1 iul. 2010

Blogu’ lu’ preşedintele: Bună ziua,

Ca şi voi (că ştiţi că io sunt unu’ dintre voi, “patronu’-suporter”), am fost foarte interesat de programul competiţional 2010-2011. Cum unica mea preocupare, între două scărpinături pe burtă, este cum să vă mai torn în cap un lighean de minciuni, mai băgai o postare aci, la mine pe blog.

După cum cred că observarăţi şi voi, programul este unul foarte tare. Eu când observai eram la mine la Niuiorc, pe canapeaua mea din piele de bou, aşezat cu cracii-n sus ca să mă maseze valetu’ Lucică la tălpi. Bine că au dat aştia la televizor toată vrăjeala, că dacă nu trebuia să stau până băgau programu pe saituri ca să observ, că n-am avut bani de benzină să trimit un om la Bucureşti şi n-avea cin’ să-mi dea raportu’.

M-am gândit să nu mă mai împrumut că şi-aşa am două cumpene vara asta, ca să dau totuşi senzaţia că nu sunt falit: îmi trebuie bani să mă duc la mare, să mă pozeze paparaţii când iau atitudinea aia de magnat sictirit (ţin telefonu’ la ureche şi mă prefac că vorbesc cu cineva despre milioane de euro în timp ce mă scarpin în cur) şi să ajung la amicalu’ cu Juventus, poate vine Agnelli şi mă bag şi eu cu el în seamă. Mi-am făcut şi replica de ştart: “Ceau mistăr Anieli, io sono Piccolino!”. Pe urmă traduce Roşca, şi-a cumpărat un dicţionar săptămâna trecută...

Dar să revenim la program, că vreau să mai bat puţin câmpii. El pare foarte greu, dar sper ca echipa să-şi demonstreze valoarea. În primele două etape jucăm cu CFR Cluj şi cu Steaua. Nu ştiu dacă o să stau iar capră, încă mă mai gândesc la strategia pentru viitorul sezon... Eu, după cum mă ştiţi şi voi, nu mint niciodată, aşa că mă limitez să vă spun doar atât: nu suntem cu nimic mai prejos decât CFR sau Steaua. Vedeţi, sunt modest, puteam să spun că suntem la fel de buni ca Barcelona.

Nouă nu ne lipseşte nimic ca să facem performanţă. Chiar dacă încă n-am plătit rovinieta la autocar, vă asigur că avem fonduri suficente să trecem şi peste acest hop, spre disperarea duşmanilor, care vor să mă vadă fără rovinietă şi să-mi ia echipa, ca să-mi distrugă viaţa.

Sunt foarte încrezător, mai ales că sper ca Zeiţa Fortuna (vedeţi că scriu cu Z mare, să mă vadă doamna Zeiţă că o respect) să fie de partea noastră. Cu Zeul Euro sunt eu în relaţii mai proaste, că a trecut în opoziţie şi mă sabotează. Îl bănuiesc că a intrat în camarila care vrea să mă distrugă.

Forţa brendu’!


Traducerea şi adaptarea: CRAIOVASPORT

37 de comentarii:

  1. Marfa sunteti bestaili !!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. al draq de hidos gras si chelios ..mars draq ca esti praf !

    RăspundețiȘtergere
  3. dobitocu asta chiar nu se poate abtine de la comentarii tampite, rezultatele vorbesc, deocamdata esti un zero barat ;) ti-ai batut joc de acest club !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. taci bah, da-te dreaq, pune mana si mai adu un fundas stanga la echipa ca e deranj mare pe partea aia; si adu echipa in craiova, nu o mai tine la severin pentru cativa galbeni ca nu e cu.rva ta sa o prostituezi prin toata oltenia!

    RăspundețiȘtergere
  5. ilie balaci02 iulie, 2010

    adriene nu ai bani trebuie sa spun chiar si eu adevaru asta despre tine ca nu mai merge asa.mi am dat si eu seama.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bai Vacarule, ZEITA FORTUNA stie sa faca diferenta dintre prostie si ghinion.PROSTIA, PROSTIA, PROSTIA cu asta te caracterizezi, deci nu confunda GHINIONUL CU PROSTIA.

    RăspundețiȘtergere
  7. pai de une sa aduca daca el este nu sarac SARMAN.da nu e el prost noi suntem ca nu ne unim sa il dam afara din craiova de tot sa plece sa se mute la severin si sa ne lase echipa acasa unde ii este locul

    RăspundețiȘtergere
  8. Scrisai la boovean pe blog k nu suntem mai prejos cu nimic decat steaua si cfr decat vreo 11 12 locuri mai jos ,imi aparu mesajul dar dupa 2 min il scoasa :))) fmmm de jheg infect !!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. ba mititelule ai ajuns dracu mascariciul campionatului rid dracu toti de tine ai ajuns mai rau decit ciobanul de becali mai bine ai tacea ca poate te uita lumea si nu te mai injura

    RăspundețiȘtergere
  10. Leul alb albastru02 iulie, 2010

    ce rau am facut noi sa ne alegem cu cel mai distrus patron din fotbalu romanesc nu stiu dar e si vina noastra ca il lasam sa faca ce vrea si sa umileasca acest club zi de zi

    RăspundețiȘtergere
  11. mare timpit mititelu asta ,daca osa faca echipa puncte cu CFR SI STEAUA e doar intimplare sau noroc,dar le mai trebuie jucatori ca altfelsunt descoperiti pe stinga si in atac,pina revine FLORIN.HAI U CRAIOVA.

    RăspundețiȘtergere
  12. ajica o singura intrebare:

    CAND DAI SALARIILE LA FOTBALISTI SI LA ANGAJATI?
    stelistu rosca si dinamovistu idita sint in greva de nu au fost la bucuresti cand au tras aia etapele din campionatu viitor sau nu ai avut tu bani sa ii trimiti ?

    RăspundețiȘtergere
  13. ce fatza ai ba boovene.............imi vine sa borasc...

    RăspundețiȘtergere
  14. omu asta minte si cand doarme 100%

    RăspundețiȘtergere
  15. sa ii cumparam un sutien la presedinte ca i s-au umflat sfarcurile

    RăspundețiȘtergere
  16. nu mai deshide gura fmm ca ne faci de ras rad toti de noi ca esti prea prost

    RăspundețiȘtergere
  17. CRAIOVEANU02 iulie, 2010

    CUMPARA FOTBALISTI DE VALOARE MITITELULE CA SI ASA NU AVEM ANTRENOR TU CHIAR VREI NEAPARAT SA NE BAGI UNDE NE AI MAI BAGAT ODATA ? LA MATINEU?

    RăspundețiȘtergere
  18. PLEACA minucsululeeeeeeee!!!!!!!!!!!!

    VINDE ECHIPA SI DU/TE PAN LA MAICA/TA CA VREA SA VORBEASCA CVEA CU TINE!!!!!!!!!!!!!1

    RăspundețiȘtergere
  19. a plecat, e la severin..........

    RăspundețiȘtergere
  20. da ti as cu p..a peste tzatze de umflat!

    RăspundețiȘtergere
  21. ce hidos e grasu :))

    RăspundețiȘtergere
  22. muicelu prostu ligi 1.face oltenia de ras

    RăspundețiȘtergere
  23. MESAJ PENTRU TOTI IDIOTII ANTI-MITITELU CARE SE AUTOINTITULEAZA SUPORTERI AI STIINTEI. Spuneti'mi si mie ce performante a avut UCV din '92 si pana in momentul preluarii de catre Mititelu!? Ce va face sa credeti ca dupa dezastrul din 2004/2005 aceasta echipa ar fii putut fi salvata de altcineva mult mai potent financiar, mult mai sufletist si mult mai performant? Primul lucru cu care ne'a "vrajit" Mititelu cand a preluat echipa a fost acela ca nu va mai da drumu' marilor talente in Bucuresti. Stiti voi cumva sa ne fii mintit in privinta asta, cu exceptiile CARE NU AU DEPINS DE EL, Ionescu, Bornescu si Stoica??? Sau sa facem un exercitiu de imaginatie. Maine vinde Mititelu si o cumpara X pe Universitatea Craiova. Traiti cumva cu ideea ca lui X i'ar fii rusine SA VANDA IN CAPITALA talente precum Costea 1, Costea 2, Gaman, Dananae, Prepelita, Gangioveanu, Lung etc??? Sa il acuzati ca nu are bani si ca nu plateste salariile jucatorilor la timp??? Dar de ce nu il acuzati ca plateste nu cele mai scumpe, dar printre cele mai scumpe salarii din Liga 1, fara ca aceasta echipa sa faca vreo performanta??? Sau de de nu il acuzati ca nu vinde din jucatori ca sa se "scoata" si el, pentru ca banuiesc ca nu sunteti atat de stupizi incat sa credeti ca nu si'a facut o mare gaura in averea proprie cumparand si tinand echipa!? Ce ati vrea ba, sa ne umplem cu jucatori(straini) de mana a 3-a cum fac toate "marile echipe" de la noi? Banuiesc ca v'ar placea sa avem in echipa mari, dar mari jucatori precum Magera, Vrsic, Parks, Nibombe, Semedo, Bilasco, Apostol, Toja, Szekely, Karamyan, Culio, Alcantara etc etc. Banuiesc ca ati prefera cu totii un Cardoso decat un Busu. Dar Gaman, Dananae, Costea, Lung si altii unde au jucat pana sa devina titulari indiscutabili??? Nu cumva au venit tot de la echipa a 2-a ca si Busu, Buleica, Ologu, Roman, Craciun sau Gogosoiu??? Asa ca dragi "suporteri", voi ori nu va pricepeti la fotbal, ori sunteti orbiti de ura, ca altfel e greu de explicat! Astept sa ma contrazica vreun "destept" la toate argumentele mai sus expuse, daca poate, desigur, dar si cu argumente serioase - altfel n'avem ce discuta. Curios sunt ce veti face cand aceasta echipa condusa de Mititelu(taranu' de la booveni) isi va da drumul si va avea rezultate pe masura valorii, pentru ca tre sa fii dobitoc rau sa nu'ti dai seama ca, cu mici exceptii, acestia sunt super talente + cei care au fost promovati recent de la echipa a 2-a.

    RăspundețiȘtergere
  24. Imi cer scuze daca nu am posta impotriva lui Mititelu, dar daca vreti sa fiti corecti postati'mi fratilor meesajul ala lung pentru cei care sunt impotriva lui Mititelu, ca tot va plangeti ca postati la el pe blog si va cenzureaza mesajele. Sau va doare ce am scris eu acolo?????????????? Sa va vad daca aveti cojones. E mesajul acela luuuung.

    RăspundețiȘtergere
  25. deci asta are caciula in cap la plaja????????????

    :))))))

    RăspundețiȘtergere
  26. pt domnu MITITELU:

    domnu Adi, maine seara mai intrati?

    RăspundețiȘtergere
  27. ma doare burta de ras baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..................

    RăspundețiȘtergere
  28. hahahahahahahaaa03 iulie, 2010

    :)))))))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  29. SA RADEM CU MITITELU!...Zilele astea mi-a fost extrem de greu sa-mi spun parerea pe niste subiecte de rahat [ca deh... erau prea multe], dar acum mi s-a pus pata pe chestia asta cu amicalul asta(vezi echipa de ospatari si burtosi) si trebuia sa-mi vars si eu frustrarile pe aici. Asa ca azi…va scriu un post, ok? Zi de zi, am ajuns sa ne mintim intre noi. Din 40 de posturi ale suporterilor,30 sunt scrise de retardati, ..si tot asa. Discutam atat de mult despre echipa asta de besinosi la care noi, oltenii, am fost in ultimi 17 ani praf. Daca nu era un Oblemenco si Craiova Maxima de acum 30-35 de ani cu ceva performante puteam sa zic lejer ca am fost intotdeauna varza la capitolul asta, dar no… trebuia sa fie si o exceptie. De 16 ani oltenii au fost si sunt niste ratati la fotbal, conducatori de rahat,management de imbogatire rapida,tiganie,mandrie prosteasca si laudarosenie,.laudarosenia la noi este de fapt „lupul” ascuns in blana de „oaie”. Niciodata in ultimi 16 ani nu am avut un jucator despre care sa poti spune ca e cel mai bun jucator din echipa si niciodata nu am avut un stil de joc care sa-ti incante ochii...poate cu mici excepţii: cu Napoli antrenor. Fotbalul ar trebui sa fie un spectacol pentru care merita sa pierzi doua ore dar la noi a devenit un sport grotesc si plictisitor pentru care iti vine sa te injuri ca ai pierdut doua ceasuri total inutil cu circarii astia..Am ajuns sa fim fetite care practica din greseala un sport barbatesc, niste fricosi care se sperie chiar si de un vierme de echipa de amatori si baga fundul in poarta cu toata echipa sa nu cumva sa dea aia gol la nimereala si sa ne facem de rusine ca ne bate mamica. Nu stim sa legam cateva pase, nu stim sa atacam, nu stim sa punem presiune pe adversari de mana a 6-a si mai ales, nu stim ce naiba cautam pe teren.Mai e si mentalitatea asta de balta cum ca ..arbitrul e de vina,cerul ca ploua cand nu trebuie, soarele ca e pra puternic pt fotbal etc...Oare cand o sa ne dam seama ca suntem foarte PRAF la capitolul fotbal ?Oare cand o sa ne dam seama ca suntem sub aceeasi formula penibila de anul trecut?!"Urechile palnie, domnilor si ascultati l vorbind pe eugen76;nu realizam 4 puncte in primele 5 etape!nu exista atac!

    RăspundețiȘtergere
  30. sunteti pur si simpludementi :))

    RăspundețiȘtergere
  31. CRAIOVASPORT04 iulie, 2010

    Pentru că în ultimele zile am respins de la publicare zeci de comentarii rugămintea CRAIOVASPORT pentru voi este ca atunci când trimiteţi un comentariu să respectaţi trei reguli [dacă ne mai vin şi altele în cap o să vă anunţăm :)) ], şi anume:




    1. NU FOLOSIŢI CUVINTE OBSCENE!
    Având în vedere că noi nu putem şi nici nu vrem să cenzurăm conţinutul mesajelor voastre, adică fie le aprobăm în forma în care le trimiteţi voi, fie le respingem, pentru ca ele sa fie publicate este necesar să nu conţină cuvinte obscene. Eventuale puncte, @-uri,etc în interiorul cuvântului nu vă ajută cu nimic.

    2. NU TRIMITEŢI MESAJE IDENTICE LA ACELAŞI SUBIECT (cu atât mai mult dacă sunt lungi ca şi conţinut)!

    3. NU SEMNAŢI MESAJUL "CRAIOVASPORT", PENTRU CĂ VA FI RESPINS DE LA PUBLICARE!







    Vă mulţumim şi blogăială plăcută, preşedintele e cu ochii pe noi!

    RăspundețiȘtergere
  32. Lasati rautatile si forta brendu’!

    RăspundețiȘtergere
  33. tare de tot siteul e cel mai tare:)

    RăspundețiȘtergere
  34. hai sictir mititelule

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...