12 nov. 2010

Ajică e negru de invidie!

Aşa cum prevedeam încă din momentul în care Mărin anunţa cu fast că l-a adus pe Piţurcă la Craiova, pe zi ce trece ne convingem că totul a fost doar un nou spectacol ordinar al chelului. Comportamentul booveanului e din nou de o perversitate inegalabilă, el mimând pentru naivi că-l susţine pe Piţurcă, dar încleştându-şi dinţii pe sub zâmbetul forţat şi chinuindu-se tot mai mult să ascundă ceea ce simte cu adevărat: o invidie uriaşă faţă de cel în care toată Oltenia are atât de multă încredere.
Pentru a-şi ascunde trăirile perverse, Mărin nu mai merge la meciurile din deplasare (probabil şi banii de carburant reprezintă o mare problemă), iar după înfrângeri Minciunelu intră din ce în ce mai des la TV, confirmând senzaţia pe care o avem de ceva vreme că e ceva ciudat în comportamentul său. El, actorul penibil care juca în scene groteşti cu boceli în direct după înfrângeri ruşinoase, acuzatorul virulent al oricărui arbitraj, indiferent dacă ne defavoriza sau nu, acum e total deconectat şi râde cu moderatorii după ce Dinamo ne-a eliminat din Cupă. Atitudinea sa e grăitoare şi parcă spune aşa: “Ia mă, să vedem ce face Piţurcă al vostru…! Na, că l-am pus, acu’ iete, că nu face nici ăsta nimic, sa mai ziceţi de mine că nu sunt cel mai mare antrenor. Dacă nici Piţurcă nu face treabă, sa nu mai comentaţi, o să cobor io pe bancă!”

Ieri, Silvian Cristescu a fost invitat la o emisiune a postului Digisport. În timp ce fostul fotbalist al Ştiinţei explica de ce s-a schimbat starea de spirit a suporterilor Ştiinţei, rostind o evidenţă, anume aceea că Victor Piţurcă a coagulat în jurul său toată suflarea alb-albastră pentru că el este cu adevărat antrenor, nu marionetă, Minciunelu îşi rodea unghiile de ciudă în biroul său de la Niuiorc. La un moment dat a izbucnit şi fără să se mai poată stăpâni, a pus mâna pe telefon şi a sunat la postul tv, cerându-le să facă precizarea că nu doar pe timpul lui Piţi a fost multă lume la meciuri, ci şi în perioada de tristă amintire a yesman-ului Ţicleanu.

A fost momentul care ne-a confirmat faptul că, trecut în plan secund câteva luni, Mărin e deja pe punctul de a exploda. Aşa cum spuneam aici, aducerea lui Piţi a fost de fapt o stratagemă adoptată de boovean din disperare, pentru că fostul selecţioner era singurul care îi putea redresa căruţa. O căruţă care se îndrepta spre o nouă retrogradare, aşa cum mărturisea şi Mitică, altfel un experimentat analist atunci când nu-şi propune să manipuleze.

Tot zilele trecute, ospătarul şi-a permis să-l critice public pe Piţurcă pentru dialogul cu Marean elefantu’. Culmea tupeului! Tocmai el, Mărin booveanul, zis “măscăriciul” printre ziariştii care ne livreaza zilnic circul mediatic pe digi şi gsptv, a ajuns să vorbească de Piţurcă şi să dea lecţii de bună purtare. Tocmai el, clovnul clovnilor, circarul de duzină care şi-a construit popularitatea făcând harcea-parcea imaginea unui mit, ei bine, el vorbeste despre bună purtare şi despre ruşine. E adevărat că Piţurcă a greşit lăsându-se atras în capcana elefantului umflat, am spus-o şi noi, dar să vină Mărin şi să taxeze primul şi sperăm singurul exces al lui Piţurcă, e revoltător!

Maimuţoiul sărăntoc, patronul de carton, cel care la sfârşitul acestui an ar fi pierdut cu siguranţă toţi jucătorii importanţi pentru că salariile neplătite s-ar fi întins probabil pe vreo 10 luni, se vede sau se crede cu sacii-n caruţă şi îşi începe, încet-încet, spectacolul său jegos. Centimentru cu centimetru, analfabetul megaloman a început să-şi întindă din nou tentaculele şi să redevină un nelipsit al şourilor tv de prost gust, stresat şi împins de la spate cu sfaturi perverse de “colaboratorii săi”, adică de slugile disponibilizate de Piţi, care-i stau cu limba-n cur cât e ziua de mare.



Ce crede CRAIOVASPORT că va urma?

Returul acesta se va termina totuşi cu Victor Piţurcă în fruntea clubului. Va urma apoi vacanţa de iarnă, în care managerul Ştiinţei va dori să întărească echipa şi să scape de cei care el consideră că nu ne mai pot ajuta să ne luptăm pentru obiective mai îndrăzneţe.

Probabil însă că Mărin nu va face rost de bani pentru transferuri, aşa cum promisese. Dar şi dacă va rezolva problema financiară, booveanul nu vrea sa facă transferuri. Dictator absolut, ospătarul nu are de gând să aducă fotbaliştii pe care îi vrea managerul şi să întărească lotul, aşa cum i-a promis lui Piţurcă, pentru că el are încredere doar în propriile păreri.

Plus că, dacă ar aduce fotbaliştii pe care-i vrea Piţurcă, Ajică îşi închipuie că i-ar ceda oficial managerului meritul principal al vreunei eventuale performanţe ulterioare. Acum, după orice victorie, Mărin nu uită să menţioneze că aici e (şi) meritul său, care a muncit un cincinal, evident ajutat de veritabili profesionişti, precum Cioroianu, Mogoşanu, Ţicleanu, Geolgău sau Stălinescu. Iar dacă tot face rost de bani pentru investiţii, Ajică vrea să le facă el, nici nu concepe să-l lase pe Piţi să-şi facă treaba, pentru că el nu înţelege ce rost ar mai avea el pe lumea asta în aceste condiţii.

Minciunelu vrea să-l forţeze pe Piţurcă să plece, orice rezultat negativ venindu-i ca o mănuşă pentru viitoarele atacuri şi declaraţii perverse, pe care şi le calculează cu minuţiozitate încă de pe acum. Cu orice risc al vreunui pronostic neadeverit, CRAIOVASPORT constată un lucru: ceea ce părea iniţial o banuială subiectivă, începe să se tranforme tot mai mult într-o certitudine - booveanul a început deja sa-l lucreze pe Piţurcă.

Vom urmări cu multă atenţie ce se va întâmpla, dar un lucru e sigur: dacă din megalomania sa nevindecabilă Mărin îşi mai bate încă o data joc -a câta oară?!- de speranţele suporterilor şi de istoria acestei echipe, negându-i dreptul la performanţă şi decenţă, atunci ospătarul parvenit va deveni oficial, pentru toată Oltenia, noul neţoiu!

17 comentarii:

  1. Ba eu nu cred ce spuneti voi aici pt ca asta ar insemna ca miti vrea sa dispara.Eu zic sa nu mai "presupuneti" nimic,marin nu e chiar ata de prost cum il credeti.

    RăspundețiȘtergere
  2. mda..si mie mi s'a parut ca apare cam des de la un timp miti si mai ales dupa infrangeri...cam dubioase chicotelile cu becali si relaxarea dupa ce ne'a batut dinamo la 11 metri...sper sa nu fie ce ziceti voi ca ar incepe iar razboiu....

    RăspundețiȘtergere
  3. ULTRASCRAIOVA13 noiembrie, 2010

    TERMINATI BA CU TIMPENIILE CA DACA AR FACE CEVA AR FI DAT AFARA DIN ORASH CE PLM ABERATI AICI.PITURCA RAMINE LA CRAIOVA LA ANUL TREBUIE SA NE BATEM LA TITLU SI PESTE 2 ANI LUAM SIGUR CAMPIONATU!!!!CRAIOVA ESTE SI VA RAMINE ACEA ECHIPA DE RENUME...!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Marius - Craiovita13 noiembrie, 2010

    Numai scrieti prostii fratilor;d-l Piturca e garantia pe care a pus o patronul in fata suporterilor ca vrea binele echipei si vrea sa faca performanta cu Universitatea.Daca la-r goni pe d-l Piturca si-ar da foc la valiza o sa vedeti ca Victor Piturca va ramane antrenorul Universitatiii.

    RăspundețiȘtergere
  5. pe piturca la craiova doar publicul il va tine pentru ca brutaru e fricos si atat timp cat lumea va fi cu piturca brutaru nu are cum sa se atinga de piti

    RăspundețiȘtergere
  6. FORZA STIINTA sper sa batem pe dinamouie in campionat si sa avem cat mai multe puncte in retur cand face Piti echipa mare 1!!

    Mititelule baga bani cum ai promis ca daca pleaca Piti te rastignim!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. de unde sa bage ma saracu asta ca nu a facut rost contractele la fotbalisti sint platite de piturca ascultati la mine ca ospataru nu are bani sa investeasca.piti are dezlegarile la citiva fotbalisti si daca ospataru nu ii da banii piturca vinde fotbalistii sa isi recupereze investitia.

    RăspundețiȘtergere
  8. Da exact la asta ma gandeam si eu :a ajuns muicelu sa il critice pe PITURCA ca se cearta cu iancu dar e ala care ne face de ras de 5 ani incoa.......muicelule taci in mm din gura iti permiti tu sa certi pe altii cand pe tine nu te spala nici dunarea la cate prostii ai spus!!!!!!!!Fraiere ai gasit tu repede momentul sa ataci pe PITI.............

    RăspundețiȘtergere
  9. toata lumea il sustinem pe piti

    RăspundețiȘtergere
  10. hai CRAIOVA suntem alaturi de tine la anul vom fi cei mai buuuni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ne trebuie 5-6 fotbalisti adevarati Piti gaseste i si Miti investeste si cumpara i si vom fi atunci o mare echipa cu adevarat

    RăspundețiȘtergere
  11. am jucat f bine cu dinamno in amandoua meciurile bravo Piti doar un ghinion mare ca nu ne'am calificat si in cupa si nu am batut si in campionat!orcum suntem pe drumu cel bun Piti fa echipa mare!forza STTINTA!

    RăspundețiȘtergere
  12. cred ca aveti dreptate. sunt cativa indivizi care posteaza in eso, si care incearca sa creeze un curent nefavorabil lui piturca in randurile suporterilor, in speranta ca acestia sa inceapa ostilitatile impotriva antrenorului. am sesizat ca atunci cand echipa pierde sint tot felul de clone pe post de agitatori care umplu net-ul de mesaje, in schimb cand obtinem un rezultat bun nu se mai posteaza nimic din partea lor.urmariti mesajele din eso si va veti convinge!

    RăspundețiȘtergere
  13. toti am remarcat mesajele de pe editie e clar ca sunt puse de 2-3 insi.stiu si cine sunt:rosca mitu spanu.astia oricum se plictisesc,nu au ce face ca i/a dat piturca afara primii 2 zic si spanu e teleghidat slugoiu.toate mesjele sunt cam la fel spun acelasi lucru se vede ca sunt ca sa agite apele da se lovesc de o parere in masa a suporterilor buna despre piti.mai tastati fraierilor ca pana acu ati insistat degeaba.

    RăspundețiȘtergere
  14. perversitati made in booveni

    RăspundețiȘtergere
  15. rosca sa ne suga closca

    RăspundețiȘtergere
  16. Fernando de la Caransebes15 noiembrie, 2010

    completare pt "rosca sa ne suga closca":
    si cum closca face pui,asa ne face el muy :-)))
    muy bien :-)))))

    RăspundețiȘtergere
  17. Sa iti faci bagajele ba ospatare daca il faci pe PITURCA pleci si tu saracule

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...