15 iul. 2010

Caraghioslâcurile unei biete marionete



Ion Geolgău, 28 iunie 2010:
“Nu vreau să ocolim subiectul mutării echipei la Severin. Nu ar fi corect din partea noastră să plecăm acum de la Severin, ar fi o trădare din partea noastră, la fel cum a fost cea a lui Dorel Stoica faţă de Universitatea.


Ion Geolgău, 14 iulie 2010:
“Noi vrem să revenim la Craiova, din acest motiv am şi decis să purtăm acest dialog. Sper să ne întâlnim cât de curând şi să ajungem la un numitor comun. Important e că s-a deschis această poartă a dialogului”.


Ion Geolgău, 15 iulie 2010:
“Am venit aici pentru că am dorit să revenim la Craiova. Plec cu un gust amar de aici. În cazul în care Universitatea nu va reveni in Bănie, eu îmi voi da demisia din funcţia de preşedinte. Nu voi suporta ca echipa să nu se întoarcă din cauza unor probleme de procedură”.



NO COMMENT...

21 de comentarii:

  1. "Infectule alea au fost cereri? de ce nu te-ai multumit sa dai 3000E pe an si de la anu sa-ti modernizeze primaria stadionul? esti gherla nu te mai lauda ca ai bagat milioane de euro in echipa si stadion unde ai bagat? ce transferuri ai facut in ultimi 3 ani? ai luat echipa din B si in B o so bagi si o sa pleci cu coada intre picioare ca toti ceilalti nu meriti echipa asta."- pentu MITI poate citeste aici si-mi raspunde ca la el pe blog dispare postul imediat :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. cat credeti ca o sa mai mearga si cu severinu? 5 etape maxim si dupa aia o sa fie injurat si acolo ca o sa se sature si aia de infrangeri si de "greturile" asa ziselor vedete. o sa se aleaga prafu de UNIVERSITATE CRAIOVA atata timp cat booveanu mai ramane

    RăspundețiȘtergere
  3. si-a dat demisia mascariciul...cred ca maine seara se razgandeste.... oricum ce spune asta nu conteaza......

    RăspundețiȘtergere
  4. asa cum anticipam toti miti a facut o noua gluma.el stia ca primaria nu o sa accepte niciodata conditiile alea nebunesti si a cautat doar un alibi ca prea il injura toata lumea.nici nu stiu de ce mai vorbim de el ptentru ca echipa aia a lui nu mai e U CV.

    RăspundețiȘtergere
  5. boovene esti o batjocura ma...si tu si hotii aia de la primarie.

    RăspundețiȘtergere
  6. cea mai inspirata poza.tragic dar adevarat.geolgau da/ti demisia ca esti o rusine.

    RăspundețiȘtergere
  7. In primul rand trebuia ca indiferent de ce facea primaria din Craiova mititelu sa nu plee niciodata cu echipa. Daca a mutat echipa inseamna ca pentru el nu mai e nimic sfant si atunci peste un an o sa o mute la botosani.
    Pentru mine STIINTA si-a pierdut identitatea si nu mai exista. Astept ca autoritatile sa faca o noua echipa care sa poarte acest nume pentru ca oricum ce cere mititelu primaria nu poate face ptr firma lui privata si fara sa aiba actiuni asa cum are la cluj , la iasi sau in alte orase.
    Autoritatile locale din Craiova trebuie sa se miste si sa faca o echipa a orasului pentru ca e dovedit deja ca mititelu nu prezinta nici o garantie nici financiara nici morala.

    RăspundețiȘtergere
  8. SCLAV daca il cautai in dictionar la cuvantu asta e poza lu geolgau

    RăspundețiȘtergere
  9. Timekeeper15 iulie, 2010

    Asta e cel mai tare site/blog despre Craiova dintre toate pe care am intrat pana acum . Prea tare blogul .Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  10. cu placere, baieti

    RăspundețiȘtergere
  11. Adrian de ce nu mi ai spus ca ai sculament?

    RăspundețiȘtergere
  12. ne gheorghita da ce bine le zici matale exact cum trebuie cum e ordinu

    RăspundețiȘtergere
  13. geolgau asta e chiar penibil frate.pai ce ai gfacut maestre ai stat doua saptamani ai facut "turneul reusit" din austria cu pregatirea aia vai de mama ei de o tot laudati si tu si ticleanu si acum te si carasi,gata?
    ce ai facut de ti'a dat stapanu tau doua dupa ceafa?nu ai fost cuminte?vezi nu trebuia sa te joci cu chibriturile.

    RăspundețiȘtergere
  14. pleaca gheorghita ca esti penal

    RăspundețiȘtergere
  15. manelistii din conducerea clubului ce ati vrea de la ei?

    RăspundețiȘtergere
  16. Boovean infect si prost poti sa joci pe OBLEMENCO si daca nu sunt scaunde noi si nu e tabela noua ,astia nu se pot face acm pt k nu era stabilit in bugetul pe anul asta dar se pot face pe parcurs ,imi vn sa plang de nervi cand vad cum acest boovean isi bate joc de aceasta echipa prin tot ce face si k nu o sa venim acasa

    RăspundețiȘtergere
  17. astept si demisiile lui Ticleanu, Stroe, Bita, etc. Sa ramana booveanul singur. El sa antreneze, sa conduca, etc. Sunt banii lui ... Doamne Ajuta sa recuperam macar numele echipei.

    RăspundețiȘtergere
  18. Geolgau a demisionat! E bine si mai tirziu

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...