27 iun. 2010

Mitomanul

Ştiam deja de prea mult timp ce gen de personaj a ajuns să vorbescă în numele Universităţii, nu mai era nevoie de dovezi suplimentare. Mitomanul care-şi ascunde ochii în spatele lentilelor fumurii, tocmai din teama ca respectivele organe să nu-i trădeze aburelile, îşi continuă seria interminabilă. Cu fiecare repiraţie a sa, Ajică slobozeşte o minciună. Sau, cum ar spune el atunci când se autodescrie, o “inventivitate”.


Dacă ar fi să contabilizăm minciunile acestui individ, am ajunge la o cifră colosală, dar e foarte probabil să nu reuşim niciodată… Omul minte atât de des, încât probabil a ajuns să nu mai ştie nici el cand spune adevărul, dacă o face vreodată. Iar naivii, victime sigure, au parte de o veritabilă demonstraţie de forţă din partea celui care, după ce s-a plictisit să i se tot spună bosu’ sau şefu’ de diverşii lingăi de prin preajmă, s-a autointitulat “preşedintele”, că e mai de bontón.

Pe blogul său - locul care, de acum înainte, va găzdui cel mai mare număr de neadevăruri rostite vreodată -, preşedintele a mai zis una de referinţă. Văru’ lu’ Lubeniţă a povestit cum “pe vremuri, când ne întorceam cu trenul din deplasări, DACA TU N-AI FII / PENTRU CE-AS TRĂI / TU EŞTI VIAŢA MEA / ŞTIINŢA CRAIOVA erau versurile cele mai tari, îi exasperasem pe tovarăşii mei cu ele!!!”

E de-a dreptul uimitor până unde poate merge tupeul şi impostura acestui parvenit. Unicul scop al cocalarului cu ochelari de soare este acela de a câştiga popularitate şi a fi în centrul atenţiei, aşa că recurge la orice minciună care crede că-i va aduce vreun capital de simpatie în rândul suporterilor echipei pe care a capturat-o.

“Vremurile”, ca şi întâmplarea în sine, sunt doar rodul inventivităţii lui Ajică. Acum câţiva ani, în noiembrie 2005, la Sibiu, ultraşii craioveni au cântat pentru prima oară pe un stadion un cântec ce conţinea aceste versuri - incomplete în varianta booveană, ajunse dintr-o pură şi nefericită întâmplare la urechile celui care a asasinat spiritul Ştiinţei. Cu nonşalanţa unui hoţ de buzunare, a unui şmenar de târg provincial, acest personaj fără jenă sau scrupule îşi arogă în stilu-i caracteristic ceea ce nu-i aparţine, aşa cum face şi cu însăşi istoria clubului pe care se crede stăpân, deşi vacile pe care pretinde că le păştea odinioară prin Booveni nu par a avea vreun merit în performanţele Universităţii CRAIOVA de acum câteva decenii.

Pentru că n-are nimic în comun cu Universitatea CRAIOVA, cu excepţia faptului că de cinci ani a luat prizonier acest simbol ca să-i exploateze renumele, minciunelu nu ştie decât din auzite istoria clubului CRAIOVEAN şi cu atât mai puţine lucruri cunoaşte despre fanii săi.

Acum patru ani şi jumătate, adică “pe vremuri”, minciunelu nu se întorcea cu trenul din deplasare. El parvenise, nu mai servea la mese, îşi cumpărase maşină şi “tovarăşii” săi nu mai erau ceilalţi ospătari cu care împărţea bacşişul, ci valetul Lucian şi câţiva badigarji, pentru că spânul cel flocos nu intrase încă pe orbită.

20 de comentarii:

  1. Tare frate tot site-ul ne-am saturat de acest boovean sa pleceeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. In sfarsit cineva spune adevarul ma bucur ca a reaparut acest site va citeam si cand a fost mai demult sper sa continuati

    RăspundețiȘtergere
  3. mititelu asta e o rusine!!!!!!!!!!!1

    RăspundețiȘtergere
  4. Universitatea doar in Craiova dar fara Mititelu

    RăspundețiȘtergere
  5. Misto blogu e mult mai interesant ca al lui Mititelu spor la treaba

    RăspundețiȘtergere
  6. Ultras din Bucuresti28 iunie, 2010

    Pana acum ma uitam pe craiovamaxima dar asta e mulkt mai tare ...nu mai pot de ras

    RăspundețiȘtergere
  7. asdta minte non stop ma e incredibil cat tupeu are ospataru asta din booveni

    RăspundețiȘtergere
  8. nelu spanu28 iunie, 2010

    nu va mai luatzi de sefu ca va spurc

    RăspundețiȘtergere
  9. BLUE LIONS28 iunie, 2010

    MINCIUNELU NU VA MAI ADUCE ECHIPA LA CRAIOVA DECAT DACA VA PRIMI MILIOANE DE LA PRIMARIE CA SA TINA SI ECHIPA SI ZIARUL DIN BANII AIA + DREPTURI TV.ASA CA FC SEVERIN NU NE MAI INTERESEAZA...........AUTORITATILE DIN CRAIOVA SA FACA CEVA SA II IA ECHIPA OSPATARULUI SAU DACA NU SA FACA O ALTA PANA LA URMA SI LA TIMISOARA S A INTAMPLAT LA FEL NU E O RUSINE.PENTRU NOI TOT STIINTA VA FI SI TOT STIINTA VOM STRIGA PE STADION..................

    RăspundețiȘtergere
  10. mult poate ba sa minta mititelul asta........ sa ne c...m pe el....

    RăspundețiȘtergere
  11. MINCINOSUL MINCINOSILOR

    RăspundețiȘtergere
  12. afara cu cap de lubenita de la CRAIOVA sa se duca de tot la severin sa ne lase

    RăspundețiȘtergere
  13. dute ba la booveni si lasane sclavu lu becali

    RăspundețiȘtergere
  14. silviu matache28 iunie, 2010

    cantai pe draq ba milogule asta e cantec recent

    minti mai usor decat bei apa adriene eu i/am auzit pe baietii de la galerie cand il cantau si e din ultimii ani vin la stadion de peste 30 de ani si nu am auzit inainte sau imediat dupa revolutie sa cante suporterii decat he he stiinta stiinta.nu te mai arunca in provocari din aceste ca ttot tu cazi in plasa.esti un mare mincinos.

    RăspundețiȘtergere
  15. despre domnu spanu nu spuneti nimic???????????????

    RăspundețiȘtergere
  16. "spanul cel flocos" :)))

    RăspundețiȘtergere
  17. booveanul nu s-a mai dus la detectoru de minciuni cum a promis

    RăspundețiȘtergere
  18. vacile pe care pretinde că le păştea odinioară prin Booveni nu par a avea vreun merit în performanţele Universităţii CRAIOVA de acum câteva decenii

    asta am ajuns sa ne conduca...............

    RăspundețiȘtergere
  19. minti jegule nu ai nici o treaba tu cu CANTECU NOSTRU ! cat poti sa fii de mincinos retard de booveni

    RăspundețiȘtergere
  20. ULTRAS CRAIOVA01 iulie, 2010

    baaaaaa:)) fmm de cretin nesimtit ce treaba ai tu ba cu scandarile peluzeoi de cand ai devenit tu vreun ultras?muicelule tu nu ai cantat in viata ta aceste cantece pentru ca tu esti un bastard care nici macar nu ar fi in stare sa le cante nici macar nu le tine minte
    mars in mm de boratura draq
    facear am sapun din suncile tele hidoase

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...