9 nov. 2010

Ajică, ia vezi ce zice Mitică!

Fiţuica falimentară, cea care obişnuia să ne prezinte non-stop puncte de vedere ale preşedintelui LPF, evident de fiecare dată declaraţiile fiind pro-Minciunel la rugăminţile chelului, nu mai are aceeaşi promptitudine în a prezenta ultimele luări de poziţie ale lui Mitică. Dragomir, a făcut o scurtă analiză a echipei antrenate de Victor Piţurcă, concluzionând: “La Craiova, sunt 3-4 fotbalişti, restul sunt sportivi”.

Punctul de vedere contravine evident intereselor lui Mărin, care dă undă verde doar publicării materialelor despre cât de bun conducător era el şi ce echipă invincibilă a făcut. De ceva timp, Ajică ne cam suge-rează că orice antrenor adevărat (cum e în cazul nostru Piţurcă) nu are prea multe de făcut, pentru că el i-a pus la dispoziţie un lot extrem de valoros, care doar din cauza ghinionului nu a câştigat în fiecare an eventul. Iar dacă nu are inspiraţie în alcătuirea primului 11, nu ar fi rău ca antrenorul să mai treacă din când în când şi pe la Niuiorc, acolo unde probabil că Mărin se plictiseşte îngrozitor.

Cauza bruştei sincerităţi a “oracolului din Bălceşti” e prietenia cu Victor Piţurcă, aceasta atârnând mai greu decât milogeala booveanului de a mai pune furtunul şi pe imaginea lui. Cu prietenul Piţi la Craiova, Mitică e forţat să fie sincer şi nu mai poate abera despre ce mare echipă a făcut Mărin şi cum se va lupta aceasta pentru a câştiga Champions League în următorii 50 de ani, după ce se vor maturiza copiii.

Cu cuvintele lui, Corleone spune acum ce am spus şi noi de atâta timp: fără investiţii nu se poate realiza nici o mare performanţă, iar actualul lot al Universităţii Craiova nu e unul cu care să se poată câştiga trofee. Doar Piţurcă e garanţia viitorului la Craiova, profesionalismul lui şi întăririle din iarnă fiind condiţia obligatorie a continuării ascensiunii.

Dumitru Dragomir:
“În afară de 3-4 fotbalişti, restul sunt sportivi. Are un portar care e supertalent, dar îl ţine rezervă. Am auzit că vrea să-l înveţe să iese din poartă ca lumea, Piţi are o impresie despre Silviu Lung extraordinară. Găman - talentat, Prepeliţă - talentat, dar nu se regăseşte, Costea - talentat, dar nu joacă, fundaşii laterali... Dar acolo... eu vă spun, dacă nu era Piţi antrenor Craiova retrograda anul ăsta. Eu am văzut-o jucând de două ori...”

6 comentarii:

  1. foarte corect comentariul lui dragomir. cu actualul lot craiova nu poate urca in clasament mai sus de locul 10, si asta in conditiile unui an bun. dealtfel de vreo cinci ani ne tot amagim cu niste maimutoi pe post de fotbalisti, ca facem, ca dregem, si de fiecare data esuam lamentabil dand vina pe ghinion, arbitri sau antrenori ( e drept ca la capitolul asta am stat la fel de prost ca si la jucatori).

    RăspundețiȘtergere
  2. ba deci este incredibil: marin de la booveni e de o perversitate fara seaman!
    jegosu pune presiune in continuu pe pitruca ca sa speculeze pe urma tot felul de chestii.acuma declara ca "daca batem pe dinamo la ea acasa nu ar fi nici o surpriza...ca si cum e ceva normal sa bati pe dinamo in stefan cel mare cand noi nici fundasi nu avem s-a accidentat iliev si e suspendat ciuca nu ai nici fundas central nu mai zic de atacantti.
    lotu nostru e in pioneze si marin pune presiune sa creeze asteptari mari la suporteri ca apoi sa aiba motiv sa se ia de piti in caz ca nu se califica iar daca ne calificam sa treaca asa la si altele, adica noi avem echipa mare de tot era ceva normal sa ne calificam..
    mititelule nu suntem prosti vedem ce faci nesimtitule stai in mortii tai in banca ta ai inceput incet incet dsa deschizi ciocu ala al tau plin de kkt!!!
    poate indraznesti sa pui la cale vreo smecherie cu piturca ca esti mancat!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. REGELE BERII IN ROMANIA09 noiembrie, 2010

    DAAAAA FOARTE BINE AI OBSERVAT DE MITITELU E PERVERS RAU OSPATARU.
    SI MAI ZICE SI CA IL CONVINGE EL PE PITURCA SA NU DEA JUCATORI NU STIU UNDE...


    NU AVEM NEVOIE BOOVENE SA IL CONVINGI TU DE NIMIC PE PITURCA CA DACA ERAI ASA DE PRICEPUT LUAM VREUN TITLU VREO CUPA CEVA PANA ACUMA CAT AI CONDUS CUM TE'A DUS PE TINE CAPU!!!

    LASA TU PE PITI IN PACE CA STIE EL CE FACE NU MAI DA TU SFATURI !!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Intr/adevar la inceput nu zicea nimic ospataru acuma a inceput iar sa apara in fata el...mi-am adus aminte de ce imi era greata inainte sa vina Piti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce va asteptati de la slugile boovene normal ca dau doar ce ii place burtosului.Aveau niste ziaristi calumea da au scapat de ei ca nu scriau ce vruia booveanu .Valentin toma ala facea numai interviuri cu mitica,acuma nu mai da ce zice drafgomir daca nu e 'de bine'.

    RăspundețiȘtergere
  6. anti-buCUResti10 noiembrie, 2010

    comportamentul brutarului mie imi spune ca Piti are zilele numarate la STIINTA.si foarte rar ma insel.oricum daca pleaca Piti pleaca si mititelul ca nu mai are viata cu noi orice ar fi.....craiovasport scrieti si de smecheriile booveanului nu vedeti ce parsiv e ??

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...