15 ian. 2011

PIŢURCĂ, rămâi cu noi şi vei fi EROU!

Apelul CRAIOVASPORT către Victor Piţurcă este acela de a rămâne alături de noi, de suporteri şi de oraşul Craiova! Avem nevoie de tine pentru a ne regăsi identitatea pierdută, pentru a reclădi împreună un mare club de fotbal!

Nu ne lăsa pe mâna acestui tiran parvenit, nu abandona lupta! Să-l lăsăm pe el şi echipa familiei lui să se piardă undeva în negura istoriei. Uitarea îl va distruge! Şi-a adus un nou staf? Nişte saltimbanci. Păcat că printre ei se regăsesc şi doi foşti componenţi ai Maximei care au acceptat poziţia capră. Nu aşa îţi arăţi iubirea faţă de echipă, urmând şi girând cu numele tău un paranoic megaloman care o distruge. Chiose Ţicleanu va intra în istorie ca unul dintre cei care au pus umărul la a doua retrogradare. Nimeni din cei care la început au crezut în Minciunelu şi l-au susţinut, mizând pe buna lui credinţă, nu mai e acum de partea lui.

Pentru noi, Universitatea Craiova nu mai există, acum e doar o chestie numită FC Minciunelu! Ştiinţa noastră e undeva în sufletele noastre, în conservare. Este şi un apel către Victor Piţurcă şi către toţi suporterii: SĂ NU MAI FOLOSIM DE ACUM NUMELE UNIVERSITATEA CRAIOVA când vorbim despre echipa lui Minciunelu! Să-i spunem simplu, “echipa lui Minciunelu”! Piţi, te rugăm ca atunci când vei mai merge la emisiuni, să te referi la echipa lui Minciunelu şi să nu mai numeşti echipa familiei lui Universitatea! Aceasta nu este Universitatea Craiova, este echipa lui Mărin şi a familiei sale! E clubul lui Gigi Aditză şi al Găbitzei. E al lui Lubeniţă şi al valetului. Consiliul de administraţie al echipei noastre de suflet nu-l poate include pe Mitu, stelistul incompetent care a pângărit clubul prin însăşi prezenţa lui acolo.

Suntem 100% alături de Victor Piţurcă şi de autorităţi în încercarea de a reda demnitatea acestui oraş. Nu ne mai putem identifica şi sacrifica ani din viaţă pentru echipa lui Minciunelu, sluga stelei! Palmaresul va veni de la sine. Nu e importantă o societate comercială, care oricum se numeşte SC Fotbal Club U Craiova SA. Denumirea firmei nu conţine numele Universitatea Craiova, Mărin având doar o siglă înregistrată la OSIM. Dar care poate fi contestată de instituţia Universităţii din Craiova şi de CS Universitatea Craiova! Cu ce drept foloseşte Ajică numele unei instituţii de stat în scop personal şi comercial? Acum câţiva ani s-a dat o lege pentru ca societăţile comerciale să nu mai poată folosi numele instituţiilor de învăţământ ale statului (Universitatea, Academia, Politehnica...). Aşa că echipa lui Minciunelu se numeşte doar prin ziare şi pe la televiziuni UNIVERSITATEA CRAIOVA. Oficial, în documentaţia Ligii profesioniste, clubul lui Mărin este înscris cu numele firmei boovene, SC Fotbal Club U Craiova SA. Singurul lucru de care se agaţă impostorul e o hârtie de la OSIM, unde societatea sa figurează ca stăpâna unui nume al unei instituţii de stat. Iar acesta poate fi revendicat de respectiva entitate!

Palmaresul nu e ceva palpabil. Booveanul nu are palmaresul înscris niciunde. Se consideră că îl deţine doar pentru că deţine acel certificat de la Oficul de Stat pentru Invenţii şi Mărci. Dar PALMARESUL SUNTEM NOI! Suporterii unei echipe sunt inima ei! ŞTIINŢA SUNTEM NOI, nu un dement care pune la un moment dat mâna pe o societate comercială care administrează clubul! Ce s-ar fi întâmplat dacă, la un moment dat, un oarecare patron al echipei, prevalându-se de faptul că el este patronul sereleului, ar fi decis irevocabil să mute echipa la Sânicolaul Mare. Sau să rămână definitiv la Severin. Sau la Baia de Aramă. Legal, ar fi putut. Avea voie. Atunci ce am fi făcut? Am fi spus că noi ţinem cu Universitatea Craiova, care este acel SRL şi am fi mers săptămânal după el la capătul ţării?

Craiova nu trebuie să mai fie niciodată un SRL la mâna vreunui profitor. Craiova merită o echipă de fotbal care să fie a ei, a oraşului şi a suporterilor.O echipă neatârnată, mândră şi demnă! Şi dacă acest proiect nu începe acum, imediat, când unul dintre marii profesionişti ai fotbalului, cel mai mare antrenor din ţara noastră, Victor Piţurcă, este aici, e posibil să nu mai poată începe niciodată. Până acum, autorităţile nu au mişcat un deget, şi nu ne referim la a-l sprijini pe Mărin şi echipa familiei lui, ci la a fi demarat până acum un astfel de proiect. Dacă acum, când s-a găsit un om care să adune toată lumea laolaltă şi a reuşit să capaciteze chiar şi conducerea oraşului, nu-i susţinem, vom muri.

Minciunelu e de o falsitate incredibilă. Cei mai mulţi dintre noi l-am crezut la început. Ne-am pus speranţe în vorbele lui şi l-am cauţionat ani de zile. Dar paharul e plin de mult. A transformat cea mai frumoasă echipă de fotbal din România într-o stafie. Universitatea Craiova nu mai există! Mărin e ca o vrăjitoare care încearcă să ne ademenească arătându-ne un măr otrăvit pe care ni-l prezintă drept echipa noastră!

N-am mai suporta din nou comicăria booveanului, mascaradele cu paiaţe scoase la înaintare care să repete ca papagalii ce le dictează Mărin. Chiose ne-a dezamăgit crunt! Nicolo Napoli ne-a arătat ce personalitate are când a sărit în avion la primul bip al celui care-i dăduse ţeapă şi-l aruncase ca pe o măsea stricată, discreditându-l public. Italianul nu va rezista prea mult. Un alt Cioroianu va fi apoi trimis pe bancă şi ironizat de fotbalişti la antrenamente, în timp ce Borhot vorbeşte, cu alcoolemia ridicată, despre modelul profesionist inspirat din “avansatul” fotbal australian, iar Cancelaru’ râgâie şi varsă gaze prin ochiu’ maro, efectul ciobelor de fasole fără număr. Să nu-l uităm nici pe valet, cu mersul său de broscoi opărit între craci (pardon, membrele inferioare), ocupându-se cu aplomb de problemele importante ale unui club occidental, cum ar fi gunoaiele aruncate de ţigani pe marginea străzilor din jurul stadionului.

CRAIOVASPORT face un apel către toţi cei care iubesc spiritul fotbalistic al Craiovei, să ia atitudine! E momentul să ne eliberăm! Dacă nici acum, când e total depăşit de evenimente şi nimeni nu-l mai susţine, tiranul nu renunţă şi nu acceptă să lase echipa autorităţilor şi altor oameni potenţi financiar, e clar că Minciunelu nu va vinde niciodată acel SRL! Iar noi nu suntem un SRL, aşa cum ar vrea el! Fără noi, SRL-ul lui nu are nici o valoare. ŞTIINŢA SUNTEM NOI! O purtăm în inimi şi-n gând! CRAIOVASPORT cere suporterilor care s-au săturat de acest gunoi cu ochelari de plastic să reacţioneze! E NEVOIE DE UN BOICOT TOTAL! Să nu mai mergem la meciuri şi să lăsăm stadionul gol, dacă pe el va mai intra FC Minciunelu Booveni, echipa patronată de plozii manelişti ai lui Mărin. Aici nu e nici măcar vorba de demiterea lui Piţurcă. Putea fi oricine în situaţia lui. Era ceasul al 12-lea. Şi nemernicul chel nu s-a putut abţine. Pentru ce să mai mergem la stadion? Să vedem dacă a nimerit tactica el şi cancelarul său, în nopţile dinaintea partidelor, între 2 reprize cu Alinutza? Nu mulţumim! Orice bilet cumpărat e un credit pe care l-am acorda acestui dement.

Vrem o echipă organizată pe modelul marilor cluburi spaniole. Este posibil! Cu 10 euro costul unei acţiuni, suporterii Ştiinţei îşi vor vedea împlinit visul de a fi acţionarii propriului club. Cu 500.000 de acţiuni s-ar strange 5 milioane de euro numai de la suporteri. E ceva perfect realizabil. Numai Craiova are peste 200.000 de oameni care ar putea cumpăra măcar câteva acţiuni fiecare. Deşi suntem convinşi că toţi vor vrea minim 10-15, pentru că ar fi cea mai frumoasă investiţie din viaţa lor. Iar Ştiinţa e iubită în toată ţara!

Dacă aceste acţiuni ar reprezenta măcar 60-70%, restul fiind deţinute de autorităţi care să vină şi ele cu o sumă de bani, 2-3 milioane de euro anual, am fi unul dintre cele mai club bogate cluburi din ţara noastră. Câte echipe din România au un buget real de 8 milioane de euro, asta fără încasări din bilete, sponsori, reclame sau drepturi TV? Iar stadionul e al comunităţii, nu al unui SRL boovean! Şi cantonamentul! Să-şi ducă echipa familiei sale la Severin sau unde o mai găsi fraieri care să cotizeze, ca să aibă bani de motorină la autocar! Nici grupe de juniori nu va mai avea, pentru că ele sunt ale Consiliului Judeţean, iar el doar profită de autorităţile locale. Găman, Bărboianu şi toţi puştii pe care va încasa bani sunt formaţi din banii noştri, ai doljenilor, nu ai familiei sale!

Se poate! Trebuie doar să credem şi să facem ceva! Să profităm de acest moment, pentru că anii trec şi ne vom trezi că am rămas doar nişte biete marionete care ne holbăm nedumerite la circul unui patron de carton, care plănuieşte să ne umilească pentru toată viaţa, pentru a preda apoi ştafeta plozilor săi, crescuţi în acelaşi spirit. Refuzăm să fim sclavii familiei Minciunelu, doar pentru că Mărin, Lubeniţă, Gigy şi Găbitza au un SRL! Nu suntem jucăria lui Minciunelu, chiar de-ar fi să o luăm de la capăt, din Divizia C! Vrem să trăim liberi, nu subjugaţi de un dictator nebun, diversionist şi demagog!



Priviţi aceste imagini! Sunt impresionante! Iată cum se comportă nişte suporteri adevăraţi. Şi lor li s-a furat echipa. Ei de ce pot? Să încercăm şi noi, nu avem nimic de pierdut! Mai ales că noi am avea şi sprijinul autorităţilor locale, iar Ştiinţa noastră ar juca tot pe Ion Oblemenco!
ŞTIINŢA SUNTEM NOI!
Fără NOI, Minciunelu şi familia sa au doar nişte hărtii!

37 de comentarii:

  1. bravo craiovasport !!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. e singura modalitate sa scapam de asta!
    altfel suntem condamnati...

    RăspundețiȘtergere
  3. PITI IA LEGATURA CU PRIMARIA SI CU CONSILIUL LOCAL SI JUDETEAN SI DEMARATI PROCEDURILE!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. eu am auzit pe mutli ca ar fi de acord cu ideea voastra si a lui piturca. eu unul vreau sa vad fotbal de calitate la craiova si vreau sa vad un club profesionist. asa ceva nu se poate cu mititelu.
    daca ar fi un club cu socios ar fi ceva de vis. mi-as lua de 12 milioane actiuni.merita sa dau un salariu pe an ca sa am onoarea asta. clubul nu este al lui mititelu ati spus bine.
    primaria sa vb cu universitatea sa conteste pentru ca e dreptul ei.
    piti sper sa te tii de cuvand si sa nu ne dai sperante false!!!
    afara cu mititelu de pe stadion,oricum isi va duce echipa la matineu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu cred ca e o idee buna. trebuie luata echipa asta de la ospatar. Dar din pacate nu cred ca o poate lua cineva vreodata.....Puteti sa argumentati de ce credeti ca poate fi luat palmaresul de la el?

    RăspundețiȘtergere
  6. PITI DACA INCEPI PROIECTU ASTA SUNT CU TINE MIE LA SUTA!!!!!! SA MOARA BECALI SI MITITELU DE CIUDA!!

    RăspundețiȘtergere
  7. drian Mititelu15 ianuarie, 2011

    Ce ba vrei sa-mi iei echipa, familia?Asta e echipa mea si a familiei mele nu are cum sa o ia nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  8. eu nu tin cu echipa lui marin mitu si lubenita.
    mi se rupa pulade ea nu mai calc la stadion pana nu pleaca mititelul asta jegos,

    RăspundețiȘtergere
  9. Cel mai bine ar fi sa plece paranoicul si sa lase clubul!

    RăspundețiȘtergere
  10. FC MITITELU nu mai reprezinta pe nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  11. daca ramane fara stadion cantonament si grupe de juniori matinelu e distrus.daca nici atunci nu lasa clubul atunci e clar ca asta nu mai e universitatea craiova s a transformat in fotbal club booveni.trebuie retrogradat nemernicul asta ca sa scapam de el.
    sper sa nu mai apara netoiu la tv si sa se certe cu el pentru ca lui mititelu ii convine de minune ca are si el pe cine sa acuze de ceva si mai muta subiectul pe netoiu......

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu va spun cu sinceritate.ascultati un sfat de la unu mai batran ca voi: lumea tine cu universitatea Craiova.Da daca se va face o echipa asa cum o prezinta piturca la craiova si cel mai important daca va juca pe central o sa fie altceva.Cine joaca pe Central va atrage in scurt timp toti suporterii care la inceput sint sceptici.
    Piturca poate sa faca ceva daca are primaia si edilii alaturi de el si daca clubu e organizat pe modelul Barcelona.Fanii daca au incredere si simt ca pot sa fie implicati activ in acest proiect vor veni incet -incet alaturi. Dar trebuie explicate toate aspectele clar si pe indelete,pentru ca mititelu o sa faca tot posibilu sa discrditeze ca daca se face asa ceva echipa lui nu mai are nici o valoare.

    RăspundețiȘtergere
  13. as fi vrut sa scriu VINDE ECHIPA BRUTARE!
    dar acuma stiu ca asa ceva e imposibil asta nu va vinde niciodata o sa patimeasca si copii nostrii cu el si cu fiusau si nepotii nostrii cu copiii lu adita si gabita.
    nu stiu ce e de facut.......

    RăspundețiȘtergere
  14. da eu vreau o echipa a suporterilor!!!!! asta nu mai craiova noastra!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. superba povestea din filmulet o stiam aia sunt un exemplu de demnitate !
    bravo lor la craiova nu cred ca se va putea faca asa ceva liderii galeriei sunt prea corupti.

    RăspundețiȘtergere
  16. forza STIINTA CRAIOVA!!!!!
    PITI ESTI EROU DACA NE SALVEZI DE mititel SI NE REDAI MANDRIA!1

    RăspundețiȘtergere
  17. ideea unei noi echipe daca e cum zice piti sa fie actiunile date suporterilor si glorile Craiovei sa fie in conducere si sa aduca oameni potenti financiar, autoritatile sa ajute echipa ...atunci ar fi o idee extraordinara.
    cel mai bine ar fi sa vanda mititelu dar nu cred ca e posibil si e mai realizabil sa se faca echipa asta decat sa vanda mititelu.cine crede ca ideea nu e una buna o sa-si schimbe parerea dupa ce o sa fie pusa in aplicare mai ales daca ia si numele si palmaresul in 2-3 ani.

    RăspundețiȘtergere
  18. in principiu pare o ideea sanatoasa ca fanii sa fie actionari. dar nu pot sa spun nimic astept mai multe detalii din partea lui piturca . dupa ce dezvolta piti subiectul pot sa-mi dau o parere despre asta. ca idee e senzationala,dar sa vedem amanunte...

    RăspundețiȘtergere
  19. imi place ideea unui boicot total in acest retur de campionat. imi place si ideea unei echipe a suporterilor, o echipa libera care sa continue traditia Universitatii Craiova. ar fi poate un compromis insa cred ca e singura varianta de a scapa de acest individ al carui nume imi e scarba sa il pronunt. de fapt Universitatea Craiova exista acolo unde este mintea, sufletul si inima suporteilor. visez la o Universitatea Craiova LIBERA !!!

    RăspundețiȘtergere
  20. ASTA ESTE SINGURA MODALITATE SA SCAPAM DE BOOVEAN ... NU RREZINTA NIMIC FARA NOI, SUPORTERII.... PREA O TINE CU ECHIPA LUI SI A FAMILIEI . . . PLEACA VINDE MORI BOOVENE

    RăspundețiȘtergere
  21. super articol...jegul de miti a facu acelasi lucru cu olandezii dar nu s-a mediatizat asa cum este cu piti...sper ca toti cei care tin cu aceasta echipa sa protesteze...cum?sa nu vina la meciuri,asa nu o sa ai mai dea nici un ban milogului...eu unul nu ami calc pe stadion pana nu pleaca infractorul mititelu

    RăspundețiȘtergere
  22. alaturi de voi , fratii mei olteni , dar o noua echipa nu poate exista in craiova . singura , dar singura solutie este indepartearea booveanului , redarea identitatii Stiintei noastra dragi !

    RăspundețiȘtergere
  23. PITI DEMAREAZA ACEST PROIECT SI VEI FII EROU!!!

    RăspundețiȘtergere
  24. Hai Piturca treci la treaba nu ne aburi si tu!!
    Deja reghemcampf ala isi arata ciuda si ticleanu zice ca e a fost el mai bun, lasa-i in pace si treci la treaba ca sa ne arati ca tu esti serios si putem sa avem incredere in tine!!!
    Echipa lu mititelu nu va mai avea nici 2000 de spectatoriu la meci.Eu sper sa fie gol stadionu in caz ca ii mai lasa sa joacae acolo cretinii aia de la primarie!

    RăspundețiȘtergere
  25. muicelule ia ti ba echipa si spalate cu ea pe cap.ne pisam pe tine si pe echipa ta aia nu mai e a noastra poti sa o tii sa pisi pe ea.ai o bucata de hartie si crezi ca ne umilesti pe noi un oras intreg cu hartia ta???
    STIINTA SINTEM NOI!!!

    RăspundețiȘtergere
  26. marine ai tu palmaresu?unde e il ai sub pat?
    cumpara si palamaresu lu alinnutza ba

    RăspundețiȘtergere
  27. Stiinta inseamna suporterii ei! Stiinta suntem noi!
    Ne pisam pe srl-ul lui mititelu!

    RăspundețiȘtergere
  28. frumos exemplul celor de la viena asta e pentru cei care cred ca nu se poate face nimic pentru ca ospataru si-a tras echipa sa aiva cu ce sa se distreze el si familia lui..

    RăspundețiȘtergere
  29. SOCIETATEA BOOVEANULUI NU FACE 2 PARALE.
    UNIVERSITATEA CRAIOVA suntem NOI!!

    RăspundețiȘtergere
  30. Daca suporterii vor sutine o echipa, aia e U Craiova.
    Stiinta este echipa pe care o vor sustine ei, pentru ca EI SUNT U Craiova.

    RăspundețiȘtergere
  31. Piturca minte nu o sa faca nici o echipa....

    RăspundețiȘtergere
  32. pleaca brutare echipa asta nu a fatat o mata inainte sa o omoare tactu .

    RăspundețiȘtergere
  33. In cel mai scurt timp PITURCA ar trebui sa apara la televizor si sa dea mai multe detali-ideea este foarte frumoasa- dar trebuie sa fie explicata foarte clar pentru multi dobitoci..spun asta pentru ca sa creat o adevarata isterie pe tema aparitie la tv a lui NETOIU..SPER CA ACEST PROIECT SA FIE DUS LA SFARSIT SI SA NU FIE DOAR O GLUMA BUNA DUPA CUM SPUNEA LA O PAUZA INTRE DOAUA WISKI-URI ALT INTELIGENT

    RăspundețiȘtergere
  34. Am protestat atunci cu toata galeria cand era netoiu la echipa. Dupa 6 ani cu mititelu mi-amdat seama ca asta e mai rau ca netoiu. ala nu a mutat echipa.asta a facut-o il urasc mai mult decat pe netoiu si staicu la un loc.
    daca ma intrebati ce prefer intre netoiu si mititelu spun raspicat netoiu.
    asta asa pentru cele 7+8 slugi ale ospatarului care dau non stop mesaje pe alte forumuri

    RăspundețiȘtergere
  35. mai bine ii luam echipa lui minciunelu decat alta noua.

    RăspundețiȘtergere
  36. I-o iei tu sau cum facem?
    Da-ne si noua un SMS cand reusesti...

    PITI TRECI LA TREABA!!

    RăspundețiȘtergere
  37. Parerea mea este k trebuie sa venim la meciuri TOTI,25000 de oameni, dar nimeni sa nu intre pe stadion, TOATA LUMEA SA STEA LA PORTI SI SA L INJURE PE minciunel...eu categori refuz sa i mai bag bani in buzunar acestui jeg...
    I mi doresc k CRAIOVASPORT sa preia acest mesaj si sa l sustina

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...