12 aug. 2010

Tu vrei banii noştri, noi nu te-am uitat/Sperăm să pleci, patron de kkt

Apelul disperat al lui Mărin nu a avut rezonanţa scontată. Nici nu avea cum şi unde, cu excepţia mesajelor ticluite la dictare sau din sclavie de argaţii din dotare pe blogu lu şefu’. Steagul alb, care în fapt duhneşte şi ascunde mizeria în care a târât booveanul echipa cea mai frumoasă din România, întins languros printr-o epistolă greţoasă lansată pe adymarin punct ro, nu a adus nici entuziasm, nici compătimire în rândul suporterilor. Poate doar ceva înflăcărare, dar nu în direcţia scontată de groşteiul cu ochelari, care crede că poate şterge umilinţa pe care ne-a pricinuit-o prin readucerea echipei la Craiova şi apelul patetic început în cel mai ipocrit stil posibil prin folosirea pluralului: „echipa noastră”.

În continuare, Mărin ne povesteşte cum întâlnim noi o „echipă foarte puternică”, uitând şi completarea, adică modul cum a transformat Iancu pe AEK Bragadiru într-o echipă care evoluează constant în cupele europene, în timp ce noi ne-am pricopsit cu un ospătar trădător şi megaloman. În continuare, naratorul ne prezintă dorinţa noastră nespusă de a ne adjudeca victoria: „Victoria ne este necesară mai mult ca oricând, avem nevoie de cele 3 puncte ca de aer”. Păi măi, nea Mărine, victoria sau măcar egalul ne erau necesare şi la îndemână în ultimele etape ale campionatului cu Napoli, dar tu ai preferat să stai capră şi să trimiţi Steaua şi Vasluiul în cupele europene.

Apoi, ne explică domnul „waiter” cum ar trebui noi să ne demonstrăm dragostea pentru Ştiinţa, „umplând stadionul la acest meci”. Nimicul de la Niuiorc a ajuns să ne testeze nouă ataşamentul faţă de echipă, dar ne-am prins imediat că disperarea de a încasa o sumă de frumuşică din bilete pentru a prinde un concediu la mare pe ultima sută de metri l-a îndemnat la aceste mesaje hilaro-scârboase. De altfel, am explicat în materialele anterioare acest aspect.

„Duminică, echipa noastră, Universitatea, va disputa un meci extrem de important contra unei echipe foarte puternice. Victoria ne este necesară mai mult ca oricând, avem nevoie de cele 3 puncte ca de aer. De aceea, vă rog, dacă într-adevăr iubiţi acest club, să veniţi şi să umpleţi arena „Ion Oblemenco“ pentru a-i sprijini pe Ţicleanu şi compania în câştigarea acestei dificile partide. Vă rog din suflet, lăsaţi speculaţiile şi bârfele şi fiţi alături de echipă, are mare nevoie de voi”, debitase blogheru’ Mărin.

Într-un preambul al revederii cu patronul nostru drag şi iubit pe „Ion Oblemenco”, suporterii i-au dat un indiciu pentru stadiul în care se află relaţia „cordială” dintre fani şi preşedinte, înşirându-i un pomelnic al faptelor brave săvârşite de el în anii de domnie, să sperăm vremelnică, în cadrul clubului.

„Dacă a adus înapoi Universitatea la Craiova ce vrea, să-i mulţumim? Nici nu trebuia să plece! Nu-l vom ierta niciodată pentru ce a făcut. Vom continua să-l acuzăm de managementul prost de la club, de ratarea calificării în Europa League, de înfrângerile cu Steaua. Vom protesta până când Mititelu va realiza cu adevărat o performanţă, o calificare în cupele europene, o Cupă a României… Altfel, nu ne va închide gura!”, i-au transmis suporterii de la Sezione prin intermediul adevărul.ro.

4 comentarii:

 1. ba nesimtitilor nu il injurati pe sefu ca nu e frumos!
  hai va rog io frumos,nu putem sa aranjem ceva?
  daca nu ii strigati numele lu stapanu' ia echipa si o muta la suceava.

  RăspundețiȘtergere
 2. s-o mute unde vrea, sa plece si el din oras, cu tine cu tot spanule...lingaule care esti.

  RăspundețiȘtergere
 3. Jepcarule pleaca din Craiova oricum la Severin nu mai ai loc si-au facut aia echipa iti ramane Slatina Valcea Caracalul . Stiinta nu mai e a noastra eu nu ma duc la meci

  RăspundețiȘtergere
 4. Se aude ca s-au vandut 10 mii de bilete eu nu cred ca vin mai mult de 4-5 mii de oameni...oricum o sa ia bataie echipa mititica

  RăspundețiȘtergere

TENTACULELE LUI MITITELU ÎN JUSTIȚIA CRAIOVEANĂ

Escrocul și-a infiltrat jurista personală ca judecătoare la Curtea de Apel Craiova și vrea să o folosească pentru a împiedica recunoașterea...