11 ian. 2011

Mofturosul Piţurcă

Aceste cuvinte boovene sunt sugestive. Definitorii pentru caracterul impostorului. Ele concentrează mentalitatea lui Minciunelu, în câteva secunde de exprimare liberă şi neafectată de autocenzura mitomanului obsedat de ochelarii de plastic. Pentru el, Victor Piţurcă e un năzuros nerecunoscător. Mărin i-a făcut toate capriciile, adică să nu se bage peste el la echipă”...



Dar până când să facă atâtea sacrificii şi Minciunelu, că 3-4 luni e destul şi manageru’ cel mofturos nu vrea deloc să treacă pe la Niuiorc cu jalba-n proţap, să se închine majestăţii sale Ajică. Prea e capricios Piţurcă, vrea să facă el echipa şi să nu se bage nimeni peste el. Ba mai şi pretinde ca jucătorii să fie plătiţi şi dacă se poate, vreun transfer ceva, ca să întărească lotul... Hai că deja e nesimţit. 

Lasă să mai plece din ei, Wobay, Iliev, Gargorov, şi-aşa era cam mare lotul şi prea puternică echipa şi poate de-aia nu au apărut nici performanţele, că şi ce e prea mult strică.

3 comentarii:

  1. PITI TE IMPLOR IA ECHIPA DE LA mititelu!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Exact despre asta e vorba: Piturca a fost foarte capricios ca a cerut sa faca el echipa.Doar orbii nu vad cine e de fapt acest Mititelu.

    RăspundețiȘtergere
  3. ftutzi mofturile matii muicelule

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...