16 feb. 2011

Ajică îl transferase pe Ceavi astă-vară

La începutul acestui campionat situaţia era neclară la echipa familiei Minciunelu. Din lipsă de mălai, Mărin a făcut un program de criză, cu echipa sa reunindu-se ultima, în timp ce deja alte formaţii erau de-aproape două săptămâni plecate în stagii de pregătire. Balaci a refuzat atunci propunerea dictatorului, făcută mai mult sau mai puţin la mişto, de a gira cu numele său prelungirea agoniei şi haosului.

A fost însă prompt la apelul tiranului celebrul antrenor din liga 15-a din Bahrein, mireasa Aurel, care n-a putut să-l refuze pe mirele Ajică. Noul secund al lui Mărin era plin de personalitate, astfel că booveanul îi făcea echipa de la portar până la ultima rezervă.

Sursele CRAIOVASPORT au povestit cum vara trecută satrapul chel îi chema pe jucători la biroul său de la Niuiorc, unul câte unul, le punea în faţă un A4 pe care erau desenate căsuţe cu formula de joc şi-i întreba unde se văd ei jucând în sistemul respectiv. La începutul campionatului în curs, Firţulescu s-a dus la el să se plângă că nu joacă şi că mireasa nu prea-l are la inimă. A fost chemat peste câteva zile, iar Minciunelu i-a arătat schema cu sistemul de joc şi i-a spus “vei juca mijlocaş central stânga, am încredere în tine că vei fi Xavi al Craiovei!”.

Derutat, pentru că el era obişnuit să sprinteze în bandă, Firţi a încercat să explice ceva neinteligibil, dar s-a lovit de poziţia fermă a tacticianului cu plasticu’ pe nas. Şi, ce să vezi, Ţicleanu s-a conformat şi Piticul a trebuit să joace unde l-a imaginat Mărin covercianu’.

Spre oftica lui Minciunelu, vom reveni cu alte întâmplări reale din viaţa sa de zi cu zi, una plictisitoare şi care se pare că trebuie umplută cu diverse activităţi, precum conceperea tacticii de joc împreună cu cancelaru’ sau intervenţiile la toate emisiunile posibile din România, de la studioul plin de curve al lui Capatos până la cel al lui Sa-muilă, Horea, sau chiar prezenţa în ProMotorul turnului de control Roxy Ciuhulescu.


Aurel Ţicleanu, iunie 2010:
“Nu cunosc prea bine lotul, dar vom avea timp suficient în Austria, în cele două săptămâni să ne cunoaştem. Trebuie să accept şi sugestiile patronului, eu nu am venit aici pe o poziţie de opozant al domnului Mititelu. Vâslim în aceeaşi barcă, soluţiile le vom găsi întotdeauna împreună. Am rămas impresionat de ceea ce am văzut în ultimele zile. Absolut toţi jucătorii din lot sunt priviţi de patron la fel ca propriul său copil. Ţine enorm la toţi şi, sincer, am început şi eu să mă molipsesc de la dumnealui.”




Ca să-nţelegeţi mai bine cum e cu Ceavi, CRAIOVASPORT vă face o simulare a dialogului dintre patronul-antrenor şi nedumeritul său jucător:

“Oooăăă, ce faci beee piticuleee? Hai încoa să vorbim la mine acia la birou!”

“Bună ziua nea Aji...”

“Bă chear vream să vorbim, că am un plan cu tine...”

“Pe termen scurt sau lung?”, întrebă Firţi, emoţionat şi curios totodată.

“Bă, de-acu’ nu mai joci în tuşe, te bagi mai pe miljoc aşea, să-i derutăm pe adversari!”, îi explică Mărin noua strategie.

Crezând că e o confuzie, fotbalistul încercă să spună ceva:
“Nea Aji, păi eu întotdeauna am jucat...”

“Ce-ai jucat bă...? Bă, tu de mâine eşti nou’ Ceavi!”, îl anunţă cu mândrie Mărin, lăsându-l pentru câteva clipe cu gura căscată.

“…Cine?”, întrebă uluit Piticul.

“Ceavi bă, eşti iextraterestru!”

“Nea Aji, da’ mie-mi place de Ribery...”

“Taci bă dreaqu’ din gură, dacă io am zîs că eşti Ceavi, eşti Ceavi! Acu’ ăştea e la modă, iextratereştrii. Şi tu mai şi aduci cu ăla... să-ţi mai dai aşea cu gel, că eşti leit Ceavi!”, îl puse la punct Mărin şi ieşi până afară să vadă cine mai trece pe stradă, cu-n deşti în cur şi fredonând “tiki-takaaa...”, aşa cum văzuse el cu o zi înainte la gesepeu că făcea idolul său.

16 comentarii:

  1. looooooool :))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Magistrala fraza:"ieşi până afară să vadă cine mai trece pe stradă, cu-n deşti în cur şi fredonând". MO-NU-MEN-TA-LA... Parca il si vad, ca pe acolo isi face toata ziuas veacul. Incredibil. Bravo. Si ve propun si eu un subiect care as dori sa nu treceti prea usor peste el Apropos, de declaratia lui Dragomir: " In curand, Mititelu o sa ajunga mai rau decat saracu Penescu , pe care 100% el l-a bagat acolo, si pe Solomon la fel". E un subiect interesant , mai ales ca vine in completarea subiectului " Mititelu omul DNA?", subiect aparut in toata presa centrala , si neabordat in presa locala.

    RăspundețiȘtergere
  3. avem un viitor sumbru cu acest ordinar...ne asteapta ani de deziluzii si de suferinte daca nu incercam sa ne indepartam de aceasta echipa care nu mai e Universitatea Craiova, e a familiei infractorului chel..
    dupa ce am vazut contractele alea si daca ele sunt valabile, m-am convins. cat e de inteligent piturca daca si pe el l-a pacalit acest nebun atunci nu mai e nimic de facut. daca se dovedeste ca e asa, pentru mine nu mai exista nici o speranta ca putem scapa de el si nu mai exista echipa asta. e dureros dar asta e.

    RăspundețiȘtergere
  4. i-am avut pe micul kaka pe micul balaci acu era cazu si sa avem pe micul xavi. micul brutar da porecle de jucatori la gloabele sale ca sa ia ochii la fraieri,in timp ce timisoara si vaslui se bat pentru campionat si cfr si urziceni au castigat deja cate 1-2 tituluri.

    RăspundețiȘtergere
  5. bravo firtulescule asta-seara jucasi pe emirates :))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  6. Adrian Mititelu16 februarie, 2011

    Ba voi sinteti inadecvati de aia ma luati in deradere !

    RăspundețiȘtergere
  7. chesti de ghenu c-ami loaty voi mie khantonamentu, pai ba mancava-s #$@$ voastra de asta va-m adus eu aici

    RăspundețiȘtergere
  8. ieeeeeeeeeeee, l am luat pe ceaviiiiiiiiiiiii !!
    sa sarbatorim!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. BA VOUA NU VA CONVINE NIMIC.NICI CAND DA FALIMENT SI BAGA ECHIPA IN B NU VA PLACE NICI CAND ADUCE EXTRATERESTRII NU VA PLACE.BA VOI NU CREDETI IN NIMIC?
    VOUA NU VA CONVINE NIMIC? E CLAR CA VOI NU SINTETI SUPORTERI ADEVARATI.SINTETI DIN AIA CONTRAFACUTI.
    MI-TI-TE-LOO! MI-TI-TE-LOO! MI-TI-TE-LOO!

    RăspundețiȘtergere
  10. E vai de noi.Asta am ajuns, o gluma,in asta a transformat Stiinta boschetaru asta analfabet si megaloman.

    RăspundețiȘtergere
  11. craiovasp prima parte a stirii e postului e reala sau e si aia la caterinca??

    RăspundețiȘtergere
  12. "Este un grup de interese acolo in craiova...nu pot sa dau nume...se stie cine sunt....care vor sa-mi ia clubul...Gasca lui Cartu, Balaci"...Poi cum sa-ti ia Cartu si Balaci clubul mai neavenitule cand clubul e al lor?

    RăspundețiȘtergere
  13. Alinutza+Mari=LOVE17 februarie, 2011

    Fane si Valerica liberi!!!!! Bravo, baieti, ati dovedit ca aveti caracter!

    RăspundețiȘtergere
  14. @ Nicku:
    Din păcate e atât de reală încât chiar s-a întâmplat vara trecută.

    RăspundețiȘtergere
  15. "vai de mamicuta lui" de ospatar cu muci la nas

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...