5 sept. 2008

A vorbit şi „nea Adi”, că e şi el om...

După o declaraţie cu care intrase oarecum în normalitate şi prin care îşi arăta sprijinul pentru timişoreni în faţa sancţiunii FIFA, nenea „preşedintele” a căzut din nou în penibil.

Pentru că de investiţii în echipă nu poate fi vorba, singurii bani plătiţi fiind pe salarii, dar acoperiţi aproape dublu de drepturile TV, Minciunelu a simţit din nou nevoia de a se băga în seamă gratuit şi şi-a dat din nou cu părerea, singurul lucru pe care îl mai face în ultimul an şi jumătate.

Ajică este mai mult ziarist de o bună bucată de vreme, el obişnuindu-ne cu comentarii zilnice, majoritatea ignorate de toată lumea, despre orice se întâmplă în fotbalul românesc. Azi, Minciunelu s-a băgat ca musca-n lapte şi în scandalul de proporţii Iancu-FRF, acordarea declaraţiilor excitându-l pe Minciunelu mai ceva ca o femeie:

„Nu spun că n-ar fi adevărat ce spune Iancu, dar nu cred că Mircea Sandu poate fi capabil de asemenea fapte. Personal, nu cred în această variantă pe care Iancu o susţine, în acest scenariu cum că Mircea Sandu ar fi luat bani. Sandu nu ar fi capabil să ceară bani cuiva. În această privinţă nu mai sînt pe acelaşi palier cu Marian Iancu”.

Probabil că pe nimeni nu interesează „palierul” pe care se afla acum Minciunelu, nici măcar pe suporterii Universităţii. Vorbind neîntrebat, nea Adi a mai bifat o intervenţie fără sens în speranţa că „se va pune bine cu toată lumea”, amestecându-se şi el într-un conflict mult prea mare şi la care se uită, din biroul său de vizavi de Minerva, ca furnica la elefant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...