14 ian. 2011

Mărin îşi caută un secund... Cine are limba mai fină?

Managerul Victor Piţurcă a fost
suspendat de către consiliul de administraţie al falimentului boovean. Din care făceau parte valetu’ Lucică, văru’ Lubeniţă şi nepotu’ Gigel. Cine plm sunt ăştia nici nu contează. Nişte nimeni... Ei l-au împuternicit pe Mărin, tartorele şatrei, să hotărască soarta unui nume şi a simţămintelor a milioane de suporteri. Iar verdictul paranoicului a venit după consultări nocturne cu alţi 2 argaţi, cancelaru’ şi câinele avocat. Zilele se dilată pentru suporterii Ştiinţei. Timpul a rămas în loc şi nu vrea să mai curgă pentru ei. Încotro să curgă, oricum? Le e de ajuns tuturor cât au răbdat. Megalomanul nu mai poate fi tolerat de nimeni. Ştim de la început ce se va întâmpla.

Conducerea e stabilită în partea ei decizională, cea care contează. Va reveni în forţă cuplul Minciunelu – Roşca, spaima Ligii 1! În spatele lor vor fi valetu’ Lucică şi antipodu’ Borhot, cel care-i va veghea momentan de la distanţă, până va face rost Mărin de câteva mii de euro pentru biletele de avion şi pentru a se aproviziona cu câteva sute de navete de perfuzii. Perversul
Minciunelu ar mai putea încerca să ne arunce vreun nume din fotbal în ochi, dar vom vedea dacă cineva se va încumeta să se discrediteze într-atât încât să accepte să fie scos la înaitare de ospătar. Poate doar vreun om de casă ca Beldeanu sau vreun... Geolgău.

Tot ce-i mai lipseşte satrapului e un bufon pe care să-l trimită pe bancă, la mişto, pe post de secund al său. Iar perversul a şi lansat pe piaţă zvonul că Nicu Napoli ar putea reveni, ca să sondeze terenul. În cazul unei oferte, nu credem că italianul ar accepta. Dacă va răspunde la un eventual apel al diversionistului, după ce l-a umilit suspendându-l la fel cum a procedat acum cu Piţurcă şi mai ales că nici până azi nu i-a achitat salariile restante, Nicolo se va descalifica în ochii tuturor, arătându-ne că nu are nici un pic de personalitate. Dar tiranul agramat nu duce lipsă de variante pentru antrenori secunzi. Se vor repeta situaţiile penibile din perioadele Mogoşanu, Cioroianu, Stângă, Ţicleanu, dar probabil cu alţi protagonişti. Se mai găsesc doritori să joace un rol în spectacolul de circ boovean. Maimuţoiul Jean Vlădoiu s-a şi oferit deja să vină pe jos la Craiova ca să primească echipa pe foaie.

Sfârşitul e însă aproape. Sunt mari şanse ca FC Minciunelu Booveni să nu poată termina acest campionat. Sunt chiar şanse ca echipa familiei lui Mărin să nici nu poată juca vreun meci oficial. Datoriile sunt uriaşe şi e greu de crezut că mai există vreun cretin care să-l împrumute pe escroc.

6 comentarii:

  1. rosco,muitule sa-mi sugeti p..a de nenorociti in frunte cu muicelu vostru!sunteti pe lista neagra!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. II ROG PE TOTI CARE COMENTEAZA SA SPUNA DACA EI VOR MAI VENI LA MECIURI. eu nu mai calc!

    RăspundețiȘtergere
  3. noua organigrama:
    preşedinte - Aurel Ţicleanu
    vicepreşedinte - Vlad Roşca
    manager sportiv - Laurenţiu Reghecampf
    antrenor principal - Nicolo Napoli
    antrenori secunzi - sandu Tăbârcă, George Biţă
    antrenor de portari - Silviu Lung
    preparator fizic - Gabriel Martinez

    vai mortii lor

    RăspundețiȘtergere
  4. doar niste sclavi ordinari se mai pot intoarce dupa ce mititelu s-a pisat pe ei

    RăspundețiȘtergere
  5. ticlene esti penibil!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. pai si pe stanga nu l-ai p[us nimic ba?

    mitu unde e ???

    o arzi la misto sa nu vada lumea ca revin chiar toti sclavii.esti terminat ospatare sper sa joci numai cu stadionu gol, sa nu primesti licenta, sa te ruineze piturca, sa iti confiste statul actiunile, sa iti plece toti jucatorii si sa retrogradezi.
    si sa te lase si secretara aia haimana.
    sper sa nu mai aud de tine toata viata!

    asta nu e universitatea craiova!

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...