20 oct. 2010

Antipodu’ Danny Borhot, asmuţit pe Piţurcă?

Danny Borhot:
“La munte dupa puncte cu antrenament la MARE?Hai sa fim seriosi.Sunt Dan Stalinescu si incerc sa gasesc o explicatie logica pentru acesta IDEE A LUI PITI BARBUT.Raspunsul e simplu-nu exista nici o logica in decizia de a ii antrena la 0 metri altitudine cand echipa o sa joace sus pe munti.Piti Barbut a avut asa idei si la meciul cu Olanda de la Europene cand a AFIRMAT CA ECHIPA A AVUT INSTRUCTIUNI SA MARCHEZE DUPA MINUTUL 75.Mare pacat,BARBUT A VENIT LA NOI CA SA SE RAZBUNE PE ALTYII,NU A VENIT PENTRU NOI.Stiu ca azi ma veti injura,ca PATRONUL ECHIPEI O SA SE SUPERE,dar eu asa sun,spun lucrurilor pe nume.PITI E O CALAMNITAte<;un dezastru.PACAT.”

(Fiţuica falimentară, articol “La munte după puncte”, comentariul nr. 19 Dan stalinescu - 18 octombrie 2010, 13:57, 60.226.146.22)Opinia CRAIOVASPORT:
Acesta este mesajul trimis de peste mări şi ţări de drojdierul anonim pe care Mărin l-a blagoslovit pentru o vreme cu o funcţie în club… nu ne mai amintim exact care, era pe vremea când inventivul născocea titulaturi pe bandă rulantă, una mai pompoasă ca alta, ca să dea senzaţia de profesionalism. Îngrijorat tare de soarta echipei în meciul de la Braşov, cangurul supraponderal ne avertiza că ne paşte o mare primejdie, mai ales că Piţi e o …calamitate a vrut probabil să scrie.

Spre bucuria tuturor suporterilor Craiovei, echipa antrenată de “dezastrul Piţi” (căruia fotbaliştii nu-i spun mister, ca lui Mogo) a demolat Braşovul sus pe munte, deşi se antrenase la 0 metri altitudine. Lăsând gluma la o parte, atacul lansat pe saitu’ fiţuicii de acest butoi de prostie nu pare nici pe departe întâmplător.

Care să fie oare motivul acestui atac virulent?

Preţul rezultatelor şi al jocului bun din ultima vreme e resimţit din plin de reprezentantu’ acţionarilor majoritari, pe numele său de botez Mărin Ajică. Dacă Piţurcă încă aşteaptă ca reprezentantu’ să facă rost de bani pentru investiţii serioase, cel mai probabil în iarnă, până atunci suplinind din propriul buzunar nevoile stringente, Mărin trece printr-un adevărat calvar.

Liniştea de la echipa şi regulile instaurate de exigentul Piţurcă îl omoară cu zile. Viaţa lui e un dezastru, pentru ce să mai trăiască un mitoman narcisist ca el, dacă nu pentru mediatizare? Nu ştim cum gestionează Pinocchio de Booveni situaţia, dar indiciile ne spun că e cu nervii la pământ. Minciunelu a negat timp de cinci ani dreptul suporterilor de a se bucura de vreo performanţă doar ca să-şi facă damblaua: a vrut să antreneze.

Ajică nu va reuşi niciodată să se transforme într-un personaj discret şi manierat, aşa cum sunt marii preşedinţi de club ai Europei occidentale. Pentru că nu poate înţelege că lăsând profesioniştii să-şi facă treaba are infinit mai mult de câştigat, atât pe plan financiar cât mai ales al imaginii, probabil că şi acum decât să vadă Craiova batându-se pentru cupele europene, dar fără prezenţa lui grotescă în orice ştire despre echipă, brutarul ar prefera să se lupte pentru evitarea retrogradării cu el în prim plan, în rol de mare salvator al situaţiei, un fel de Rambo chel care se războieşte cu “dujmanii”, refugiat la Severin sau pe unde s-o mai găsi, pentru că doar prin provincia olteană mai erau fraieri care mai puneau botu’ la “cacialmalele” sale.

Aşa cum ne-a obişnuit, de obicei când îl deranjează ceva, ex-preşedintele şi actualul “reprezentant” atacă pe alte teme, colaterale, şi de cele mai multe ori prin interpuşi. Aceştia pot fi ori Spânul cel Flocos, slujbaşul de la fiţuica falimentară care acum probabil că aşteptă doar un semn, ori foşti fotbalişti pe care i-a remunerat de-a lungul vremii pentru a-i folosi în acest scop. Era să uităm, un alt pion de pe tabla lui Mărin a fost de multe ori şi impresaru’. Dan Borhot a răspuns mereu prezent când a fost nevoie de un atac murdar la adresa oricui l-a enervat pe Ajică.

Băieţi cu mirosul fin, suntem pe cale să sesizăm o tentativă de atac la Piţi. Metoda e cea clasică: celebrele comentarii borhotiene trimise la articolele de pe siteul fiţuicii, după un telefon de la Niuiorc (nu cel din iuesei, mai e unul pe malul Jiului). E posibil ca şi acum să asistăm la un nou episod din acest serial jalnic, pentru că Borhot a revenit pe baricade.

Indiciile par să conveargă spre aceeaşi concluzie. Booveanul e cu siguranţă disperat să fie în prim plan, dar cum Piţi are susţinerea totală a publicului, Ajică s-ar pişa contra vântului dacă ar trimite vreo săgeată. Aşa că în timp ce el îl laudă prin presă, îşi pune slugile să atace... Ele pot să pută a urină.

P.S. Un alt motiv al atacului la Piţi îl reprezintă cu siguranţă şi solidaritatea lui Borhot cu cancelaru’ Vlad, vechiul tovarăş de chiolhanuri fără număr lăsat acum pe dinafară de Piţurcă.

11 comentarii:

 1. betivu asta ordinar e muritor de foame prin australia ii dadea miti bani de avion cand mai facea rost cateva mii de euroi.de aia si venea asa rar umflatu prin tara.l'am vazut de cateva ori pe strada e vai mortii lui. un terminat

  RăspundețiȘtergere
 2. mortii lui daca se ia piturca il omoram nu are ce sa caute la craiova

  RăspundețiȘtergere
 3. Poate vrea sa ii turnam borhot in cap sa plece si booveanul si maimutoiul lui din australia

  RăspundețiȘtergere
 4. Numai sa aiba curaj sa se ia de piturca si il aruncam in Jiu si pe el si pe Mititelu io sper sa nu fie asa hai cu toi la meci sa facem 19 puncte si sa luam campionatul

  RăspundețiȘtergere
 5. cred ca cel mai bine este sa avem puterea de a fi indiferenti la astfel de mesaje pentru ca daca nu-si ating scopul marsav de a strica atmosfera intre suporteri, se consuma in suc propriu.

  RăspundețiȘtergere
 6. spurcatu asta ce vrea ma? poate vrea sa il linsam si pe el si pe mititel.daca strica si acum treaba mititelu trebuie sa se mute din oras oricati interlopi ar plati.cand a dat afara pe napoli lumea nu a fost violenta da daca mai face o data mai ales cu piti sa plece si el de tot din craiova.

  RăspundețiȘtergere
 7. Hai baietii nu conteaza ca am pierdut cu vaslui nu imi pare rau am jucat bine si de aia si tot stadionu a aplaudat la sfirsit.Nu i nimic daca jucam tot asa vom castiga data viitoare adica la Tirgu Jiu in cupa.Sintem pe drumu bun si daca ne intarim cu cteva transferuri la iarna si putem sa prindem cupe europene.De la anu putem sa ne batem pentru titlu.Lupta Stiintza!

  RăspundețiȘtergere
 8. super evolutie in meciul de cupa trebuie sa o tinem tot asa si sa legam iar victoriile! bravo piti !
  sper sa intram si noi pe drumul cel bun bine ca l'au dat afara pe incompetentul ala de mitu sluga lu mititelu.de acum inainte putem spera si noi la ceva din partea departamentului de marketing care pana acuma nici nu exista decat din vorbe.

  RăspundețiȘtergere
 9. daaaaa,mitu out e cea mai tare mutare!

  RăspundețiȘtergere
 10. EU SPER CA DE ACUM DACA NU MAI E IDIOTUL ALA PUPINCURIST SI INCOMPETENT ACOLO SA GASIM SI NOI LA MAGAZINUL CLUBULUI PRODUSE DE CALITATE NU SERTARELE GOALE PE CARE LE GASIM DE CATIVA ANI.

  RăspundețiȘtergere
 11. Ba eu nu stiu ce tot vorbiti voi de rosca ca nu mai e ca eu il tot vad prin fata pe la mititelu pe la birou toata ziua se invirte prin parcarea aia de acolo de la new york.

  RăspundețiȘtergere

TENTACULELE LUI MITITELU ÎN JUSTIȚIA CRAIOVEANĂ

Escrocul și-a infiltrat jurista personală ca judecătoare la Curtea de Apel Craiova și vrea să o folosească pentru a împiedica recunoașterea...