18 feb. 2011

Mărin, speriat de campania „NIMENI la MECI!”

Disperat că alungarea lui Piţi o să golească din nou “Oblemenco”, Mărin nu pierde nicio ocazie pentru a invita lumea la stadion pentru meciul cu Steaua. Temător că se va trezi iar cu 2.000 de inşi în tribune, precum la meciul cu Rapid de acum un an şi jumătate, Ajică şi-a instruit şi argaţii să nu scape vreun prilej pentru a agăţa suporterii, care sunt buni când e vorba să cumpere bilete pentru ca familia Minciunelu să iasă cu brio din iarnă, respectiv cu gazele achitate la zi.

“Suporterii trebuie să vină în număr mare la meciul cu Steaua, ăsta e cel mai mare ajutor pe care ni-l pot da”, a poruncit Mărin din studioul unui post local de televiziune.

Traducerea CRAIOVASPORT:
“La al nuştiucâtelea redebut al meu ca antrenor al Universităţii, suporterii trebuie să vină în număr mare ca să nu zică presa că stadionul s-a umplut doar pe vremea lu Piţurcă. Promit să nu mai vând încă o dată meciul lu’ idolu’ Jiji, poate decât dacă îmi mai strecoară şi mie ceva creiţari, dar nu în cont, că mi-i şuteşte fiscul, el oricum umblă numai cu valize. Suporterii trebuie să vină să cumpere bilete, că iar ajung să nu mai plătesc brigăzile o juma’ de an şi mă mir dupe aia de ce nu mă ajută şi pe mine albitri.

De asemenea, mistresa Alinutza a solicitat nişte chiloţi din blană de leopard în care umblă ea pe stradă ca să escite ţăranii de pe Unirii şi vreau să-i achiziţionez 3 perechi de la angrou. Aşa că, nu vă mai luaţi dupe răuvoitorii ăia de la CRAIOVASPORT care vă spun că Universitatea este de fapt FC Minciunelu Booveni şi uitaţi că am vândut meciuri, jucători, am mutat echipa unde am avut avantaj şi mă bat an de an la retrogradare, că anu’ ăstă e al nostru o dată cu intrarea lui Chiron în peşti (n.r. Chiron e un şef de la gardă care a arestat proxeneţii de pe centură) o să luăm canpionatu’. Luam şi Cupa dacă Piţurcă nu îi îmbârliga de pe atunci pe Găman şi Bărboianu să rateze unşpemetrurile cu Dinamo”.Mireasa Aurel a fost educată şi ea să facă lobby pe lângă fani cu limbajul său de semidoct:
“Eu am urmărit pe site-uri părerile suporterilor şi nu este adevărat că ei nu vor mai veni la meciuri din cauză că a plecat Victor Piţurcă. Ei sunt suporterii Universităţii Craiova şi vor veni să încurajeze echipa. Fără aportul publicului nu avem şanse cu Steaua. Dar cu 30.000 de oameni în tribună, cresc şansele noastre. Publicul ştie să facă atmosferă. Publicul este conştient că avem o echipă cu jucători valoroşi care se poate bate cu oricine din campionat”.

Traducerea CRAIOVASPORT:
“Io am văzut pe site-uri că suporterii mă apreciază pe mine şi nu pe Piţi, chiar dacă sunt zero ca antrenor, am antrenat numai dromaderi şi am stat de două ori câte 3 etape pe banca Ştiinţei. După ce Şefu’ m-a umilit demiţându-mă prin SMS, io m-am întors fără probleme la echipă ca stau prost la capitolul onoare şi acuma aştept să mă demită pe messenger sau mail, întrucât feisbuc are doar manageru Reghe, că acolo contactează jucători precum Zoro, Supermen sau Omu’ Păianjen.

Acuma io sunt preşedinte, chiar dacă habar nu am ce se petrece pe la club şi sunt mai habarnist şi decât Duckadam. Prerogativele mele de prezident se limitează la a chema lumea la stadion, de aceea Şefu’ mi-a achiziţionat şi o portavoce. Io speram să mai ciugulesc şi ceva euro, măcar din vânzarea lu’ Ubi, că mi-am luat ţeapă la Credit Europe, da’ era puţin imposibil să începem campionatul. Noroc că mai am un part-taim pe la TVR unde mă scot, că sunt comentatorii mai proşti mine”.Pe aeroport la întoarcerea din Antalya, jucătorii nu mai ştiau cum să roage lumea să vină la meci, chiar dacă nicio întrebare nu viza acest aspect.

Mihai Costea:
“Suporterii trebuie să fie alături de noi, avem nevoie mare de ei cu Steaua şi în celelalte meciuri”.

Dorel Stoica:
“Aşteptăm suporterii la stadion, să ne încurajeze şi să câştigăm. Ştim că sunt supăraţi, dar noi sperăm totuşi să fie alături de noi”.De asemenea, şocâtele Tony Şorici, întors bronzat şi opărit pe şoric din Antalya, îndeamnă suporterii din Mehedinţi să vină la meciuri pe site-ul fiţuicii falimentare:
“FC Universitatea Craiova promite fanilor din judeţul Mehedinţi că va reprograma acest joc pentru luna martie, iar până atunci îi aşteaptă în număr cât mai mare la stadionul „Ion Oblemenco” pentru a susţine Ştiinţa împotriva Stelei”.

Traducerea CRAIOVASPORT:
“Io sînt Tony Şorici, sînt corespondent pe la câteva televiziuni chiar dacă nu am nicio treabă cu limba română şi mai trag câte o înjurătură la interviuri. Până acum câţiva ani veneam pe jos de la Troaca şi vindeam brânză în piaţă, da’ acuma sunt şefu’ ziariştilor din Bănie. Mă pusă Şefu’ să scriu o ştire prin care să anunţ anularea meciului cu Gaz Metan de la Severin şi dacă tot mă apucai să dictez cuiva (că literele astea e multe şi mai are şi semne printre ele), cică să mai linguşesc şi suporterii din Mehedinţi pe care îi aşteptăm cu mare drag la meciu’ cu Steaua, să ia Şefu’ cât mai mulţi bani pe bilete. Si iu leităr (v-am spart cu asta)!”.


Minciunelu, 12 Mai 2010:
“Echipa nu se va întoarce la Craiova, nici nu se pune problema să revenim pe Ion Oblemenco. Suporterii din Craiova nu merită sa aibă echipă în oraş”.


Predicţia CRAIOVASPORT:
La meciul cu Steaua stadionul nu se va umple chiar dacă Mărin, din disperare, va lăsa intrarea liberă înaintea meciului. Săptămâna viitoare vă vom prezenta genul de persoane care vor fi prezente la meci considerând că ele susţin Universitatea Craiova şi nu jucăria lui Mărin.

17 comentarii:

 1. Alinutza+Marin=LOVE18 februarie, 2011

  Intrucat booveanului i-a cam plecat pana acum o echipa intreaga, noi, ca suporteri adevarati ce "estem", trebuie sa-i dam o mana de ajutor brutarului. Eu ii propun urmatoarea echipa (chiar daca risc sa ma cred patron)
  In poarta, Alinutza (ca-i buna la primire)-fundasi: Gigi Adrian, Lubenitza, Vice, Gabitza- la mijloc: Leana, Rosca, Mitu, Biela-iar atacul este in familie: Ajica si Hihel. Rezerve: Petrica badengardul, Mireasa, Tabarca, Sorici.

  RăspundețiȘtergere
 2. NIMENI LA MECI !18 februarie, 2011

  NIMENI LA MECI !
  NIMENI LA MECI !
  NIMENI LA MECI !
  NIMENI LA MECI !
  NIMENI LA MECI !
  NIMENI LA MECI !

  RăspundețiȘtergere
 3. milogu are nevoie de banii nostri acuma :)))))

  RăspundețiȘtergere
 4. Hai sa'l saracim pe cacatu cu ochelari se soare! Sa nu'i mai dam nici un ban din buzunarele noastre falitului care isi bate joc de noi!

  RăspundețiȘtergere
 5. jet boovene vrei bani de la suporteri a?
  pisamas pe tine de infect mars in mortii matii la booveni

  RăspundețiȘtergere
 6. mititelu ESTI O MIZERIE

  RăspundețiȘtergere
 7. cat de retard sa fi sa mai crezi ca poti sa ajuti cu ceva daca te duci la meci cand penalul asta distruge clubul de tot ??

  RăspundețiȘtergere
 8. MARINEEEEEEE, SA VINA ALINUTA LA MECI BA!!!!
  TICLENE, FA UN APEL LA ALINUTA!!!

  RăspundețiȘtergere
 9. Daaaaa :))) Si daca mai sunt litigii sa o cheme pe alinuta la TAS

  RăspundețiȘtergere
 10. cersetorule lasa echipa ca nu e echipa lu mata!

  RăspundețiȘtergere
 11. GATA...ASTA E SFARSITUL PENTRU MILOGUL DE LA BOOVENI !!!

  RăspundețiȘtergere
 12. eu nu merg la meci si toti cunoscutii cu care am vorbit sau i/am intrebat au zis ca nici unu nu merg.sper sa moara in chinuri.

  RăspundețiȘtergere
 13. Marine stai pana oi veni eu la meci sa te scot din faliment.Stai si asteapta.

  RăspundețiȘtergere
 14. deci pana acu eram aia care nu meritau echipa acum ar fi bine sa iti mai dam niste bani nu? :))))))))))))))))))))

  RăspundețiȘtergere
 15. VREI BANI SARACULE?
  SI POOOOOOOOOLAAAAAAA CINE O SUGGGE? (in afara de alinuta)

  RăspundețiȘtergere
 16. m-am tot gandit daca sa merg pe stadion sau nu.si mi-am dat seama ca daca merg acest oligofren se va folosi de mine. imi ia banii pe bilet si apoi daca il injur poate mai trimite si interlopii peste mine.asa ca am ajuns la singura concluzie posibila: nu merg la stadion.

  RăspundețiȘtergere
 17. NIMENI LA MECI NIMENI LA MECI NIMENI LA MECI
  NIMENI LA MECI NIMENI LA MECI NIMENI LA MECI
  NIMENI LA MECI NIMENI LA MECI NIMENI LA MECI
  NIMENI LA MECI NIMENI LA MECI NIMENI LA MECI
  NIMENI LA MECI NIMENI LA MECI NIMENI LA MECI
  NIMENI LA MECI NIMENI LA MECI NIMENI LA MECI
  NIMENI LA MECI NIMENI LA MECI NIMENI LA MECI

  RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...