11 ian. 2011

De ce se răzbună Mărin pe “Chistescu”

Chiar dacă a acceptat, obligat de sărăcie, să lăse clubul pe mâna unui profesionist ca Victor Piţurcă pentru câteva luni, booveanul nu concepea ca acest fapt să fie altfel decât unul trecător. El plănuia că după ce îşi va mai fi ameliorat situaţia financiară şi se putea debarasa de Piţi, să îşi pună slugile să-l lucreze pe la spate şi apoi el să declanşeze atacul frontal. Cam ce-a făcut în această pauză competiţională, dar ceva mai virulent şi mai concertat.

Strategia iniţială a lui Minciunelu a fost însă dată peste cap de “capriciosul” Piţurcă. Managerul vede altfel lucrurile decât amatorul Ajică şi cum el avea dreptul să aleagă cu cine va lucra, a decis să-i pună pe liber pe valet şi pe cancelar, doi dintre argaţii lui Mărin care poluau clubul. Cel care a făcut-o direct a fost Silvian Cristescu, atrăgându-şi mânia slugilor şi a dictatorului boovean, care l-a trecut pe lista neagră şi după câtva timp a căutat motiv să-l atace în presă, acum ameninţându-l cu bătaia.

Faptul că Silvian “Chistescu” (după pronunţia booveană) şi-ar fi arogat meritul transferului fraţilor Costea a fost doar un pretext, pentru că adevăratul motiv pentru care Ajică îl vrea îndepărtat pe Cristescu e acesta. Fostul fotbalist al Ştiinţei este un om de încredere al lui Victor Piţurcă, refuzând să se mai supună tiraniei boovene, şi-n plus, la dorinţa managerului general Cristescu îi mai şi suflase titulatura de preşedinte, aşa cum lui Mărin îi plăcea să i se spună, obligându-l să se recomande drept “reprezentantu’ acţionarilor majoritari”, ceva mult mai puţin impozant.


Mărin Minciunelu:
“În ultimul mandat Cristescu nu prea a fost plătit, dar asta a fost dorinţa lui. Oricum, nu era un angajat care muncea 8 ore pe zi. Venea şi el la meciuri, practic i-am făcut un serviciu că l-am lăsat să intre pe stadion gratis”.

Cu această declaraţie, Minciunelu şi-a dat încă o dată aramă pe faţă. Crezându-se stăpânul absolut al unui brand pentru care au muncit generaţii de fotbalişti şi au suferit generaţii de suporteri, căcatul de la Booveni spune despre un fotbalist care, valoros sau mediocru, a participat la ultimul event cucerit de Ştiinţa, că “l-a lăsat să intre la stadion gratis”. În 1991, când jegul boovean îşi deschidea cea mai mişto plăcintărie din sat, Silvian Cristescu sau Eugen Neagoe se regăseau printre băieţii care au primit medaliile de campioni ai României, fapt care i-a permis şi diversionistului Mărin să pună şi a patra steluţă pe tricolorul pictat pe tricourile din “mandatul” său.
E trist, dar am ajuns în situaţia ca un impostor să profite cu aroganţă de numele Universitatea Craiova, care e posibil ca nici măcar să nu fie deţinut legal de societăţile sale, şi să-şi bată joc de toţi oamenii care iubesc această echipă.


Silvian Cristescu:
“Sunt scârbit de ce se întâmplă la club, mai ales că Mititelu mi-a transmis printr-o persoană că îmi rupe picioarele. Mă deranjează că mi-a reproşat că am cumpărat jucători de sute de mii de dolari. Eu nu am cumpărat nici un jucător pentru Craiova. Eu m-am implicat în transferul fraţilor Costea, atât. Nu am luat nici un ban de la Craiova, niciodată. În schimb, am împrumutat clubul cînd a fost nevoie de bani pentru a cumpăra echipament. Acum mi-a transmis prin cineva că-mi rupe picioarele văru-său cu bodigurazii”.

7 comentarii:

 1. Respect Cristescu12 ianuarie, 2011

  Nu eram un mare fan al lui Silvian Cristesc pentru ca mi se parea cam agresiv dar acum si-a castigat pentru totdeauna respectul meu!

  RăspundețiȘtergere
 2. Piti nu trebuie sa accepte sa ii fie dati afara sau oamenii din staful sau.Cine plm e varu lu muicelu??????????

  RăspundețiȘtergere
 3. sa-l dam afara pe jeg de la echipa! nu merita sa isi bta joc de un club prea mare pentru el!

  RăspundețiȘtergere
 4. cristescu l-a batut pe mitu si bine i-a facut sclavului lu marin

  RăspundețiȘtergere
 5. Forza Chistesccu ardei pe lachei13 ianuarie, 2011

  Trebuia sa ii bata bine cristescu pe valet si pe cancelar!!

  RăspundețiȘtergere
 6. Varu lu miti e joavina ala. un handicapat.

  RăspundețiȘtergere

TENTACULELE LUI MITITELU ÎN JUSTIȚIA CRAIOVEANĂ

Escrocul și-a infiltrat jurista personală ca judecătoare la Curtea de Apel Craiova și vrea să o folosească pentru a împiedica recunoașterea...