30 dec. 2010

APEL către PRIMĂRIE, PIŢURCĂ, SUPORTERI: Eliberaţi Ştiinţa de sub tirania booveanului!

Echipa noastră trăieşte în aceste luni o nouă etapă de o importanţă extremă în istoria sa. Tiranul care a pus labele sale unsuroase pe acest club pune în practică o nouă regie, a câta oare dintr-un nesfârşit şir, prin care îşi bate iarăşi joc de suporterii şi de istoria Ştiinţei. El vrea să-l dea afară pe Victor Piţurcă, cel mai valoros antrenor român şi singurul profesionist veritabil care a ajuns în ultimii cinci ani şi jumătate pe banca tehnică. Nimeni altcineva, nici chiar Nicolo Napoli, în dreptul căruia reţinem cea mai bună clasare din “mandatul” boovean, după o continuitate de un an şi jumătate, nu a putut să-l pună la respect pe Mărin aşa cum a făcut-o Victor Piţurcă. Să-l pună la respect însemnând, în cazul ospătarului, să-l facă să se comporte normal, adică să stea departe de deciziile tehnice şi să aibă o atitudine decentă faţă de puterea de decizie a stafului tehnic, aşa cum a promis.

Dar, deşi a garantat că nu se va mai implica şi îşi va vedea de afacerile sale (inexistente!!!), nemernicul nu a putut suporta să nu mai facă pe dictatorul, iar acum vrea să-l gonească de la Craiova pe Piţurcă, deşi tot oraşul e de partea managerului, un adevărat Mesia pentru cei care iubesc această echipă. Nu mai e nevoie să amintim că am prevăzut asta încă de la început.

Nu e o laudă de sine, dar CRAIOVASPORT v-a spus, în tot acest timp, mutările pe care ospătarul le va face cu cel puţin o lună de zile înainte. Pentru că am mai văzut acest film. Un cincinal cu acest necioplit ne-a fost de-ajuns. Nu mai contează însă acum. Important este în aceste momente, ca noi toţi să schimbăm istoria acestei echipe, să facem tot ce depinde de noi ca ea să redevină acel simbol cu care toţi ne mândream oriunde-n lume.

De aceea, facem un apel disperat la autorităţi să se implice în salvarea acestui club. Primăria trebuie să se implice, odată pentru totdeauna! Nu se mai poate merge nicăieri în această formulă, cu Minciunelu patron de carton al unui club atât de iubit şi cu istoria căruia mitomanul troglodit nu are nimic în comun. Istoria recentă, adică “mandatul” boovean, e de o mediocritate crasă. Fără să realizeze nimic, chelul a folosit clubul în toate războaiele pe care le-a avut până acum. Dar l-a folosit în interesul propriu, aşa că de fiecare dată a pierdut, pentru că nimeni nu i-a sărit în ajutor. Oamenii nu sunt proşti, simt când un impostor încearcă să se folosească de ei. Doar că manifestarea lor n-a fost violentă, ei au golit stadionul în semn de protest faţă de politica tembelă a booveanului.

Primăria Craiovei trebuie să-şi facă datoria în sfârşit şi să se solidarizeze cu Piţi şi cu suporterii Ştiinţei. E imperios necesar un plan clar de a salva Universitatea Craiova. Iar salvarea acestui club nu poate însemna decât recuperarea sa din ghearele acestui parvenit submediocru.

E clar că posibilităţile sunt două: autorităţile, împreună cu Victor Piţurcă şi suporterii Craiovei trebuie să încerce prin orice mijloace să preia clubul de la ticălosul cu mască de sudor pe ochi. Nici un efort nu merită precupeţit pentru acest ideal, pentru a elibera clubul nostru de sub tirania booveană.

Nu mai putem suporta s-o luăm de la capăt cu aceleaşi jocuri mizerabile ale lui Mărin, cu antrenori de 2 lei trimişi pe bancă de faţadă şi cu argaţi penibili care să ţină telefonul la ureche pentru a fi sunaţi de Mărin de la oficială, ca să facă schimbările pe care le- a dictat satrapul. Nu mai putem suporta să vedem stema clubului nostru pe afişe electorale, doar pentru că aşa are, la un anumit moment, interesul Mărin. Ceea ce Dinel doar a brevetat, Ajică a dus la perfecţiune. Nu mai suportăm să auzim aceleaşi minciuni ordinare şi scuze ridicole din partea unui mitoman notoriu, care nu a investit nimic în comparaţie cu câţi bani i-au intrat în buzunare. Mărin poartă doar numele de patron, pentru că în realitate el nu face nimic din ce ar face un om care deţine rolul de patron. El e cel întreţinut de echipă, nu invers. De aceea e nevoie ca măcar acum, în al 12-lea ceas, Primăria Craiovei, dacă are un minim de respect pentru cetăţenii acestui oraş, să se implice cu adevărat şi să le redea simbolul pe care Mărin s-a aşezat cu curul şi de pe care nu vrea să se ridice cu nici un chip.

Iar dacă, prin absurd, momentan nu se va putea rezolva acest diferend pe căi legale, trebuie pornit de la zero până când ne vom recupera numele, sigla şi palmaresul originale. Se poate realiza acest lucru, a dovedit-o clar exemplul Timişoarei lui Iancu. Acesta e un precedent de o importanţă extremă. Un exemplu care, în caz de forţă majoră, trebuie urmat şi de Craiova. Suporterii Craiovei nu se mai pot identifica de-acum înainte cu FC Minciunelu Booveni. Dacă acest individ fără scrupule, care repetă cu orice prilej că iubeşte Universitatea, spune şi acum, când a târât clubul în acest dezastru, că echipa îi aparţine lui şi familiei lui, adică lui şi cocalarului său plod, atunci această echipă nu mai poate fi a noastră. Nu ne mai reprezintă, nu ne mai identificăm cu ea. Poartă ilegal numele Universitatea Craiova. Aşa cum era echipa lui neţoiu, huiduită de 30.000 de oameni când juca pentru dinamo, chiar dacă purta stema Ştiinţei.

Dacă Mărin nu va accepta că nu poate subjuga un simbol pentru a-şi face el imagine, Primăria Craiovei împreună cu Victor Piţurcă şi cu toţi factorii care au cuvânt de spus în acest oraş, inclusiv Universitatea din Craiova, al cărei nume Mărin nu ştim cu ce drept îl foloseşte, trebuie să acţioneze. Minciunelu şi-a dat în aceste ultime 4 luni examenul final. Nimeni din Bănie nu mai are încredere în el şi nu mai poate merge pe mâna sa. Toţi naivii au avut acum posibilitatea să-i vadă adevărata faţă.

Acceptăm ca, într-o situaţie extremă, s-o luăm de la capăt, pe un nou drum. Vrem o echipă care să fie a noastră. Vrem o echipă care să fie a suporterilor. Gândiţi-vă ce-ar însemna 500.000 de acţiuni ale unui nou club, care să se vândă cu 10 euro acţiunea. Orice oltean şi-ar cumpăra măcar 7-8 acţiuni la clubul pe care-l iubeşte, pentru a avea onoarea de a fi socios al Ştiinţei! Sunt 5 milioane de euro, care ar putea reprezenta, să spunem, 60% din totalul de acţiuni, restul putând fi contribuţia Primăriei oraşului. Ar fi un buget cu care se poate crea cu siguranţă o echipă puternică, dar care să reprezinte acest oraş, nu să fie jucăria lui Minciunelu. Ar fi varianta ideală, atunci am fi cu adevărat la fel ca legendarele cluburi spaniole din punct de vedere organizatoric.

Fanii ar deveni socios în adevăratul sens al cuvântului, ar avea un cuvânt de spus în viaţa echipei şi ar fi cu siguranţă lângă ea. Iar Piţurcă trebuie să fie liantul care ar putea coagula aceste forţe încă latente, dar capabile să refacă spiritul mutilat de Mărin şi predecesorii săi şi să redea Craiovei gloria de altădată. Cu timpul, în maxim 1-2 ani, sigla şi palmaresul Craiovei fotbalistice vor fi recuperate fără îndoială. Un paranoic boovean nu poate păcăli şi subjuga la nesfârşit un oraş şi un club cu milioane de suporteri, simbolul unei întregi regiuni. Minciunelu nu poate fi Universitatea Craiova, aşa cum se visează în demenţa lui incurabilă.

Ce-ar însemna ca, de exemplu, Mărin, care oricum nu are nici o afacere, deci nu are nici o sursă de venit (cu excepţia echipei de fotbal), să ducă peste 2-3 ani clubul în liga a 2-a sau a 3-a? În nebunia lui, perversul ahtiat după mediatizare n-ar vinde niciodată clubul. Ce am face în acea situaţie? Nu, Minciunelu nu este Universitatea Craiova! Nu are nici o legătură cu gloria acestei echipe, el doar câştigă bani frumoşi din imaginea clubului nostru şi jigneşte pe oricine îi spune, cu argumente, cât de mult greşeşte.

FC Booveni nu trebuie să mai aibă permisiunea de a disputa partidele de pe teren propriu pe Stadionul “Ion Oblemenco”. Minciunelu să-şi mute echipa familiei sale la Booveni. Oraşul Craiova merită o echipă curată şi neatârnată, care să nu mai cedeze punctele în faţa ciobanului pentru că un ospătar chel şi incult are nevoie de bani.

REDAŢI-NE MÂNDRIA !
Salvaţi UNIVERSITATEA CRAIOVA !

68 de comentarii:

  1. Mircea Stoenescu30 decembrie, 2010

    500.000 de actiuni x 10 euro actiunea = 5.000.000 euro numai din actiuni cumparate de suporteri. eu unul mi as lua 10 actiuni, as da si maine 100 euro sa fiu actionar la clubul meu de suflet.cunosc multi fani care ar cumpara mult mai multe,totul e sa fie o chestie serioasa si sa fie garantata de piturca si de primarie,cu mititelu nu ar avea nimeni incredere sa se asocieze asta e mai rau ca netoiu si staicu la un loc.
    si daca ar mai veni si primaria cu 3-4 milioane ca sa fie 40% din actiuni ale comunitatii,ar insemna 8-9 milioane in total, adica un superbuget pentru o echipa care ar fi printre cele mai bune din romania. o idee excelenta!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. orice numai sa plece matinelu de la club ca daca ramane suntem terminati

    RăspundețiȘtergere
  3. craiova merita ceva mai bun decat acest penibil de patron sarac si fudul.nu vom face nimic niciodata cu el.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mititelu a folosit echipa in scopul sau personal de a face bani.Acu o foloseste ca sa puna presiune pe aia de la fondul proprietatii ca sa ii pacaleasca si sa ii dea niste bani care nu ii merita.Mostenirile alea nu au fost ale lui niciodata. Asa e tara noastra au ajuns niste smecheri sa fure proprietatile fostilor boieri confiscate de comunisti si acu se dau mari cu averea unor oameni cu care ei nu au nimic comun.De aia suntem o tara de cacat.Sper sa nu vada nici un sfant ospataru asta de la statu roman. Nu vreau ca banii mei sa ajunga in buzunarele unia ca Mititelu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vinde echipa marine ca o duci iar la matineu de unde ai mai duso odata

    RăspundețiȘtergere
  6. afara cu booveanu.foarte buna ideea cu actiunile si cu suporterii care sa fie socios . eu unu vreau de 10 milioane actiuni fac un efort pentru ca nu e ca si cum as arunca banii pe geam actiunile o sa aiba mereu valoare si materiala si sentimentala putem sa facem si o investitie si sa simtim si ca suntem suporteri cu adevarat.eu unul vreau ca primaria sa se implice si sa faca ordine pentru ca nu mai merg la stadion daca patronu asta de kkt il lucreaza si pe piturca.

    30 decembrie, 2010

    RăspundețiȘtergere
  7. ar fi ideal sa fie suporterii actionari nu stiu daca e si realizabil dar ar fi prea tare.oricum important e sa scpama de mititelu.

    RăspundețiȘtergere
  8. pleaca brutare la tine la booveni si fa acolo echipa de fotbal si antrnezi acolo caat vrei ni se rupe ce faci ..aici esti la craiova taran rupt in cur!

    RăspundețiȘtergere
  9. Piturca fa orice si ia echipa de la saracelu ochelarist.vorbeste si cu primaria si cu consiliul judetean si cu galeria si hai sa salvam clubu ca vei fi erou in Craiova!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mititelule,oamenii NU TE MAI SUPORTA? Iti e chiar asa de greu sa vezi?? Tu nu realizezi ca esti singur impotriva tuturor si ca nu mai are nimeni puterea si rabdarea macar sa stea sa iti asculte minciunile jenante ? Esti exact ca Ceausescu, esti la fel de bolnav psihic ca el.....Repara acum ceva cat mai poti vinde echipa cuiva care poate sa ii redea stralucirea si lumea te va ierta in timp si te va saluta pe strada cand te va vedea.Altfel o sa ramai in istorie ca cel mai rau patron care a fost vreodata pe la Craiova si nu cred ca asta vrei..Oricum va fi vai si amar de tine daca te atingi de Piti.

    RăspundețiȘtergere
  11. Primaria daca nu e in stare sa e implice sa plece toti de acolo ca inseamna ca nu sint in stare de nimic!

    RăspundețiȘtergere
  12. UNIVERSITATEA CRAIOVA primul club cu socios din Romania! Super idee autoritatile locale trebuie sa demareze urgent acest proiect

    RăspundețiȘtergere
  13. solomon daca nu baga milioane de euro in fantani putea sa initieze acest proiect.sunt de acord ca solomon a fost un cretin.da acu ce facem,nu trebuie sa mai facem nimic ca nu a fost solomon un bun primar? NU!PRIMARIA ACTUALA sa se implice!!!!!!
    nu e nevoie de sume imense, primaria sa vina cu 3-4-5 milioane cate poate si suporterii cu ceva mai mult prin cumpararea de actiuni care sa se puna in vanzare la bursa.
    asta e viitorul,ca sa avem un club asa cum nil dorim liber si sa ne putem spune si noi punctul de vedere intr un cadru organizat nu sa ne spuna un cocalar ca muicelu ca nu avem dreptu la nimic ca e el cu fiusau patron cand el tine echipa pe banii nostri si pe banii televiziunilor.

    RăspundețiȘtergere
  14. boovene vinde echipa ca U Craiova nu a fost si nu va fi vreodata a ta sau a vreunei persoane private. e echipa suporterilor craiovei si oltenilor care tin cu craiova nu a ta ca nu ai venit cu ea de la booveni.

    RăspundețiȘtergere
  15. PITURCA IA ECHIPA CU PRIMARIA SI O SA VINA TOTI SUPORTERII ALATURI DE TINE SA CUMPERE ACTIUNI SI SA AJUTE FINANCIAR LA RENASTEREA STIINTEI!

    RăspundețiȘtergere
  16. si galeria ar trebui sa se implice mai mult si sa protesteze daca marin se atinge de vreun fir de par al lu piti. daca pleaca piti retrogradam!oricum in viitor o solutie de genu asta (socios)e cea mai buna.

    RăspundețiȘtergere
  17. MISCAREA DE ELIBERARE A UNIVERSITATII31 decembrie, 2010

    VREM CA ECHIPA SA REDEVINA A SUPORTERILOR EI!
    ACUM mititelu SI FAMILIA LUI AU CONFISCAT SIMBOLUL CRAIOVEI!
    CE A FACUT EL CA SA AIBA DREPTUL SA NE SPUNA CA ASTA E ECHIPA LUI SI A COPIILOR LUI? CINE MORTII MASII E EL CA AIBA DREPTU MORAL SA NE UMILEASCA ASA?
    DACA A VENIT CU GANDURI BUNE LA INCEPUT AM FOST DE PARTEA LUI,DAR DACA NU MAI POATE SA SUSTINA ECHIPA SI ASTA E FOARTE CLAR ACUM E OBLIGAT SA O VANDA MAI DEPARTE ASA CUM A FACUT SI STAICU.
    DACA STAICU NU AR FI VANDUT ECHIPA CE CAMPANIE AR FI FACUT EL CU ZIARU LUI...
    DACA NU VA REZOLVA PROBLEMA FINANCIARA MITITELU VA TREBUI SA VANDA ECHIPA UNUI OM DE AFACERI CARE ISI PERMITA SA O SUSTINA FINANCIAR.
    ALTFEL VA FI VAI DE EL!

    RăspundețiȘtergere
  18. ajica du/te pan la booveni si nu te mai intoarce.mersi.

    RăspundețiȘtergere
  19. este responsabilitatea primariei sa faca ceva pentru masa uriasa de craioveni care iubesc acerasta echipa.asta e cel mai important simbol al orasului si primaria trebuie sa faca ceva.luati echipa de la mititelu prin orice mijloace sau daca nu faceti alta impreuna cu victor piturca si cu suporterii. pe piturca il sustine tot orasul,el e salvarea noastra!!

    RăspundețiȘtergere
  20. La Rapid nu s-ar fi ajuns niciodata in situatia asta suporterii ar fi luat demult atitudine dar la noi sunt prea multi fricosi si cativa pe care ii cumperi cu o felie de salam. Daca s-ar face un fel de Front de Salvare a Universitatii Craiova s-ar alatura multi totusi problema este ca nu stie cine are forta sa initieze acest proiect. Sper sa reactionam pana nu e prea tarziu.

    RăspundețiȘtergere
  21. Sa ia atitudine Marinica Dinca si consilierii!

    RăspundețiȘtergere
  22. Vrea sa va spun ca m-a emotionat profund ce ati scris aici si imi pare nespus de rau ca am ajuns in situatia asta Tot ce pot sa fac este sa promit ca voi sustine material si moral aceasta campanie chiar daca nu sint din Craiova

    RăspundețiȘtergere
  23. Unde sa plece ba mititelou ca nu are bani nici de tren

    RăspundețiȘtergere
  24. TOTI CEI CARE SUFERA ZI DE ZI PENTRU UNIVERSITATEA CRAIOVA SUNT ALATURI DE PITURCA DE PRIMARIE SI SUSTIN ACEST PROIECT DACA SE VA REALIZA. MULTUMIM CRAIOVASPORT SUNTETI TARI!

    RăspundețiȘtergere
  25. Mititelu trebuie sa plece pentru ca a dovedit ca nu are ce sa ne ofere. Doar speranta ca nu vom retrograda. A avut destul timp, 5 ani, sa arate altceva. Problema e ca, in fericita situatie ca va ceda, ce facem? Ne pricopsim cu "Haplea" si "Pârţu"? Fobalisti mari, caractere mici. Simpli profitori. Aici, Mititelu are dreptate...

    RăspundețiȘtergere
  26. Afara marine esti incompatibil cu U Craiova!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  27. nu conteaza cine vine in momentul asta este imperios necesar sa plece acest cancer de mititelu.nici la altii nu stiam cine sa vina pana au venit.si au investit bani.nici iancu nu e usa de biserica dar macar el investeste milioane si poli termina pe locul 2 campionatu se bate la titlu pana in ultima etapa.nu mai vorbesc de investitiile lui porumboiu sau paskany.
    de ce bucsaru a putut sa ia titulul cu investitii nu foarte mari? mititelu daca stia ca nu are bani trebuia sa adopte macar politica lui bucsaru, sa ii dea libertate totala antrenorului si stafului sau.da el nu poate ca cica "e ca un caine in lant"....\
    mititelu e un bolnav psihic si cu greu vom lua aceasta echipa de la el.eu zic de acum sa demareze primaria un proiect clar in care sa pornim la reconstructia unei noi echipa si in timp in cativa ani cu ajutorul universitatii din craiova ca institutie, o sa ne recuperam numele pe care marin nu are nici un drept sa il foloseasca.

    RăspundețiȘtergere
  28. EU NU-L MAI VREAU PE MARIN!

    RăspundețiȘtergere
  29. problema e ca unflatu nu mai are ce sa ne ofere.numai sa se bata pentru retrogradare am "reusit" asta e marea performanta a lui.si cand era sa ne calificam cumva in europa cu napoli el ce a facut? l a dat afara pe antrenor ........

    daca il da afara si pe piturca nu mai are ce cauta la craiova sa plece ca ma pis pe familia lui de jeg infect!!

    RăspundețiȘtergere
  30. Nu stiu daca are personalitatea Marinica Dinca sa se implice in asa ceva .... Ar fi o idee de senzatie un proiect unic si cel mai de succes din Romania. Dar va dati seama ce s-ar apuca Mititelu sa scrie in ziar daca s-ar demara acest proiect. Ar incepe cu tot felu de atacuri impotriva primariei.
    Eu cred ca daca Marinica Dinca va incepe impreuna cu Piti si cu suporterii proiectul asta nu va mai conta ce spune Mititelu prin fituica lui ca oricum nu mai citeste nici dracu rahatu ala de foaie.
    PITI VORBESTE CU PRIMARIA SI CU CONSILIUL LOCAL SI JUDETEAN!
    HAI SA FACEM IMPREUNA cel mai tare proiect din Romania! Suporterii si orasu sa fie patronii echipei !!!!!1

    CRAIOVA merita o echipa care sa duca mai departe traditia Maximei nu sa fie echipa familiei de la Booveni!!!

    RăspundețiȘtergere
  31. sustineti ideea sa sustinem un hibrid ? asta nu va face cu nimic mai buni decat trogloditul cu ochelari de soare intitulat patron

    RăspundețiȘtergere
  32. adi esti mai rau ca netoiu si staicu la un loc. paunescu a fost prea tare cu el ne am batut ultima oara la campionat.
    sper sa vina paunescu macar daca nu s o mai gasi altu sa vrea echipa.oricum tu nu ai bani pentru u craiova sper sa pleci cat mai rpd.

    RăspundețiȘtergere
  33. Daca se vor pune actiuni in vanzare la un pret asemenator cu cel de care spuneati voi cumpar cel putin de 5 milioane actiuni.Daca mai sunt inca 50.000 de oameni ca mine Craiova va avea parte de un nou inceput. Si daca in astia 5 milioane se mai ofera si vreun cadou ceva de exemplu un fular o sticla de vin ceva o atentie nu f scumpa sigur se vor gasi 50.000 de oameni sa devina sociosii nostri din milioanele de fani. 5 milioane nu inseamna nimic, 110 euro... adica 2 perechi de blugi sau un costum de haine.
    si va mai dau o idee: cine are peste 20 de actiuni sa primeasca abonament gratuit sau contra unei sume infime. asa o sa stimulati vanzarea rapida a actiunilor si o sa avem la orice meci 25.000 de oameni pe stadion. ar fi de vis!

    PITI vorbeste cu PRIMARIA si hai sa punem in practica aceasta idee ar fi SENZATIONAL!!!!!!!!!

    FORZA STIINTA!!!

    RăspundețiȘtergere
  34. mititelu nu are voie sa foloseasca numele UNIVERSITATII din Craiova si deci echipa poate sa ii fie luata pentru ca numele e ce ii mai intereseaza pe unii dintre suporteri.
    ca au pus ei pe firme numele institutiei Universitatii din Craiova e o smecherie care nu a interesat pe nimeni pana acuma dar nu aveau voie sa faca asa ceva!
    ASCULTATI LA MINE, mititelu NU ARE DREPTUL SA FOLOSEASCA NUMELE UNEI INSTITUTII DE STAT!!!!!!!!
    Primaria ar treebui sa faca bine si sa se implice pentru ca mititelu poate ramane cu echipa lui si cu lotul de jucatori dar nu are dreptul sa foloseasca numele Universitatii din Craiova.

    RăspundețiȘtergere
  35. PLECAAAAA MITELULE SARACULE DUTE SI LASANEEEEEE IN PLM CA NE-AM SATURAT DE TINE

    RăspundețiȘtergere
  36. marine vinde echipa ca o sa te muim pana nu o sa mai vezi nimic de atata sloboz care o sa iti atarne pe fata!

    RăspundețiȘtergere
  37. PLEACA MARINE DU-TE SI LASA-NE!!

    RăspundețiȘtergere
  38. Sa vina Primaria si cu Fordu si apoi sa se vanda actiuni la oameni ca o sa fie sute de mii de suporteri care sa dea cateva sute de mii de lei pe luna

    RăspundețiȘtergere
  39. Io ash da un milio pe luna numai sa nu fie Mititelu la echipa si cred ca asa ca mine ar face zeci de mii de oameni

    RăspundețiȘtergere
  40. Solutia este sa ne unim cu totii si sa facem un mars de protest pentru ca vad ca nimeni nu face nimic

    RăspundețiȘtergere
  41. Daca vorbim numai pe site-uri nu facem nimic io cred ca ne meritam soarta...

    RăspundețiȘtergere
  42. CE FACE ACUM GALERIA LU GABI BLONDU CARE IL LAUDA PE PITURCA ACUMA TACE E DIN NOU CUMPARATA PE CATEVA FELII DE SALAM DE LA MUICELU?

    RăspundețiȘtergere
  43. Noi nu avem ultrasi la Craiova avem numai maimutoi fricosi si corupti restul e tacere...Minciunelu o sa conduca Universitatea mult si bine pentru ca nimeni nu are interesul sau puterea sa faca ceva chiar daca acum ar fi momentul cu Piturca in frunte si patronul de kkt la pamant

    RăspundețiȘtergere
  44. Ultras Brazda04 ianuarie, 2011

    Ba dar jmecheri sunt toti pe acia si dupa aia nu-i vezi nici la meciuri sa nu mai zic de proteste!

    RăspundețiȘtergere
  45. Acum este cel mai bun moment sa ne recuperamj echipa din mainile booveanului daca nu facem nimic atunci sintem condamnati si o meritam sa ne unim si sa il dam jos pe mititel

    RăspundețiȘtergere
  46. Io zic sa mergem toti la reunirea lotului si sa vorbim cu Piturca pana atunci nu stiu ce am putea face. Daca Piti zice sa facem iuresh atunci ne ducem peste mititelul

    RăspundețiȘtergere
  47. Daca pleaca si Iliev eu nu mai vin la meciuri sa se duca Mititelu cu secretara lui si cu badigarzii ...cati o mai avea ca am auzit ca mai e decat unul ca nu a avut bani sa-i plateasca

    RăspundețiȘtergere
  48. Buna ideea cu Primaria numai ca la Craiova primarul se teme mereu de ziarul lui mititelu care l-a desfiintat poe Solomon plus ca Marinica asta de acuma nu cred ca are tupeul sa se ia in coarne cu Mititelku

    RăspundețiȘtergere
  49. UNDE SUNT ULTRASII CARE FAC RAVAGII CU POLITIA PE STADIOANE ACUM SE VEDE CA NU AU NICI O TREABA CU FOTBALUL SI VIN DOAR PENTRU A FACE DISTRUGERI ACUM SE VEDE CA DOAR TRIBUNA I SI A DOUA INTELEGE DESPRE CE E VORBA POSTASU SI CU BLONDU ISI IAU IAR BANI DE LA MITITELU SA TACA DIN GURA

    RăspundețiȘtergere
  50. Nu mai merge ziarul lui Mititelu sa puna presiune pe primar mai sunt 2-3 de angajati ca toti au plecat a dat faliment abia mai apare ziarul o data la 2 zile

    RăspundețiȘtergere
  51. Cu totii la primarieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  52. Mihailovici Resita04 ianuarie, 2011

    Daca pleaca Mititelu eu am o firma si pot dona cate 5 milioane pe luna echipei daca o ia Primaria sper sa se intample ce spuneti aici..Felicitari pentru site nu stiam de el sinteti tari!

    RăspundețiȘtergere
  53. SI EU AS DA MACAR 500 DE MII PE LUNA DIN SALARIUL MEU DE 7 MILIOANE DAR NUMAI SA STIU CA PLEACA MITITELU

    RăspundețiȘtergere
  54. Primaria tace inca o data atunci cand Stiinta e in criza ce se intampla cu suporterii?

    RăspundețiȘtergere
  55. Pleaca muicelule pana nu ne retrogrtadezi

    RăspundețiȘtergere
  56. Delirati pe acia in loc sa puneti mana sa ajutati clubul cu bani

    RăspundețiȘtergere
  57. Da sa ii dam lu Mititelu bani sa scoata amanta la un suc

    RăspundețiȘtergere
  58. George Burtea Tg Jiu07 ianuarie, 2011

    IO ZIC SA AVEM INCREDERE CA POATE SE REZOLVA NECAZURILE SI PITURCA VA RAMANE CHIAR SI CU MITITELU SI VOM AVEA PERFORMANTA RAMAN OPTIMIST

    RăspundețiȘtergere
  59. Oltean din Banat07 ianuarie, 2011

    M-ati dat peste cap cu toate problemele astea nu ma gandeam ca se poate intampla asa ceva la Craiova eu kiar aveam incredere in Mititelu in ciuda defectelor vizibile acum sunt shocat de ceea ce se poate intampla la club

    RăspundețiȘtergere
  60. Pleaca Marine du-te la Booveni si apuca-te de agricultura!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  61. Cine stie daca mai are cineva acxtiuni in afar de Mititelu la club?

    RăspundețiȘtergere
  62. Daca va luati de Mititelu de ce nu spuneti ca nu a vandut jucatori la Steaua si Dinamo si a facut lucrari la stadion?

    RăspundețiȘtergere
  63. Stiu sigur cel putin 50 de oameni potenti finainciar care ar investi pe langa Primarie daca aceasta ar prelua echipa problema este ca Mititelu spune mereu ca va ramane doar a lui si a familiei lui

    RăspundețiȘtergere
  64. Primaria e jalnica nu e in stare sa ia atitudine

    RăspundețiȘtergere
  65. Mai bine s-ar desfiinta echipa asta decat sa isi bata joc acest boovean de ea ani de zile

    RăspundețiȘtergere
  66. PITI IA ECHIPA!!! AJUTA CRAIOVA!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...