REALITATEA

    RăspundețiȘtergere
  8. si grigoroiu ala a vrut sa-l maimutareasca pe ajica de aia a si intrebat special la batjocura
    ajica eu zic sa te iei de el cand il mai prinzi pe post! :)))

    RăspundețiȘtergere
  9. CRAIOVASPORT faceti va rog o investigatie si aratati minciunile interlopului.Aseara la gsp l a intrebat Naum cum e cu stadionul si daca e adevarat ca nu sunt conditii pt disputarea meciului cu Steaua si interlopu a zis ca pe Oblemenco sunt conditii mai bune decat pe multe stadioane din tara.Puteti sa cautati declaratia inrelopului cand a mutat echipa la Severin si zicea ca pe Oblemenco nu sunt conditii bune si ca tribuna a doua se poate prabusi oricand.Ziceam sa puneti declaratiile booveanului una langa alta sa vada si suporterii olteni cum minte si manipuleaza ingamfatul in functie de cum are el interes.Va rog multpt ca voi puteti sa faceti treaba asta.Multa bafta si sa continuati tot asa.Sunteti foarte tari.

    RăspundețiȘtergere
  10. asa e, l-au intrebat aia la gsptv si a inceput sa-i minta ca nu e nicio problema, a fost iarna mai lunga si de asta nu merg bine turnichetii, cand de fapt ei n-au fost folositi deloc sezonul asta.
    jandarmeria de anul trecut nu mai vroia sa-i lase sa joace cu spectatori, dar a vorbit piturca cu ei si au mai trecut cu vederea.

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...