12 nov. 2010

Multă lămâie…

Cu speranţa că aţi mâncat deja şi oricum aveţi vreo lămâie la îndemână în caz de greaţă persistentă, vă prezentăm câteva imagini hidoase:


De bucurie că idolu’ l-a bagat în seamă, Mărin nu a ratat prilejul de a-l sfida pe Piţurcă. Desigur, nu chiar pe faţă, dar lovitura trimisă cu manta şi-a atins ţinta. Ajică s-a gudurat intenţionat şi indecent pe lângă ciobanul cu care Piţi se află într-un conflict arhicunoscut.
Nu mai e nevoie să detaliem subînţelesul hăhăielilor care se auzeau în studioul lui sa-muilă, sperăm doar ca Piţurcă să-şi fi luat garanţii destul de importante şi să nu fi fost prea naiv în momentul în care a acceptat o echipă care în perioada Ţicleanu se apăra şi cu Brăneştiul şi se anunţa una din principalele “candidate” la retrogradare.

6 comentarii:

  1. ghertoiu asta de mititelu a inceput iar sa fie omniprezent la televizor

    RăspundețiȘtergere
  2. multa la m..e marin si jiji!

    RăspundețiȘtergere
  3. penibil ca de obicei imi vine sa vars cand aud rasetele alea infecte pe fundal!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. originalul si copia doi analfabeti retarzi care au gonit lumea de pe stadioane.pe piturca la craiova doar publicul il va tine pentru ca brutaru e fricos si atat timp cat lumea va fi cu piturca brutaru nu are cum sa se atinga de piti

    RăspundețiȘtergere
  5. la mine nu merge filmuletu. e ala cu rasetele alea imbecile ale celor 2 retardati ??

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...