20 feb. 2011

Boovene, disperarea ta ne amuză teribil!

Demagogul rupt în cur de la Niuiorc, căruia până nu de mult (a se citi până nu a dezvăluit Piţi într-o conferinţă de presă) îi plăcea să pozeze într-un miliardar excentric, pe modelul idolului său din ghencea, se zbate în ghearele falimentului.

Ajuns peste noapte circar de primă mână la gesepeu, anonimul de la Booveni a simţit gustul mediatizării şi profită de echipă ca să-şi continue dictatura dementă pe care a instituit-o. Acum, după ce şi-a bătut atâţia ani joc de suporterii acestei echipe, jignindu-i şi umilindu-i cum i s-a năzărit, nu mai ştie de vreo săptămână cum să apeleze la ei şi să-i implore să-i mai dea o gură de oxigen. Megalomanul nu vrea în ruptul capului să cruţe oamenii care suferă pentru această echipă, pe care el a transformat-o într-o stafie, numind-o în nenumărate rânduri “echipa mea şi a familiei mele”.

Aşa că Mărin i-a dictat cancelarului un articol pe care să-l posteze pe siteul fiţuicii, în care abundă cuvinte cu “împroşcare”, “intoxicare”, “dezbinare” sau expresii ca “aşa-zise dezvăluiri”, “dezinformarea şi intoxicările care aduc grave prejudicii…”, “preocupaţi de a extrapola…”, “a pune beţe-n roate…”, “mijloace mişeleşti”, “atacul murdar” etc, toate astea fiind cuvinte extrem de des folosite de boovean şi uşor identificabile, pentru că vocabularul său limitat (şi acela mult îmbunătăţit în ultimii ani), îl trădează connaisseurilor pe bietul Ajică.

Mai mult decât atât, Mărin mai şi semnează articolul cu binecunoscutul său preudonim, Andrei Craioveanu (câteodată mai foloseşte şi Vlad Craioveanu). Booveanul e disperat şi aruncând dezastrul în care el se afundă în spatele unui ziar (aşa ceva numai Ceauşescu sau Kim Jong il mai puteau face), speră ca aceste texte manipulatoare să mai convingă ultimii naivi să cotizeze în portofelul său gol.

10 comentarii:

  1. SA MERGEM CU TOTII LA MECI SA-I DAM BANI LUI MITITELU VA ROG...EL ESTE CEL CARE APRECIAZA FOARTE MULT SUPORTERII,ADICA NOI FRAIERII.....Mititel u 12 Mai 2010: “Echipa nu se va întoarce la Craiova, nici nu se pune problema să revenim pe Ion Oblemenco. Suporterii din Craiova nu merită sa aibă echipă în oraş”.

    RăspundețiȘtergere
  2. „nimeni la meci” - Ilie Balaci: "Nişte NIMENI nu contează, fanii adevăraţi vor fi prezenţi cu Steaua" mare dreptate are omul asta

    RăspundețiȘtergere
  3. NU VA LASATI PACALITI : NIMENI LA MECI !

    RăspundețiȘtergere
  4. e fiert cacatu :=)))))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  5. N I M E N I
    L A
    M E C I
    !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Piti ia tu echipa sa il pisam pe boovean

    RăspundețiȘtergere
  7. Balaci esti penibil taicule!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. bai balaci fanii prosti vor fi prezenti la meciu cu steaua ca sa ii mai bage sarantocului niste gologani in buzunare. cand zisesi asta erai treaz sau luasei deja whiskyurile in cioc???

    RăspundețiȘtergere
  9. balaci..............mars in pooooola mea !
    ai fost mare fotbalist dar ca om esti o jigodie !!
    mai tii minte cum declarai ce iti spunea muicelu sa declari?
    taci dracu din gura ca ti-ai baut mintile ilie............

    RăspundețiȘtergere
  10. Am vazut prostiile pe care le-a spus Balaci. Sunt cam satul de Iliuta si de gogomaniile lui i se pare ca e intangibil asa poate sa scoata penisul sa se pise pe noi ca noi trebuie sa tacem ca a fost el mare fotbalist.Cred ca daca mai face o declaratie de genul ala o sa il iau la injuraturi fara jena, ca prea a intins prea mult coarda.Nu ii inghit pe blondu postasu sau altii ca ei dar ce treaba are cu ei ce fac acum suporterii? Daca noi consideram ca nimeni nu trebuie sa mai mearga la meci pentru ca nu mai avem nici o sansa cu acest patron de rahat si exprimam asta ,nu trebuie sa intervina providentialul Balaci si sa ne puna la punct.
    O fi fost fotbalist si ne-am bucurat la vremea aia, dar sa ne mai lase cu mizeriile lui ca nu le halim. Sa o puna la punct pe nevasta-sa acasa nu pe noi, ca nu e in masura. Mie de exemplu mi s-a parut ca el s-a vandut cand a acceptat sa stea in genunchi la muicelu. Si-a vandut pentru bani numele.Asta a facut, si acum vine sa ne dea noua lectii.Eu zic ca ar trebui sa-si vada de treaba lui ca a exagerat rau de data asta.

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...