10 aug. 2010

Blogu’ lu’ preşedintele: Bună scumpilor,

Vă scriu acest mesaj profund din redacţia goală de la Niuiorc, cu lăcrimi în colţu’ ochiului maro (că amestecai de dimineaţă nişte iaurt cu bere şi-acu’ trecui pe furazolidoane) şi animat de sentimente nobile.

Deci, duminică joacă echipa noastră, Universitatea. Acu’, sanchi, e echipa noastră, că sunt hăituit de faliment, până acu’ era echipa mea şi a familiei mele şi hotăram că suporterii din Craiova nu merită să aibă echipă, că nu sunt aşea de treabă ca severinenii.

Vă implor să umpleţi stadionu’ şi să cumpăraţi cât mai multe bilete şi abonamente, ca să mai fac rost de nişte bani, că nici de motorină la autocar nu mai am. Aţi văzut în ce situaţie sunt, mi-au plecat şi ziariştii de la fiţuica mea falimentară… Ajutaţi un om oropsit!

Ar fi bine să câştigăm cu ăştia ai lu Elefantu’, dar dacă pierdem măcar să ne fure albitru’, ca să îmi fac şi eu număru’ meu de circar, mai o lacrimă la gesepeu, mai nişte jelituri la Ivanovici. Luaţi fiecare de acasă o cană cu apă şi veniţi cu ea la stadion, că am mare nevoie. La intrare spuneţi la jandarmi că e pentru nea Adi.

Vă rog din sufletul meu de pervers, chiar dacă am fost penibili cu Brăneştiu’ şi nu jucăm nimic cu mine antrenor, veniţi la meci că am mare nevoie de banii voştri! Lăsaţi dreaqu speculaţiile că le-am fi dat meciu’ sau alte aiureli şi chestiuni… de genu’ că n-avem antrenor sau n-am eu bani pentru performanţă. Acu’ e momentu’ să faceţi o infuzie de capital, că vreau să-mi iau nişte ochelari de soare noi, ăştia vechi s-au zgâriat. Plus că tre’ să-i fac şi lu’ aia mică o petrecere, că s-a făcut studentă.

Deci cu ăştia ai lu’ Buzărin nu ştiu nici io ce s-a-ntâmplat, cre’că nu ştiu. Poate nu am ales eu tactica cea mai bună... cum a spus şi secundu’ Aurică, m-a surprins Brăneştiu’. Dar aveţi încredere în mine, am acumulat şi eu experienţă, am învăţat din greşeli că nu le ştiu nici io pe toate şi acu’ mi-a venit o idee mult mai bună, cu Timişoara! Îi pregătesc o surpriză lu’ Petrovici. Vă spun eu că am ştofă de antrenor, timpu’ îmi va da dreptate.

Şi, dacă se poate, să nu mă înjuraţi deloc că am mutat echipa la Severin 7 luni doar pentru că aşa am vrut eu, ca să mai storc nişte bani şi de la ăia. Pe atunci era doar echipa mea şi făceam ce vroiam cu ea, puteam s-o duc şi la Sighetu Marmaţiei. Evident, dupe o hotărâre a Consiliului Director, din care mai face parte urmaşii la tron Gigi Aditză şi cu Găbitza.

Hai ceau!Traducere şi adaptarea: CRAIOVASPORT

14 comentarii:

 1. Ba io i-as da astuia o cana cu otrava sa o bea pana la fund sa o simta in tot corpu ala infect ca nu il mai suport ...daca vin la meci o sa il injur de fiesa

  RăspundețiȘtergere
 2. e la munca miti face ziaru pentru maine :))

  RăspundețiȘtergere
 3. Aas e ...dupa ce face echipa pentru meciu cu Poli face si ziaru impreuna cu Spanu il freaca pe burtan flocosu :)))

  RăspundețiȘtergere
 4. ahahahah ce tare= ))

  RăspundețiȘtergere
 5. Buna dragule. ce gras esti :=)))

  RăspundețiȘtergere
 6. Vrei bani acum de la noi CERSETORULE!!!!!!!!!!
  Cere la copiii tai ca parca era echipa lor!!!!

  RăspundețiȘtergere
 7. ma poza aia e pe bune din redactie?????
  ma refer la locatie corpu clar nu e al lui...el e mai gras:))

  RăspundețiȘtergere
 8. nu cred ca e pe bune.mititelul e pe bune :))

  RăspundețiȘtergere
 9. buna infectule!
  te duci sa te arzi in fund?

  RăspundețiȘtergere
 10. veniti la stadion sa-l dezumflam pe grasan daca tot platim biletul sa il injuram cu patima!

  RăspundețiȘtergere
 11. voi sunteti cei mai tari de ce nu cumparati echipa de la falitul de mititelu sa va vad vreo 2 etape cum procedati si pe urma pe unde scoateti camasa

  RăspundețiȘtergere
 12. @Sezi: Ok, cumparam biletul, il dezumflam pe grasan, il injuram si la urma la plecare ii cerem banii de bilet inapoi.

  RăspundețiȘtergere

TENTACULELE LUI MITITELU ÎN JUSTIȚIA CRAIOVEANĂ

Escrocul și-a infiltrat jurista personală ca judecătoare la Curtea de Apel Craiova și vrea să o folosească pentru a împiedica recunoașterea...