28 iun. 2010

Demagogul Ajică a bătut toate recordurile de sărăcie: doar 3 jucători cumpăraţi în 5 ani!!!


Dacă vă uimeşte campania de achiziţii a Stelei din vara aceasta atunci ţineţi-vă bine: Becali i-a cumpărat lui Piţurcă în câteva zile de 3 ori mai mulţi jucători decât a luat Ajică de Booveni în cinci ani!!!


De asemenea, echipe de „mare tradiţie” în fotbalul românesc precum Internaţional Curtea de Argeş, Victoria Brăneşti sau Astra Ploieşti au cheltuit fiecare în parte pe achiziţii în ultimele sezoane mai mult decât a cumpărat vreodată cel care a încălecat pe Ştiinţa, adică pe Prepeliţă, Tănasă şi Wobay.


Restul „achiziţiilor” Ştiinţei au fost jucători liberi de contract, fie că au venit pe filiera Dan Stălinescu din Australia sau i-au „dibuit” Mitu sau Roşca, versaţii conducători ai clubului. În vara aceasta, de pe blogu’ lu’ preşedintele am aflat că la Universitatea au venit 2 jucători, Antchouet şi Gargorov, evident din postură de jucători liberi, deşi în iarna trecută plecaseră vreo 8 fotbalişti doar pentru că lui Ajică nu i-au ajuns drepturile de televizare ca să-i plătească pe toţi, buzunarele sale fiind goale de câţiva ani.


Mai mult, blogheru’ de serviciu ne anunţase două cambeacuri de marcă, Stoica şi Wobay, dar i-ai de unde nu-s, fiindcă amândoi au fugit încotro au văzut cu ochii, departe de sărăcia booveanului. În lipsă de alte noutăţi (nici măcar agenţi liberi căutaţi pe internet de Vlăduţ Roşca), preşedintele mititel anunţă cu surle şi trâmbiţe că i-a prelungit contractul lui Iliev, de parcă îi transferase pe Răduţ, Wesley şi Traore dintr-un foc.


Ca să se justifice cumva în faţa celor care încă mai pun botul la „demagogia” (cuvânt auzit de Ajică şi uzitat în exces şi în necunoştinţă de cauză) sa, preşedintele adaugă la numărătoare şi „lotul Caracal”. Apoi ne aduce aminte cum a cumpărat el echipa doar cu doi jucători. Păi să nu uităm de ce a existat această situaţie: pentru că „şarpele cu ochelari” a contribuit la retrogradarea echipei, neavând bani să o cumpere din prima ligă cu tot restul jucătorilor care cu un an mai devreme, fără implicarea malefică a sa, obţinuseră locul 4, cea mai bună clasare din ultimii 15 ani.


Dar cum a rezistat Universitatea în Liga I timp de 4 ani doar cu 3 jucători cumpăraţi? Pentru că oraşul Craiova, care nu ajută cu nimic Universitatea conform discursului demagogic al nefinanţatorului, a crescut prin grupele de juniori ale Consiliului Judeţean, jucători precum Lung, Bărboianu, Găman, Gângioveanu, Firţulescu sau Andrei Ionescu, pentru ca Ajică să se folosească de ei la Severin sau să îi vândă la Steaua, cum e cazul ultimului.


P.S. Conform DEX, definiţia lui Ajică = Persoană care caută să-şi creeze popularitate prin discursuri bombastice, prin promisiuni mincinoase.

24 de comentarii:

  1. mititelu e cel mai sarac si mai incult si mai mincinos patron din tot fotbalu romanesc

    RăspundețiȘtergere
  2. nici macar pe prepelita si pe tanase nu a dat bani a dat niste teren la schimb lu penescu asta nu are dupa ce sa bea apa v/am mai spus si ieri

    RăspundețiȘtergere
  3. NU AVEM NICI O SANSA CU ASTA

    RăspundețiȘtergere
  4. ce sanse sa avem la ce ??????????ca asta nici nu mai e echipa noastra a duso la severin ca nu mai avea bani sa o tina si ii da ala si cu ce mai ia din drepturi plateste niste salarii la copii aia care nu au prea mari pretentii!!!!!!!!!!!!! ca mai sunt doar cativa fotbalisti pe acolo care au salarii cat de cat in rest 20 de milioane pe luna le da!

    RăspundețiȘtergere
  5. sa vina Spanu sa explice cum e

    RăspundețiȘtergere
  6. saracu craiovei e imprumutat pe la toti camatari din oras

    RăspundețiȘtergere
  7. anul trecut am scapat anul asta sigur sigur nu mai scpaam nu se poate asa la infinit fara sa investesti nici un leu sa ti un club cum e u craiova doar din banii de la liga profesionista si atat

    RăspundețiȘtergere
  8. PLEACA AJICA FMM DE ANALFABET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. stiti ca jucatorii nu au primit salariile nici acuma sunt tinuti la doua luni ca sa nu depuna memorii? mititelu nu a mai platit dsalariile de mult ii pleaca toti angajatii de la firme nu poate sa mai reziste multa vreme..

    RăspundețiȘtergere
  10. DACA NU MAI VINE NICI WOBAY SUNTEM CU UN PICIOR IN B. EU SI DACA SE INTORCEAU AMANDOI-SI CU STOICA TOT CRED CA MAI TREBUIAU TRANSFERURI DE VALOARE. ASA SUNTEM TEMRINATI NU AVEM NICI MACAR ANTRENOR. TICLEANU NU ARE EXPERIENTA SI O SA II FACA MITI ECHIPA TOATA LUMEA STIE....

    RăspundețiȘtergere
  11. minciuneluleeee unde e WOBAY unde e STOICA unde sunt transferurile pe care ziceai ca o sa le faci?????????????????toti isi pun antrenori isi iau jucatori tu pe cine iei??????????pleaca daca nu ai bani sa ti echipa daca vrei sa faci performanta cand ai de gand sa investesti????????????????????????

    RăspundețiȘtergere
  12. potriviti ceasurile si incepeti de acuma sa va treziti devreme...aveti la dispozitie un an sa va acomodati ca sa nu fie brusca schimbarea.peste un an jucam de dimineata si trebuie sa fim in firma

    RăspundețiȘtergere
  13. in forma am vrut sa spun :)

    RăspundețiȘtergere
  14. 3 achizitii cu bani in 5 ani..........

    RăspundețiȘtergere
  15. SARACUL CRAIOVEI este acest minuscul din booveni

    RăspundețiȘtergere
  16. idiotule imprumuta/te si cumpara jucatori ca iar n terminam mai sus de locu 9-10.........

    RăspundețiȘtergere
  17. cat baaaaaaaaaaaaaaaa?????????
    HAHAHAAAA mai bine zi sa nu retrogradam ca booveanu ne a bagat la matineu si data trecuta tot el a fost cu ideea si l a imbarligat pe staicu sa bage echipa in b

    RăspundețiȘtergere
  18. minciunelu nu va vionde niciodata echoipa pentru ca el doar pentru asta traieste ca sa fie in centrul atentiei si sa apara la tv.singura optiune si lucru bun pentru suporteri STIINTEI CRAIOVA e sa se faca alta echipa pentru ca minciunelu e o cauza pierduta si sincer nu mai avem nici o sansa cu acest om.eu cel putin sint lamurit.

    RăspundețiȘtergere
  19. nea adi a declarat ca nu mai cumpara pe nimeni deci nu va mai agitati ca nu rezolvati nimic.a spus chiar la el pe blog ca sa nu mai trimita suporterii variante de jucatori ca nu mai ia pe nimeni ca e deja tarziu.asa ca e clar URMEAZA UN NOU CAMPIONAT IN CARE O SA NE BATEM LA RETROGRADARE CAUULTIMII PROSTI AI LIGII 1.

    RăspundețiȘtergere
  20. pleaca vacare!!!!!!!!!!!!!!!!vinde in gatu matii si pleaca!!!!!!!!!1

    RăspundețiȘtergere
  21. asta poate atata face dar cea mai mare nenorocire e ca a mutat echipa din CRAIOVA la severin/nu am nimic cu oamenii de acolo de la severin da nu trebuia sa plece echipa din CRAIOVA aici e locul UNIVERSITATII CRAIOVA LA CRAIOVA/

    RăspundețiȘtergere
  22. stiti ceva?acest om nu va disparea din viata noastra decat prin o revolta a suporterilor acetei mari si iubite echipa cea mai iubita di roamnia.acest om de buna voie nu ne va lasa echipa in pace.el crede ca e a lui si ca e stapan pe istoria eacestei echipe si pe tot ce a fost realizat aici inainte si ca el macar sa se nasca.
    ultima solutie...

    RăspundețiȘtergere
  23. CRAIOVASPORT04 iulie, 2010

    Pentru că în ultimele zile am respins de la publicare zeci de comentarii, rugămintea CRAIOVASPORT pentru voi este ca atunci când trimiteţi un comentariu să respectaţi trei reguli [dacă ne mai vin şi altele în cap o să vă anunţăm :)) ], şi anume:




    1. NU FOLOSIŢI CUVINTE OBSCENE!
    Având în vedere că noi nu putem şi nici nu vrem să cenzurăm conţinutul mesajelor voastre, adică fie le aprobăm în forma în care le trimiteţi voi, fie le respingem, pentru ca ele sa fie publicate este necesar să nu conţină cuvinte obscene. Eventuale puncte, @-uri,etc în interiorul cuvântului nu vă ajută cu nimic.

    2. NU TRIMITEŢI MESAJE IDENTICE LA ACELAŞI SUBIECT (cu atât mai mult dacă sunt lungi ca şi conţinut)!

    3. NU SEMNAŢI MESAJUL "CRAIOVASPORT", PENTRU CĂ VA FI RESPINS DE LA PUBLICARE!







    Vă mulţumim şi blogăială plăcută, preşedintele e cu ochii pe noi!

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...