2 iul. 2010

Juve l-a scutit de o chetă pe „sinistratul” de la Niuiorc

După ce ştirea care anunţa faptul că Juventus a confirmat oficial amicalul cu Universitatea Severin (de fapt era menţionat într-un colţ de pagină) a tronat zile întregi pe saitul fiţuicii de pe tricoul lui Costea, „Bătrâna Doamnă” i-a dezumflat pe ciracii lui Ajică de la Niuiorc, anunţându-i că nu mai vor să-i primească pe terenul de la Pinzolo. „Sinistratul” Ajică, care tocmai şi-a procurat un set de ochelari ieftini cu ocazia lansării 3D a Gsp şi Prosport, nu ştia dacă să fie bucuros sau necăjit.

Partea bună este că a scutit un drum costisitor până în Italia, pentru care demarase deja operaţiunea „Teledon” prin sediul clubului. În scopul de a strânge bani de gaz pentru merţan, preşedintele şi-a pus oamenii în mişcare, scotocind prin toate buzunarele şi ungherele şi chiar apelase la o soluţie extremă: o deplasare a magazinului mobil prin toată Oltenia, care era pusă în pericol de faptul că o parte a potenţialilor clienţi se află în concediu.

L-au liniştit oamenii lui Agnelli, care s-au informat de pe CRAIOVASPORT în privinţa calităţii morale şi a potenţialului material ale lui prezidente piccolino şi i-au dat cu tifla preferând să joace contra unei reprezentative a regiunii Trento. Cu alte cuvinte, nişte bucătari în pofida unui ospătar.
Este posibil ca italienii, care au pus în vânzare bilete pentru meciul cu amatorii din zonă, să fi luat în calcul ca după un drum prea lung şi prea costisitor, era posibil ca patronul adversarei să nu mai fi posedat ceva „schimbat” şi pentru accesul la oficială şi atunci ar fi nimerit printre ultraşii juventini de la peluză, unde ar fi riscat o nouă cafteală, în stilul celei aplicate de Blondu’ şi Poştaşu’ acum câţiva ani, la Timişoara.


Scuza găsită imediat de Ediţie Specială a fost ridicolă: „Datorită numeroaselor absenţe din lotul juventinilor, cauzate de participarea naţionalei Italiei la Campionatul Mondial din Africa de Sud, dar şi mai multor indisponibilităţi cauzate de accidentări ale unor jucători ai “Bătrânei Doamne”, conducerea clubului italian a decis decalarea, cu o săptămână, a întregului program de meciuri amicale din această vară, făcând astfel imposibilă disputarea testului cu alb-albaştrii”

32 de comentarii:

  1. MESAJ PENTRU TOTI IDIOTII ANTI-MITITELU CARE SE AUTOINTITULEAZA SUPORTERI AI STIINTEI. Spuneti'mi si mie ce performante a avut UCV din '92 si pana in momentul preluarii de catre Mititelu!? Ce va face sa credeti ca dupa dezastrul din 2004/2005 aceasta echipa ar fii putut fi salvata de altcineva mult mai potent financiar, mult mai sufletist si mult mai performant? Primul lucru cu care ne'a "vrajit" Mititelu cand a preluat echipa a fost acela ca nu va mai da drumu' marilor talente in Bucuresti. Stiti voi cumva sa ne fii mintit in privinta asta, cu exceptiile CARE NU AU DEPINS DE EL, Ionescu, Bornescu si Stoica??? Sau sa facem un exercitiu de imaginatie. Maine vinde Mititelu si o cumpara X pe Universitatea Craiova. Traiti cumva cu ideea ca lui X i'ar fii rusine SA VANDA IN CAPITALA talente precum Costea 1, Costea 2, Gaman, Dananae, Prepelita, Gangioveanu, Lung etc??? Sa il acuzati ca nu are bani si ca nu plateste salariile jucatorilor la timp??? Dar de ce nu il acuzati ca plateste nu cele mai scumpe, dar printre cele mai scumpe salarii din Liga 1, fara ca aceasta echipa sa faca vreo performanta??? Sau de de nu il acuzati ca nu vinde din jucatori ca sa se "scoata" si el, pentru ca banuiesc ca nu sunteti atat de stupizi incat sa credeti ca nu si'a facut o mare gaura in averea proprie cumparand si tinand echipa!? Ce ati vrea ba, sa ne umplem cu jucatori(straini) de mana a 3-a cum fac toate "marile echipe" de la noi? Banuiesc ca v'ar placea sa avem in echipa mari, dar mari jucatori precum Magera, Vrsic, Parks, Nibombe, Semedo, Bilasco, Apostol, Toja, Szekely, Karamyan, Culio, Alcantara etc etc. Banuiesc ca ati prefera cu totii un Cardoso decat un Busu. Dar Gaman, Dananae, Costea, Lung si altii unde au jucat pana sa devina titulari indiscutabili??? Nu cumva au venit tot de la echipa a 2-a ca si Busu, Buleica, Ologu, Roman, Craciun sau Gogosoiu??? Asa ca dragi "suporteri", voi ori nu va pricepeti la fotbal, ori sunteti orbiti de ura, ca altfel e greu de explicat! Astept sa ma contrazica vreun "destept" la toate argumentele mai sus expuse, daca poate, desigur, dar si cu argumente serioase - altfel n'avem ce discuta. Curios sunt ce veti face cand aceasta echipa condusa de Mititelu(taranu' de la booveni) isi va da drumul si va avea rezultate pe masura valorii, pentru ca tre sa fii dobitoc rau sa nu'ti dai seama ca, cu mici exceptii, acestia sunt super talente + cei care au fost promovati recent de la echipa a 2-a.

    RăspundețiȘtergere
  2. :))))))))))03 iulie, 2010

    nu sinteti normali la cap :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. pentru anonimu cu primu mesaj:03 iulie, 2010

    buna seara domnu mititelu, ce mai faceti?
    ce nasol ca s-a scumpit si combustibilu asta, nu...?am inteles ca a dumneavostra consuma si mult.... nasol....

    eu sunt cu sufletul alaturi de dumneavostra.....si nu numai cu sufletul....
    bleah

    RăspundețiȘtergere
  4. primu comentariu e al lui mititelu?

    RăspundețiȘtergere
  5. Primu comentariu nu e al lui Mititelu frate. Dar numai atat ai putut comenta la acel comentariu????????????????????????? Exact cum imi inchipuiam:nu se gaseste nimeni care sa ma poata contrazice.

    RăspundețiȘtergere
  6. buna seara Nea Adi03 iulie, 2010

    pt domnul MITITELU (Anonim):

    Nea Adi, maine seara mai intrati?

    RăspundețiȘtergere
  7. pupincuristule,ai febra?
    daca esti atat de ingust incat nu gasesti explicatii la intrebarile stupide pe care te prefaci ca le pui, citeste aici:

    http://craiovasport.blogspot.com/2010/07/embargoul-bucurestean-al-suporterului.html
    si o sa iti gasesti destule raspunsuri......poate iti revii......

    RăspundețiȘtergere
  8. Si daca jucam si daca nu jucam cu italienii tot o echipa de pluton ramanem care a scapt de retrogradare in ultimele 90 de minute ale sezonului trecut.ATAT.

    Hai Severinu!

    RăspundețiȘtergere
  9. Dorule am citit si din pacate aceleasi tampenii. Ionescu - acolo se scrie ca n'a vrut sa isi prelungeasca contractul. A VRUT SA PLECE, A ZIS CA NU MAI JOACA, deci nu a fost vorba de prelungirea contractului. Bornescu la fel - CUM DREACU II LUATI PARTEA LUI BORNESCU CAND TOTI STIM CA ERA RAPIDIST SI CA ERA DISPERAT SA JOACE LA RAPID??? Dorel Stoica??? Voi chiar sunteti chiori??? Nu ati vazut acul ala LEGAL??? Ce dreacu vorbim aici. Argumente vreau!!! NU INTERPRETARI SAU PRESUPUNERI.

    RăspundețiȘtergere
  10. baaaaaa
    ajica,si ce facem ba daca peste un an ne spui ca si costea "vrea sa plece , nu mai vrea sa joace",asa ca ionescu????????
    il vinzi la steaua ca nu ai incotro a?
    fmm de ospatar nespalat vinde in mm echipa ca ai distrus tot ce avea legatura cu spiritul ei!!!!!!!!!!!1
    nu mai ai avut bani sa platesti salariile si ai vandut si ai dat toti jucatorii cu salarii mari sarantocule,milogu Craiovei,cersesti la camatari pana iti intra banii pe drepturile TV esti cel mai distrus patron din tot campionatu fmm de boovean oparit!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. bai nea ANONIM vezi ca ai gresit blogu' , aici nu intra pupincuristi

    RăspundețiȘtergere
  12. Mititelule mars pe blogul personal unde iti dau aia limbi ca aici troneaza adevarul. Mereu te-a deranjat cand altii te-au desconspirat. Asa ca mars la kkt inapoi pe ajica-falimentaru.ro

    RăspundețiȘtergere
  13. MESAJ PENTRU PUPINCURISTI CRED CA ATI GRESIT BLOGU' AICI NU SE PUPA IN CUR SE SPUN PARERI NECENZURATE

    RăspundețiȘtergere
  14. nu va grabiti cu comentariile, campionatul nu a inceput, mai pot pleca jucatori la steaua (ca au contracte prea mari si nu sunt suficient de buni pentru craiova, cum ar fi: costea, gaman, dananae, etc)

    RăspundețiȘtergere
  15. cica plateste mititelu printre cele mai mari salarii din tara!!!))))))))ba fmm de retardat cretin batut in cap tu vb serios???de ce wobay a fost imprumutat anul asta?pt ca avea salariul mare,nu?a recunoscut pana si ordinarul de mititelu.cat tupeu sa ai????

    RăspundețiȘtergere
  16. sinistratu :)))))))

    RăspundețiȘtergere
  17. e pacat ca pe acest blog incep sa apara pupincuristii.sau poate doar au gresit blogul...

    RăspundețiȘtergere
  18. absolut genial site-ul. m-am leshinat de ras :)) felicitari

    RăspundețiȘtergere
  19. prea tare baaaaaa:)))

    RăspundețiȘtergere
  20. SA RADEM CU MITITELU!...Zilele astea mi-a fost extrem de greu sa-mi spun parerea pe niste subiecte de rahat [ca deh... erau prea multe], dar acum mi s-a pus pata pe chestia asta cu amicalul asta(vezi echipa de ospatari si burtosi) si trebuia sa-mi vars si eu frustrarile pe aici. Asa ca azi…va scriu un post, ok? Zi de zi, am ajuns sa ne mintim intre noi. Din 40 de posturi ale suporterilor,30 sunt scrise de retardati, ..si tot asa. Discutam atat de mult despre echipa asta de besinosi la care noi, oltenii, am fost in ultimi 17 ani praf. Daca nu era un Oblemenco si Craiova Maxima de acum 30-35 de ani cu ceva performante puteam sa zic lejer ca am fost intotdeauna varza la capitolul asta, dar no… trebuia sa fie si o exceptie. De 16 ani oltenii au fost si sunt niste ratati la fotbal, conducatori de rahat,management de imbogatire rapida,tiganie,mandrie prosteasca si laudarosenie,.laudarosenia la noi este de fapt „lupul” ascuns in blana de „oaie”. Niciodata in ultimi 16 ani nu am avut un jucator despre care sa poti spune ca e cel mai bun jucator din echipa si niciodata nu am avut un stil de joc care sa-ti incante ochii...poate cu mici excepţii: cu Napoli antrenor. Fotbalul ar trebui sa fie un spectacol pentru care merita sa pierzi doua ore dar la noi a devenit un sport grotesc si plictisitor pentru care iti vine sa te injuri ca ai pierdut doua ceasuri total inutil cu circarii astia..Am ajuns sa fim fetite care practica din greseala un sport barbatesc, niste fricosi care se sperie chiar si de un vierme de echipa de amatori si baga fundul in poarta cu toata echipa sa nu cumva sa dea aia gol la nimereala si sa ne facem de rusine ca ne bate mamica. Nu stim sa legam cateva pase, nu stim sa atacam, nu stim sa punem presiune pe adversari de mana a 6-a si mai ales, nu stim ce naiba cautam pe teren.Mai e si mentalitatea asta de balta cum ca ..arbitrul e de vina,cerul ca ploua cand nu trebuie, soarele ca e pra puternic pt fotbal etc...Oare cand o sa ne dam seama ca suntem foarte PRAF la capitolul fotbal ?Oare cand o sa ne dam seama ca suntem sub aceeasi formula penibila de anul trecut?!"Urechile palnie, domnilor si ascultati l vorbind pe eugen76;nu realizam 4 puncte in primele 5 etape!nu exista atac!

    RăspundețiȘtergere
  21. Eugene , sa radem cu ma-ta .

    RăspundețiȘtergere
  22. Adi_de_la_booveni03 iulie, 2010

    SUNTETI NEDREPTI SI DE REA-CREDINTA!!!!!!!!!!1
    TIMPUL O SAMI DEA DREPTATE!!!!!!!!111

    RăspundețiȘtergere
  23. '' Spuneti'mi si mie ce performante a avut UCV din '92 si pana in momentul preluarii de catre Mititelu!?''....acum spune-ne tu ce performantze a avut stiintza cu muicelu?un loc 7?ia vezi din 92 pana acum cate locuri peste ''7'' am avut?si cate cupe si titluri avem in cei 5 ani de liga 1..sub domnie booveana?

    RăspundețiȘtergere
  24. asta de deasupra e nebun rau..............

    RăspundețiȘtergere
  25. CRAIOVASPORT04 iulie, 2010

    Pentru că în ultimele zile am respins de la publicare zeci de comentarii (ultimul îi aparţine lui eugen76), rugămintea CRAIOVASPORT pentru voi este ca atunci când trimiteţi un comentariu să respectaţi trei reguli [dacă ne mai vin şi altele în cap o să vă anunţăm :)) ], şi anume:




    1. NU FOLOSIŢI CUVINTE OBSCENE!
    Având în vedere că noi nu putem şi nici nu vrem să cenzurăm conţinutul mesajelor voastre, adică fie le aprobăm în forma în care le trimiteţi voi, fie le respingem, pentru ca ele sa fie publicate este necesar să nu conţină cuvinte obscene. Eventuale puncte, @-uri,etc în interiorul cuvântului nu vă ajută cu nimic.

    2. NU TRIMITEŢI MESAJE IDENTICE LA ACELAŞI SUBIECT (cu atât mai mult dacă sunt lungi ca şi conţinut)!

    3. NU SEMNAŢI MESAJUL "CRAIOVASPORT", PENTRU CĂ VA FI RESPINS DE LA PUBLICARE!







    Vă mulţumim şi blogăială plăcută, preşedintele e cu ochii pe noi!

    RăspundețiȘtergere
  26. nu pot sa cred ce citesc pe siteul asta
    ma doare stomacu de la atata rassssss:))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  27. EUGEN76;...Un mesaj pentru toti suporterii craiovei din toata lumea.Fratilor!., daca cineva in aceasta tara va reusi sa schimbe ceva in fotbal, acela cu siguranta va fi oltean, si spun asta referindu-ma la gruparile noastre alb-albastre. Eu sincer, nu am o pregatire superioara, dar dorinta(si subliniez acest lucru) de a iesi din aceasta nenorocire in care se afla echipa noastra draga, este una care depaseste granitele universului. Trebuie sa ne unim fortele intr-o zi oarecare, pentru a ne lua brandul inapoi, pentru viitorul copiilor nostri,din mainile jefuitorilor,fiind ei,cat si dintre ai nostri ,care timp de 15 ani nu au facut altceva decat sa-si umple burtile si visteriile proprii, sa-si faca imagine pe spatele nostru.Jefuitori Craiovei inseamna pentru mine, acesti camatari "Dinel Staicu si acum Adrian Mititelu", care sunt niste viermi ce traiesc pe spatele unui brand pana-l ingenuncheaza,dupa care se vor retrage sa-si numere agoniseala . Dragi suporteri, aceste specimene trebuiesc inlaturate de la sanul leului alb-albastru!Nu mai fiti naivi si nu va lasati dusi de nas cu asa-zise gogosi marca booveni!.Riscam sa ajungem sa cautam cu disperare, ceea ce am uitat ca avem chiar noi: unitate, dreptate, demnitate si onoare. Ajungem sa cersim toate acestea , sa le pretindem, prin gesturi si cuvinte care uneori ne mira si pe noi.Daca intelegem astfel lucrurile, vom putea accepta mai usor , fara sa ne mai doara, ceea ce altii fac,..si aici ma refer la suporterii stelei.Dumnezeu să ne ajute!

    RăspundețiȘtergere
  28. eugene exagerezi
    dacva nu era adrian unde eram acuma?

    RăspundețiȘtergere
  29. daca nu era adrian poate era patriciu care e plin de bani si ne bateam si noi cu asa zisi granzi

    RăspundețiȘtergere
  30. ca printre urechile acului a scapat juve

    RăspundețiȘtergere
  31. ii omoram pe aia de la juventus ca oricum erau la inceput de pregatire ei si noi la final ii rupeam

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...