11 aug. 2010

Mărin: "Pas lui Piţurcă, rămân cu Tăbârcă"


Naivi, majoritatea suporterilor l-ar vrea pe Piţurcă la Universitatea şi chiar i-l propun cu abnegaţie pe blog preşedintelui. Sau ar mai vrea încă un Piţurcă, deşi sunt sătui de Alex ratangiul. Şi nu pe Gină, fratele fostului selecţioner, deşi doar pentru el ar avea mititelu’ franc. Frate cu Satana s-a mai făcut şi Jiji, până a trecut puntea debutului în campionat, dar latînfundiarul a avut parai măcar de arătat pentru fostul selecţioner.
Culmea, până şi Piţurcă vrea la Craiova, chiar dacă nu recunoaşte făţiş, din colegialitate şi solidaritate cu sărmanul „Chiose”, căruia îi tremură chiloţii de când a aterizat dintre cămile a doua oară pe banca Universităţii. Piţi dă mură-n gură, dar niuiorchezul nu vrea să se prindă.
Victor Piţurcă:
„Dacă mă duc la Craiova vreau să bat Steaua şi Dinamo, pe toată lumea vreau să iau campionatul”

„Dacă Mititelu rezolva problemele cu banii, mă duceam acolo, dar nu are bani”

„Prima dată m-a ofertat Mititelu şi aş fi ales Craiova, i-am spus şi lui Gigi”

„Am suferit că a pierdut Craiova cu Brăneştiul. Şi la Craiova e un lot bun, se poate face treabă. Dacă mai vin 3-4 jucători, se pot bate la campionat”

„Chiar vorbeam cu fratele meu (Gină, n.n), era vorba de Craiova. Îmi zicea că a venit Ţicleanu şi i-am zis că nu aş vrea să preiau echipa pentru că Aurică e un prieten bun”

Ce mai vrem? Piţi s-a autoinvitat practic, aştepta doar ca Minciunelu să-i tragă un şut în posterior cu pantofii ciocaţi din piele de şarpe de booveni lui Aurică chiormaliu’. Spre disperarea lui, Mărin nu se mai poate prevala de regula prin care un tehnician nu poate antrena două echipe în acelaşi sezon, aceasta fiind înlocuită în vara aceasta. Ropotului de solicitări venite de partea suporterilor, sărăntocul care patronează Universitatea Craiova i-a venit de hac în cel mai cinic mod cu putinţă şi prin toate canalele posibile, respectiv Fiţuica Falimentară şi blogu propriu şi personal:

„Articolul din Prosport este o minciună, o invenţie, care are un singur scop: să destabilizeze situaţia de la echipă. Nu este nimic adevărat. Nu am mai vorbit cu Victor Piţurcă de peste două luni. Aurel Ţicleanu este şi va rămâne antrenorul Universităţii Craiova” scrie la dictare Spânu flocosu’.

„Ţicleanu este antrenorul Universităţii şi vă rog să-l sprijiniţi din toate puterile! Încetaţi cu schimbarea antrenorului, pentru că nu este cazul” tastează cu degetele-i unsuroase personajul din Sf. Dumitru, nambăr oan.

6 comentarii:

  1. Mititeluleeeeee adu-l pe Piturca el e singura noastra sansa!!

    RăspundețiȘtergere
  2. e prea tare piturca sa vina in saracia lu mititelu.nu avem nici o sansa.

    RăspundețiȘtergere
  3. stai cuminte piti ca nu te ia pe tine ajica nici nu are bani nici nu accepta sa nu fie el vioara intai.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu credeam ca e asa profesionist orodelu credeam ca e dor un barbugiu..da mi/am schimbat parerea cand am auzit cum vorbea despre ce are nevoie o echipa...ar fi fost super tare sa faca la noi ce nu a putu sa faca la steaua dar la noi cu atat mai mult nu are cu cine...ca parlitu nostru e mai rau ca gigi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cristi Dobre12 august, 2010

    Am citit ca e posibil sa vina Piti la Craiova v-ar da toate socotelile peste cap ce ati mai spune atunci despre Mititelu

    RăspundețiȘtergere
  6. „Dacă Mititelu rezolva problemele cu banii, mă duceam acolo, dar nu are bani”

    ce mai vreti fratilor??? nu e clar???? piturca spune pe fata despre ce e vorba.nici un antrenor cu pretentii nu ar veni aici si sa accepte restantele salariale enorme ale mititelului si lipsa totala de bani ptr prime transferuri,conditii decente de cazare,transport etc
    ce mai sperati de la acest sarantoc analfabet si cu aere de megaloman parvenit?

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...