10 aug. 2010

Apeluri greţoase

După ce ne aruncă un lasciv “Bună”, precum o fufă ieşită la agăţat, Ajică se aşează în genunchi şi ne imploră să uităm toate mizeriile lui şi să-l ajutăm cu nişte bani. Echipa lui a devenit brusc a noastră, iar “Ţicleanu şi compania”, adică “jucătorii de 70 de milioane de euro”, au acum nevoie de sprijinul unora “care doar îşi spun suporteri şi care nu s-au prins nici acum că echipa e a lui”.

Rămâne de văzut câţi dintre noi vom fi pe «Ion Oblemenco» duminică seara ca să-i încurajăm pe alb-albaştri, câţi fani vor protesta faţă de “mandatul” boovean prin absenţă sau câţi de pe stadion. Dar citind rugăminţile patetice de pe blogul săracului, ţi se face silă...Ajică Mărin Minciunelu, 13 mai 2010:
“Simt că Dumnezeu va fi cu noi şi nu ne va lăsa să retrogradăm, nu le facem pe plac duşmanilor! N-avem probleme cu falimentul. În vară, vor reveni la echipă Wobay şi Florin Costea, vom transfera doi-trei fotbalişti şi vom fi cea mai puternică echipă din Liga I. Nici prin cap nu-mi trece să mă retrag, am jucători de 70 de milioane de euro, Universitatea e cea mai mare bogăţie a mea!”

“Suporterii adevăraţi au fost la meci, la Severin, restul doar îşi spun suporteri. A venit gaşca pro-Solomon şi a început să mă înjure. Ei nu s-au prins nici acum că echipa e a mea.”

“Nici vorbă să ne întoarcem la Craiova din vară, Craiova nu merită să aibă echipă, oamenii de acolo nu cred în ea. Jucătorii şi-au dat viaţa pe teren.”

7 comentarii:

 1. Io nu ma duc la pish pe el de maimutoi acu cand are nevoie de noi ne ar suge si p... sa se duca mitu cu roshca si cu vice ca e decat echipa lor

  RăspundețiȘtergere
 2. dupa declaratiile astea ar trebui injurat tot meciu bastardu asta

  RăspundețiȘtergere
 3. fmm ajica de jeg ce esti

  RăspundețiȘtergere
 4. I-as da o m..e lu bagaboanta asta timp de 90 de minute!

  RăspundețiȘtergere
 5. ce buze ai nebunule...

  RăspundețiȘtergere
 6. chiar ce buze are carnoase asa :))

  RăspundețiȘtergere
 7. ce bagaboanta oparita..........

  RăspundețiȘtergere

TENTACULELE LUI MITITELU ÎN JUSTIȚIA CRAIOVEANĂ

Escrocul și-a infiltrat jurista personală ca judecătoare la Curtea de Apel Craiova și vrea să o folosească pentru a împiedica recunoașterea...