26 feb. 2011

Ce vrăjeli a mai spus ieri mireasa Aurel

Mireasa Aurel:

“Cred că Nicolo Napoli este cel mai important transfer al nostru din această iarnă. Este antrenorul care a adus cel mai spectaculos fotbal în Bănie din ultimii ani. Echipa este una bună, avem încredere în toţi jucătorii şi dacă vom avea linişte şi vom fi lăsaţi în pace cu siguranţă vom avea rezultate. Jucătorii s-au pregătit bine.

Am mare încredere în Nicolo, de care m-am ataşat foarte mult şi chiar dacă s-a speculat că eu aş fi vrut să fiu din nou antrenor vă spun cu tărie că eu am fost cel care a insistat pe lângă Adrian să-l readucă la Craiova. Nu vor fi probleme cu semnarea contractului cu Napoli. Să nu uităm că au fost unele probleme în această iarnă şi am luat politica paşilor mărunţi”.


Traducerea CRAIOVASPORT:
“Cred că Nicu alenatoru’ e cel mai important transfer din această iarnă. Vă daţi seama ce conducere penibilă suntem, dacă transferul nostru cel mai bun e unu’ pe care l-a dat patronu’ acum un an jumate afară că era pervers şi leneş şi pregătea execrabil meciurile. Da zisei şi io aşa ca să-l înţep pe Piţi şi să pară că îl susţin pe macaronar, nu că îl sap să-i iau eu locul. Şi, aşa mi-a zis şi Şefu’ să declar, că cică suporterii îl apreciau atunci. Eu nu ştiam chestiile astea, că eram plecat cu cămilele la păscut.

Echipa este cea mai bună din lume, dacă vom avea linişte şi vom fi lăsaţi în pace vom lua campionatul. Placa asta mi-a zis Şefu’ s-o pun, că normal că va fi linişte dacă galeria nu se mai prezintă la meci, iar după meciul cu steaua stadionu’ va fi gol tot timpul. Am mare încredere în Nicolo, m-am ataşat de el foarte mult, vedea-l-aş plecat mâine de-aci că nu mai are nimeni loc de el să antreneze! Vă mint cu tărie că eu am fost cel care am insistat pe lângă Şefu’ să-l aducă, deşi eu nu l-am apucat la Craiova şi nici nu-l cunoşteam. Problema e că din moment ce a acceptat să revină, se pare că şi ăsta e mare lingău, deci am concurenţă puternică.

Nu vor fi probleme cu semnarea contractului lu’ Nicolo, dar se întârzie atât că vrea Şefu’ să-l păcălească cu o clauză privind banii restanţi din 2009 şi mai durează până-l convinge pe fraier să semneze. A venit şi ăsta al dreaqu’ imediat, la prima strigare, nu putea şi el să refuze, ca să mă pună Şefu’ iar pe mine… Oricum, am luat politica paşilor mărunţi, prima oară am revenit la Craiova pe timpu’ lu’ Neţoiu, acum revin pe timpu’ lu’ domnu’ Minciunelu, nu-i aşa că am coloană vetebrală?”





Altfel, râs şi batjocură la conferinţa de presă de ieri... Bufoneria a fost la ea acasă la conferinţa anunţată cu mare pompă de fiţuica online, proaspăt rebranduită de Mărin, care se plictisea prin biroul său.
Circul de care e răspunzător în mod normal Ajică a revenit în sarcina celui numit la mişto preşedinte: mireasa Aurel. Fostul tactician din Bangladesh le-a făcut ieri pe toate:
l-a tradus pe alenator din română-n română, completând de la el acolo unde exprimarea italianului nu bătea cu ce le ordonase Minciunelu să declare şi a uitat să cheme jucătorii aduşi de Reghe & Prodanca la conferinţa de presă organizată tocmai în scopul prezentării acestora. Deşi nu ştim dacă organizarea conferinţei şi a prezentării era treaba lui sau a competentului ofiţer de presă Viceroy, Aurel s-a scos arătând nişte tricouri aduse în grabă de cineva de la magazie, ca să ne convingă că totuşi ăia chiar au venit şi să nu se facă de tot căcatul. 

Mărin poate sta deci liniştit.
Şi-a instruit bine supuşii, iar spectacolul clovnilor se desfăşoară şi în rarele ocazii în care el nu e la faţa locului, ca să dea impresia că au şi păcălicii din jurul lui un cuvânt de spus.



Toată lumea râde de argaţii booveanului...

19 comentarii:

  1. ticleanu e un sclav. el si geolgau sunt 2 slugoi gretosi.
    merita sa mai vorbim de ei oare, cand o mare parte din fostii componenti ai craiovei maxima au caractere indoielnice?

    acum nimic nu mai conteaza, e nevoie doar ca noi suporterii,singurii care am ramas si vom ramane langa echipa sa avem demnitate si sa-i aratam ochelaristului care isi bate joc de noi ca nu-i va merge la nesfarsit.

    NIMENI LA MECI !

    RăspundețiȘtergere
  2. :))))))))) ba voi il mancati de nervi pe marin!!

    RăspundețiȘtergere
  3. CRAIOVA LIBERA26 februarie, 2011

    ------------------------nimeni la meci---------------------------
    ---NIMENI LA MENI-------------------------------NIMENI LA MECI---
    ------------------------nimeni la meci---------------------------
    ---NIMENI LA MENI-------------------------------NIMENI LA MECI---
    ------------------------nimeni la meci---------------------------
    ---NIMENI LA MENI-------------------------------NIMENI LA MECI---
    ------------------------nimeni la meci---------------------------
    ---NIMENI LA MENI-------------------------------NIMENI LA MECI---
    ------------------------nimeni la meci---------------------------

    RăspundețiȘtergere
  4. CRAIOVASPORT CEI MAI TARI SUNTETI !!!1
    BRAVO SI SA O TINETI TOT ASA CA SUNTETI NR 1!

    RăspundețiȘtergere
  5. Aurel Ticleanu se face de ras in fiecare minut. Problema este totusi ca omul nu are simtul ridicolului,asa ca nu isi da seama cat de penibil e.

    RăspundețiȘtergere
  6. pleaca boovene
    NIMENI LA MECI

    RăspundețiȘtergere
  7. s/au vandut ieri nici o mie de bilete :)))
    asta inseamna aproximativ 100 de milioane vechi in buzunarule saracului. sper sa fie cat mai putini naivi care se lasa prostiti de ochelarist sa/i bage bani in buzunar.

    RăspundețiȘtergere
  8. profesionistii lui mititelu. cum sa uiti ma sa chemi jucatorii si sa cauti prin vestiar niste tricouri la repezeala......... asa ceva nici la camile nu se face, nici la divizia b.....
    cum sa mai speri la ceva cand asa oameni conduc un club de fotbal profesionist cica... vai de mama lor.

    RăspundețiȘtergere
  9. lupul-cel-rau26 februarie, 2011

    In loc sa fim multumiti ca n-au scos suspensoarele, noi facem iures pe aici cu tricourile alea... da' asa e omu', al dreaq... dl. Mititelu ne vrea numa' binele si noi il faultam toti, se stie...

    RăspundețiȘtergere
  10. Mihnea Bluelion26 februarie, 2011

    Aurica Ticleanu e de nerecunoscut.Nici nu mai stii daca nu cumva esti tu un cretin,asa vorbeste Aurica.Ne jigneste inteligenta la fiecare propozitie.Noul/vechiul antrenor ... a fost apreciat atunci,dar acum mi se pare un om fara caracter.Daca a acceptat el sa se intoarca in conditiile in care Miti nu ii daduse nici banii de acum 2 ani,va dati seama cam ce se pretrece acolo, cum ii face marele patron echipa...
    Vice ala e penal.Daca e ofiter de presa,un fel de PR nu? ar trebui sa se ocupe de lucrurile astea,sa organizeze tot.Am auzit ca e un betivan care nu stie de capul lui... nu mi place sa o spun dar sa se uite pe la Dinamo sau Steaua cum se organizeaza conferintele de presa,ce de aia noi am rams mereu in urma si fac toti bancuri cu olteni.Din cauza unor "profesionisti" ca el.Inteleg ca e sustinator al echipei dar daca nu e in stare de ce mai sta pe acolo?Si oricum nu stiu ce suporter mare e daca accepta sa ii faca jocurile lui Miti si sa se compromita in fata tuturor pentru un salariu.Probabil ca el are alte atributiuni pe acolo,iar asta cu PR ul e doar de ochii lumii.Asa patron asa slujbas.

    RăspundețiȘtergere
  11. falimentati-l pe Marin!
    NIMENI LA MECI!

    RăspundețiȘtergere
  12. un vechi ultras26 februarie, 2011

    viceroy :)))))))))
    bai vice esti un nimic....caracter ZERO.

    RăspundețiȘtergere
  13. dragi mei, va rog sa ma credeti, chiar m-am atasat foartemult de niki ! desi, inca sunt mireasa lui aji´ nu am putut sa rezist unui italian veritabil cu nume de oras. credeti-ma nimic nu e mai senzual decat sa ii simt pletele pe gatul meu in timp ce ma desfata cu sarutari pe ceafa penetrandu-ma adanc, simtind-ul pe armasarul asta pana in stomac ! iar daca in timpul asta aji´ ma delecteaza cu alvitza lui dulce pe la gurita mea suava totul e sublim !
    p.s.
    alinutza tripluics, te rog nu fi geloasa, toata lumea stie ca o sug mai bine ca tine, deci profesionalismul nu se discuta pe motive de gelozie. ma rog, ceva de genul asta, cred ca am citit-o in filozofia fotbalului arab...

    RăspundețiȘtergere
  14. Mititelu 12 Mai 2010: “Echipa nu se va întoarce la Craiova, nici nu se pune problema să revenim pe Ion Oblemenco. Suporterii din Craiova nu merită sa aibă echipă în oraş”MERITA SA VENIM LA MECI NOI SUPORTERII..????ASTA E ECHIPA LUI MITITELU NUMAI E CRAIOVA....SA VEDEM CATI PROSTI SE DUC LA MECI...

    RăspundețiȘtergere
  15. NIMENI LA MECI!
    plecati de la Craiova incompetentilor !

    RăspundețiȘtergere
  16. TOATA LUMEA CARE IUBESTE ACEST FENOMEN NUMIT UNIVERSITATE CRAIOVA VENITI LA MECI CU STEAGURI CU FULARE LASATI SOBOLANI BOLNAVI PSIHICI IN LUMEA LOR NU E NEVOIE DE EI AU INTERZIS SCAPATI DIN CAMSA DE FORTA ..LA STADION MAINE SEARA NU E TERPIE PENTRU SCAPATI DE LA BALCENCA E UN MECI LA CARE PARTICIPA U CRAIOVA SINBOLUL NOSTRU .CU IA PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE IA ...VOI SANTETI NIMENI NE--AM DEZIS DE ACESI DROGATI .NE-AU FACUT DE RASU TARI RADEAU TOTI DE PE LA TV SI FACEU PANARA DE NOI TOTI FANI .CA ASEMENEA GUNOIE ALE SOCIETATI NE REPREZINTA SI VB EI IN NUMELE NOSTRU .VOI SANTETI NISTE NIMENI BOSCHETARILOR .TOATA LUMEA LA MECI SA UMPLEM TEMPLUL NOSTRU SACRU "ION OBLEMENCO"SA ARATAM buCURestiului CE INSEAMNA SA FII OLTEAN.,,,,,,,CRAIOVA FORTZA CRAIOVA

    RăspundețiȘtergere
  17. hai sictir analfabetule, futu-ti'sinbolu' ma-tii!

    RăspundețiȘtergere
  18. "sinbol"....."santeti".......... du-te ba-n plm la scoala !
    sau esti muicelu??? :)))

    RăspundețiȘtergere
  19. ba ajunsarati sa ganditi la fel ca piturca...chiar daca nu castigati voi macar sa piarda mititelu...cred ca stati si va rugati la fiecare meci sa pierdem....santeti penibili,penibili si inca o data penibili...e vai de echipa asta daca voi intradevar santeti suporterii ei.....

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...