23 dec. 2010

Poftă bună, ospătare!

Ca un ultim atac la Piţi înainte de sărbători -sau poate îşi mai face timp şi de altele dacă se plictiseşte şi secretara nu întreţine bine atmosfera-, Mărin a profitat de festivitatea de la stadion, când pentru copiii de la grupele de juniori a venit Moş Crăciun. Adică aceştia au primit nişte plase cu dulciuri de la Consiliul Judeţean Dolj.

Manipulator desăvârşit, Mărin nu s-a putut abţine nici acum să-şi sublinieze statutul de dictator şi a ţinut să transmită încă o dată, crede el subtil, cine e stăpânu’... cine e jupânu’. Plăcintarul a comandat un tort, pe care a scris sub numele său cuvântul “patron” şi sub cel al lui Piţurcă… “antrenor”. Booveanul a uitat că Piţi e managerul clubului, aşa că l-a retrogradat la funcţia pe care ni-i prezenta şi pe Cioroianu, Mogoşanu, Stângă, etc, nume mari în antrenorat, ale unor secunzi de altfel “plini de personalitate”. Aşa că Minciunelu s-a recomandat drept “ză boss”, în timp ce Piţurcă e doar “un biet coci”.

Ca să-i răspundă pe măsură la aroganţă, în spiritul sărbătorilor, şi CRAIOVASPORT le-a dăruit un tort ospătarului şi piţipoancei care-l alintă Măry. Al nostru e de ciocolată!

Mărine, să vă simteţi bine şi la anu cât mai puţine ejaculări precoce şi cât mai mult caşcaval, că şi aşea e cam nemulţumită Alinutza şi ameninţă că depune memoriu şi devine liberă de contract! Hai ceau!

Ajică Minciunelu:
“Am vrut să arăt că încă n-am murit, eu conduc clubu!”

12 comentarii:

  1. chiar ma intrebam daca voi nu ati observat ca pe tort era scirs piturca antrenor in loc de manager general.asta a fost o gresala intentionata in care matinelu si/a arata caracteru.un cacat de om.

    RăspundețiȘtergere
  2. super tort,sa ai pofta adriene!

    RăspundețiȘtergere
  3. aceleasi penibilitati ale lu miti suntem deja obisnuiti cu ele. nu te mai faci bine mititele tata.......

    RăspundețiȘtergere
  4. Ba dar nenorocitul nu se poate abtine nici de sarbatori sa aiba parte de tortul ala si de mustele de pe el

    RăspundețiȘtergere
  5. PLEACA mITITELU! PLEACA mITITELU! PLEACA mITITELU! PLEACA mITITELU! PLEACA mITITELU! PLEACA mITITELU! PLEACA mITITELU! PLEACA mITITELU! PLEACA mITITELU! PLEACA mITITELU! PLEACA mITITELU! PLEACA mITITELU! PLEACA mITITELU! PLEACA mITITELU! PLEACA mITITELU! PLEACA mITITELU! PLEACA mITITELU! PLEACA mITITELU! PLEACA mITITELU! PLEACA mITITELU! PLEACA mITITELU! PLEACA mITITELU! PLEACA mITITELU! PLEACA mITITELU! PLEACA mITITELU! PLEACA mITITELU! PLEACA mITITELU! PLEACA mITITELU! PLEACA mITITELU! PLEACA mITITELU! PLEACA mITITELU!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am auzit ca Minciunelu voia sa se duca cu secretara la munte dar nu mai are bani de cazare asa ca s-au certat o sa le ramana tortul ala sa se infrupte

    RăspundețiȘtergere
  7. supertare videoclipul

    RăspundețiȘtergere
  8. Ajica de sarbatori sa dea Dumnezeu sa... zbori!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Precizare: simpaticele insecte care ornamentează tortul oferit de noi sunt din glazură de ciocolată amăruie.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce bani de munte ba ca ala nu are bani sa treaca strada!

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...