29 iun. 2010

Compromisuri maxime

În lipsa minciunelului, care stă pitit în bârlog ca să nu-şi atragă şi mai multă antipatie din partea publicului craiovean, doi dintre foştii componenţi ai Craiovei Maxima au rostit luni, la conferinţa de presă de la stadionul pe care Universitatea CRAIOVA nu mai joacă, nişte fraze incredibile:

Aurel Ţicleanu:
“Nu cunosc prea bine lotul, dar vom avea timp suficient în Austria, în cele două săptămâni să ne cunoaştem. Trebuie să accept şi sugestiile patronului, eu nu am venit aici pe o poziţie de opozant al domnului Mititelu. Vâslim în aceeaşi barcă, soluţiile le vom găsi întotdeauna împreună. Am rămas impresionat de ceea ce am văzut în ultimele zile. Absolut toţi jucătorii din lot sunt priviţi de patron la fel ca propriul său copil. Ţine enorm la toţi şi, sincer, am început şi eu să mă molipsesc de la dumnealui.”

Ghiţă Geolgău:
“Sezonul următor vom evolua cu certitudine tot pe «Municipal». La Severin s-au găsit oameni total diferiţi faţă de cei de aici, mult mai înţelegători şi atunci li s-a făcut o promisiune conform căreia Ştiinţa va juca o perioadă mai lungă acolo. În timp, poate peste un sezon, două, sunt convins că Universitatea se va întoarce la Craiova. Dacă ne-am întoarce acum, consider că ar fi o trădare faţă de oamenii de acolo, o trădare comparabilă cu cea a lui Dorel, care a negociat cu Steaua în loc să vină să vorbească mai întâi cu noi.”


Dacă Ţicleanu ne lasă perplecşi, mărturisind nonşalant că trebuie să accepte şi sugestiile patronului şi că va găsi întotdeauna soluţiile împreună cu acesta, cu alte cuvinte anunţându-ne de pe acum că rolul său e pur decorativ şi nu va ieşi din cuvântul stăpânului, Geolgău şochează spunând că întoarcerea echipei pe “Ion Oblemenco” ar fi trădare, comparând revenirea Universităţii pe “Central” cu transferul lui Stoica la Steaua, ca şi cum pentru conducătorii de azi ai Universităţii legendarul stadion din Bănie înseamnă tot atât de multe ca şi… steaua bucureşti!

Despre declaraţiile uluitoare ale domnilor Ţicleanu şi Geolgău ar fi atât de multe de spus, încât e mai bine să nu le comentăm în acest moment, din respect pentru fotbaliştii care au fost odată cei doi...

30 de comentarii:

  1. nu le rusine de ce au ajuns??????????
    RUSINEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dorian Puscasu29 iunie, 2010

    sa va fie rusine ce a-ti fost si ce a-ti ajuns!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu cred ca sint reale declaratile dac a e asa e foarte grav darnu cred ca au spsu asa ceva

    RăspundețiȘtergere
  4. niste lingai ce kkt va mirati

    RăspundețiȘtergere
  5. OSPATARU SI A DAT SEAMA CA DACA II BAGA PE FOTBALISTII DIN VECHIAGENERATIE LA INAINTARE SE SCOATE SI ASTA FACE.II CUMPARA II ANGAJEAZA SI II PUNE LA INAINTARE INAINTEA SUPORTERILOR CA SA NU MAI AIBA LUMEA CE ZICE PENTRU CA II IUBESTE.FMM DE NESIMTIT

    RăspundețiȘtergere
  6. vam respectat da asta e prostitutie curata............gheorghita, vorbeste cu mititelu si aduceti echipa inapoi la craiova ca o sa va alunge lumea din oras.....

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamne ce declaratie.. pacat de cariera ta ca jucator..respect pentru jucatorul Geolgau!!! ce caracter de toata jena......te-ai vandut lu mititelu ti-ai vandut sufletul pentru niste bani.....pe care nici macar nu o sa ii iei asa cum au patit si napoli si wotte....s-a ales prafu de cel mai frumos club din tara! mititelul o sa ajungi langa mentoru tau staicu acolo e locul tau!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. nu ne mai luati de prosti nu plecati din severin pentru ca ati luat banii de la gherghe!!!!!! nici vorba de onoare,caracter si alte cacaturi.........

    RăspundețiȘtergere
  9. dezamagitor "rationamentu" lu geolgau daca poate fi numit rationament..compara doua lucruri total diferite si il camufleaza pe cel esential (UNIVERSITATEA CRAIOVA la severin) pe care il dribleaza scurt in spatele unui amanunt (stoica la steaua) pe care il intinde ca o zeama lunga de ciorba...jalnic ca acest comentariu vine de la un component al echipei de glorie ce a facut istorie unde gheorghita baiatule.....?la severin????

    RăspundețiȘtergere
  10. un singur cuvant: RUSINE RUSINE RUSINE!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. cum poti sa spui asa ceva bai geolgau tu chiar nu mai ai nici o coloana vertebrala nici un caracter nimic????mutativa de tot la severin si sa se faca la CRAIOVA ALTA ECHIPA care sa reprezinte orasu.voi ramneti la severin ca sa nu tradatyi!

    RăspundețiȘtergere
  12. brutaru e NOUL ANTRENOR nu ticleanu.

    e inconjurat de cativa lingai de meserie(din pacate unii sunt nume celebre din marea echipa dar caractere zero)si i se rupe de galerie de suporteri de oricine.sper sa intre cat de curand in faliment ca alta cale sa scpam de el nu mai este.poate asa ia cineva echipa de la el si o aduca inapoi la craiova

    imi e scarba de marii fotbalisti care se vand acestui vacar

    RăspundețiȘtergere
  13. pleaca mititelule ca retrogradam

    RăspundețiȘtergere
  14. un nebun care e inconjurat de niste aplaudaci penibili.asa a facut si ceausescu si nu a sfarsit prea bine!mititelule inca mai ai timp sa schimbi ceva...

    RăspundețiȘtergere
  15. i.a corupt si pe craiova maxima...........

    RăspundețiȘtergere
  16. mititeluleeeeeeee esti terminat ba intri in faliment nu mai bani nici sa treci strada VINDE ECHIPA ca e ultima ta scapare!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. AJICA MINCIUNELU:)))))

    RăspundețiȘtergere
  18. sandu tabarca30 iunie, 2010

    acesti indivizi au fost mari ca jucatori da sunt atat de mici ca oameni

    RăspundețiȘtergere
  19. ce gunoi de om geolgau asta

    RăspundețiȘtergere
  20. Bai domnu geolgau tu nu mai ai chiar deloc rusine? Tie nu iti e rusine de orasul care te'a facut om si fara de carae erai un nimeni?
    Mars la severin sau la pielesti si sa nu mai calci prin craiova nesimtitule!
    Ai ajuns din fost mare fotbalist sa ii pupi mana ca un catel stapanului pentru trei lei...... Sa'ti fie rusine nesimtitule!

    RăspundețiȘtergere
  21. mititelu si cateii lui au intrecut orice masura///

    RăspundețiȘtergere
  22. bine ,mititelu e o jogodie dar de "marile"caractere gen sorin netoiu-cartu,sau ilie trica-balaci ,ce ziceti?sau gica reddog popescu sau gica bluered craioveanu?nu vedeti ca toti idolii craiovei se vand pe un pumn de dolari?despre barbugiul pitzi nu spun nimic ca el oricum nu reprezinta nimic pt craiova!macar ticleanu si geolgau s-au vandut craiovei -asa cum e ea acum,dar restul?!









    '

    RăspundețiȘtergere
  23. geolgau esti un mare NIMIC

    RăspundețiȘtergere
  24. tradator esti tu domnule Geolgau ca ai tradat toti suporterii acestei echipe. Ai comis cel mai mare sacrilegiu aparand pe acest nemernic cu cap de bou si te/ai vandut pentru niste bani cati or fi fost. Tu esti un mare tradator ca ai tradat increderea noastra !Ma bucurasem cand am auzit ca te/ai introps la echipa credeam ca insfarsit a venit cineva sa il convinga pe tiranu de la booveni sa aduca echipa acasa dar de fapt observ ca omul cu cap de bou si/a cumparat inca o sluga ca deh sunt bune si slugile la casa omului.Ai fost mare fotbalist dar ai ajuns o sluga penibila domnule Geolgau!

    RăspundețiȘtergere
  25. auzi ba geolgau?
    sa imi bag p..a in gatu tau!

    RăspundețiȘtergere
  26. nu trebuie injurati sunt totusi niste foste gloriii.pacat ca au ajuns sa gandeasca asa fata de noi si nu ne mai reprezinta cu nimic in ziua de azi.
    oamenii se schimba si in momentele grele se vad caracterele adevarate...

    RăspundețiȘtergere
  27. geolgau esti o mizerie si tu si stapanul tau

    RăspundețiȘtergere
  28. CRAIOVASPORT04 iulie, 2010

    Pentru că în ultimele zile am respins de la publicare zeci de comentarii rugămintea CRAIOVASPORT pentru voi este ca atunci când trimiteţi un comentariu să respectaţi trei reguli [dacă ne mai vin şi altele în cap o să vă anunţăm :)) ], şi anume:




    1. NU FOLOSIŢI CUVINTE OBSCENE!
    Având în vedere că noi nu putem şi nici nu vrem să cenzurăm conţinutul mesajelor voastre, adică fie le aprobăm în forma în care le trimiteţi voi, fie le respingem, pentru ca ele sa fie publicate este necesar să nu conţină cuvinte obscene. Eventuale puncte, @-uri,etc în interiorul cuvântului nu vă ajută cu nimic.

    2. NU TRIMITEŢI MESAJE IDENTICE LA ACELAŞI SUBIECT (cu atât mai mult dacă sunt lungi ca şi conţinut)!

    3. NU SEMNAŢI MESAJUL "CRAIOVASPORT", PENTRU CĂ VA FI RESPINS DE LA PUBLICARE!







    Vă mulţumim şi blogăială plăcută, preşedintele e cu ochii pe noi!

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...