5 iul. 2010

BREAKING NEWS: Ştiinţa a spulberat bucătarii la K-Prun!

Atmosfera de la malul Dunării cunoaşte o efervescenţă de nedescris, iar optimismul domneşte înaintea debutului unui nou sezon de excepţie. Sub bagheta lui Chiose, Universitatea e în formă maximă şi, de vreo trei zile, bate la bucătari ca la fasole. Indiferent dacă în faţa lor sunt pescari de prestigiu sau specialişti în gastronomie, gata oricând să le prepare deserturi delicioase ori porci la proţap, nimeni nu le mai stă în cale severinenilor.

După ce i-au căsăpit pe maeştrii culinari de la Sport Club… Bişonşopron, Vlad stelistu’ şi-a dorit ca noul sparring-partner să fie un nume de referinţă şi a aranjat o întâlnire cu pescarii de la celebra grupare din regat, FC Flinston Tăun.

Britanicii au început destul de curajos meciul şi chiar puteau să deşchidă scorul, după câteva atacuri tăioase. Universitatea a revenit însă spectaculos şi a trecut la conducerea partidei, prin golul cu călcâiul din voleu al lui M. Costea. Tăunii au continuat să spere şi au încercat să-şi creeze noi ocazii de a înscrie. Nu au făcut însă decât să-i întărâte pe galactici, care au majorat avantajul prin lobul de senzaţie, din întoarcere, de la jumatea terenului, reuşit de Dina şi aplaudat chiar şi de adversari. Prepeliţă a punctat decisiv, cu un gol din foarfecă, de la 35 de metri şi trupa lui Chiose a încheiat an fanfar o primă repriză de vis.

Partea a doua a meciului a scos în evidenţă orgoliul rănit al puternicei formaţii din insulă, care a încercat să profite de pasul înapoi făcut de Ştiinţa Severin. A urmat o scurtă perioadă de uşoară dominare a echipei aflate în dezavantaj pe tabelă, însă tot baieţii regizorului Ţicleanu au dictat ritmul. Cu toate că au fost mult mai prezenţi în jumătatea adversă şi chiar dacă s-au apropiat, la un moment dat, de careul oltenilor, pescarii nu au reuşit să înscrie, pentru un final mai tensionat.

Deşi ambele combatante erau iniţial creditate cu şanse egale, echilibrul teoretic nu s-a confirmat şi în practică. Severinenii şi-au dorit mai mult victoria, aşa că au avut mereu iniţiativa, au presat constant şi au obţinut un succes meritat în urma unui meci mai echilibrat decât o arată scorul. Chiar dacă englejii au primit un sprijin consistent din partea arbitrului, alb-albaştrii au făcut o figură frumoasă şi s-au instalat comod în fotoliul de lider al amicalelor.

Acum înţelegem de ce au anulat macaronarii de la Juve meciul... se pare că experimentaţii lor conducători au simţit pericolul care venea dinspre Cazanele Dunării şi au evitat o umilinţă în ultima clipă...................................................................................................................

După aproape o săptămână la K-Prun, CRAIOVASPORT a reuşit să penetreze “fortăreaţa” severineană şi să vă aducă primele concluzii ale staff-ului profesionist:

“Sunt mulţumit, este foarte frumos şi plăcut aici, oamenii sunt primitori, atât localnicii cât şi recepţionerele de la stabilimentul în care avem cartierul general. Acestea ne-au servit cu orice am avut nevoie şi pot spune că suntem în raporturi bune. Sunt satisfăcut după primele contacte cu Austria. Până acum am susţinut două partide, bineînţeles amicale. Dacă prima a fost una în care am finalizat de multe ori, a doua a fost mai “hard”, adversarul a fost în formă, dar ştiţi cum se spune, l-am călărit tot meciul!”, ne-a mărturisit Ghiţă, şeful delegaţiei.

Cel mai citit antrenor din Liga I a declarat:
“Da, fără falsă modestie, pot sa spun că este adevărat, sunt un om citit. Citesc foarte mult, de aceea port şi ochelari. Totul a început la arabi. Acolo nu înţelegeam limba, nu prea aveam eu nimic în comun cu obiceiurile lor şi mă plictiseam foarte tare, aşa că mi-am găsit un refugiu în cărţi. Cred că am citit peste un vagon de volume... Chiar săptămâna trecută am terminat ultima carte a doamnei Sandra Brown. Cu echipa... suntem pe drumul cel bun. Cum ar spune suporterii: avem echipă, avem valoare şi nu ne stă nimeni în cale!”

Încă neobişnuit cu presa şi vizibil emoţionat, tacticianul Sandu ne-a spus:
“Sunt onorat să lucrez la Universitatea, alături de idolii mei din tinereţe. Îi mulţumesc din tot sufletul meu domnului preşedinte că m-a adus aici, îi voi fi recunoscător toată viaţa. Nu mă aşteptam, a fost o surpriză uriaşă, când m-a sunat era să-mi cadă telefonul din mână. Nici măcar nu aş fi avut curajul să sper că voi ajunge să corespondez cu dânsul toată ziua. Sunt foarte mândru de mine, este ca un vis din care nu vreau să mă trezesc. Nici nu ştiu ce să spun, am mari emoţii. Mulţumesc familiei şi tuturor celor care mi-au fost alături şi au crezut în mine! Echipa arată foarte bine... totul e superb, suntem cei mai buni!”

21 de comentarii:

 1. ACEATA ESTE UN MESAJ "INADECVAT". CA SA-L CITEZ PE DOMNUL mITITELU. Si-a facut dânsul si "blog". L-a facut doar pentru naivi si pentru cei aserviti sa il "perie". Subiectele abordate, daca nu sunt fumigene, sunt minore. Cele importante sunt ignorate. Cum ar faptul ca, la fel ca anul trecut, in aceasta perioada, NU AVEM ANTRENOR!

  RăspundețiȘtergere
 2. avem echipă, avem valoare, nu ne stă nimeni în cale!”

  claaaaaaaar bucatarii nu ne stau in cale :)))

  RăspundețiȘtergere
 3. da mari victorii in amicale......suntem campioni la batut bucatari in austria......problema e ca incepe campionatu si noi nu mai facem transferuri si iar o sa ne batem la retrogradare cu lotu asta incomplet..........nu ne spune nimeni daca macar mai vine Uby.........

  RăspundețiȘtergere
 4. hai severinu!!!! pe pei pe mama lor de bucatari si pescari!!!!

  RăspundețiȘtergere
 5. pai cu amatorii e usor sa faci scor si pe urma o sa ne omoare clujul.steaua nu se pune problema ca e meciul dat...

  RăspundețiȘtergere
 6. Sunteti cei mai tari!

  RăspundețiȘtergere
 7. suntem cei mai tari din Ca-Prun
  severineni va iubim ca ca voi nu mai gasim!

  RăspundețiȘtergere
 8. vai mama noastra toate echipele fac cate 2 stagii noi facem unu ca atat i au ajuns saracului asta banii pe care i a imprumutat de pe la camat5ari..............

  RăspundețiȘtergere
 9. In conditiile actuale (sa va reamintesc fara antrenor -cu tot respectul aurica e un alt pariu de al mititelului foarte probabil pierdut-,cu un lot subred pe anumite posturi, fara bani pentru prime si salarii la zi, cu echipa mutata de infect la severin) eu vad U tot in lupta pentru retrogradare si tare ma tem ca e posibil ca viitorul campionat sa nu o mai castige si sa scape....Oricum daca se va intampla asa ceva Doamne fereste,booveanul cred ca va fi tras in teapa in mijlocul orasului!

  RăspundețiȘtergere
 10. sa vedem ce fac si cu alte echipe cat de cat mai de valoare ca astea cu pescarii nu au nici o relevanta

  RăspundețiȘtergere
 11. sa nu ne "spulbere" pe noi CFR ul

  RăspundețiȘtergere
 12. va spun 100 la 100 cu steoaia va fi un nou blat ordinar marca fc minciunelu booveni

  RăspundețiȘtergere
 13. forta brendu rupem tot in amicale nu iertam nimic asa aurica punei la treaba ca luam titlul!

  RăspundețiȘtergere
 14. NU STITI DECAT SA CRITICATI PE DOMNUL MITITELU CARE A FACUT ATATEA PENTRU ORASUL...SEVERIN!
  LE-A FACUT SI ECHIPA ACUM E IDOLU LOR II DAU O CIORBA DE PESTE GRATIS.

  RăspundețiȘtergere
 15. Am si eu o INTRBARE:

  in locul lui juventus CU CINE jucam? sau nu e stabilit ?

  RăspundețiȘtergere
 16. cu FC Agaricii din Deal

  RăspundețiȘtergere
 17. Un idiot asta care a scris articolul . Duceti-va dracu si trageti-va glontu in cap . FRUSTRATILOR!!!

  RăspundețiȘtergere
 18. soni torica07 iulie, 2010

  alooooo,bai asta de mai sus cine esti gogule?mitu sau rosca???

  RăspundețiȘtergere
 19. e "Aditza Gigi Mititelu" :))

  RăspundețiȘtergere
 20. facem ravagii in amicale

  RăspundețiȘtergere

TENTACULELE LUI MITITELU ÎN JUSTIȚIA CRAIOVEANĂ

Escrocul și-a infiltrat jurista personală ca judecătoare la Curtea de Apel Craiova și vrea să o folosească pentru a împiedica recunoașterea...