22 aug. 2010

Eject lu’ Chiose, se pregăteşte Tăbârcă :)

După memorabila partidă cu Astra, în care prestaţia Ştiinţei ne-a adus aminte de vremurile Craiovei Maxima, domnu’ Chiose, “extraordinarul pedagog şi tactician” - adept al conceptului focu’ la ei, fin “cunoscător al câtorva limbi” (asta o ştie mai detaliat posteriorul lui Ajică), a fost trimis la plimbare prin SMS, booveanul evitând astfel costurile suplimentare ale unui dialog telefonic, mai ales că îi trebuie minutele pentru următoarea marionetă pe care o va trimite pe bancă.

Ajică Minciunelu, iunie 2010:
“Nu aveţi dreptul de a-l judeca înainte pe Aurel Ţicleanu, un om care a făcut foarte multe pentru fotbalul craiovean şi cel românesc. După zece etape o să vă convingeţi de valoarea sa ca antrenor. Va fi altfel faţă de experienţa din 1994. Ţicleanu este un bun pedagog, un extraordinar tactician, cunoaşte câteva limbi şi este legat de Universitatea. Ţicleanu ştie fotbal cât nu o să putem vedea noi în zece vieţi. Sunt convins că o să reuşească.”


Ne pregătim acum pentru un nou episod al telenovelei Piţurcă, după care probabilul înlocuitor al lui Ţicleanu, pe care nu l-a apucat pardesiul (aşa cum intuise Tilihoi), va fi un alt mare tactician: Sandu “Alain Delon” Tăbârcă, cel despre care lordu’ Jean spunea nu demult aceste vorbe meşteşugite: “Tăbârcă este cel mai slab antrenor cu care am lucrat în 50 de ani de fotbal...”

5 comentarii:

 1. piti ia echipa sa ne scapi de brutar!!!!!!!!22 august, 2010

  am vazut ceva despre piturca care l-ar salva de faliment pe mititelu sa ii dea un teren sa construiasca miti ceva acolo....niste prostii brutaru nu are bani nici de salariile jucatorilor dar de investitii in imobiliare care au cazut de tot cu criza..
  eu cred ca de fapt miti vrea sa il garanteze piti cu vreun teren ca sa ia si el un imprumut de pe undeva sa mai achite din datorii si sper ca piti sa puna niste conditii beton si daca miti nu mai are cum sa ii dea banii inapoi sa ii dea echipa.doar asa mai e o sansa sa scapam de brutar.

  RăspundețiȘtergere
 2. Alin Soare22 august, 2010

  Din pacate tot ce spuneti pe acest forum este adevarat mie nu mi se pare amuzant chiar nu prea va aveam la inima dar cu parere de rau recunosc ca reflectati realitatea...

  RăspundețiȘtergere
 3. frate daca vine tabarca retrogradam sigur asta e vai mortii lui!

  RăspundețiȘtergere
 4. Cine e tabarca unde a mai antrenat?

  RăspundețiȘtergere
 5. Domnu' Sandu e foarte compatibil, deja jucătorii îi spun mister.

  RăspundețiȘtergere

TENTACULELE LUI MITITELU ÎN JUSTIȚIA CRAIOVEANĂ

Escrocul și-a infiltrat jurista personală ca judecătoare la Curtea de Apel Craiova și vrea să o folosească pentru a împiedica recunoașterea...