5 sept. 2008

Transferuri, la Crăciun…

Antrenorul Universităţii ne-a dat astăzi de ştire că deşi ar putea aduce jucători liberi de contract începând de acum, lotul pe care îl pregăteşte nu va fi întărit cu nici un fotbalist până la iarnă. Adevărul din spatele acestei declaraţii este următorul: Ajică Minciunelu l-a „pasat„ pe Nicolo până la iarnă, iar tehnicianul s-a conformat fără să crâcnească.

Italianul a spus că Ştiinţa va efectua transferuri după ce se va termina turul de campionat: „Este posibil să fie străini sau români, deocamdată nu ştim. Avem doi accidentaţi, e vorba de Baird şi Wobay, însă îşi vor reveni. Pot să vă spun că deocamdată nu transferăm pe nimeni şi de abia din iarnă vom discuta despre acest subiect. Sunt jucători de valoare şi în Italia, care sunt liberi de contract şi cu siguranţă ar face faţă rigorilor campionatului din România. Fotbaliştii din Italia s-ar adapta la Craiova, dar vom discuta despre asta în iarnă”.

Din declaraţia sa deducem că, evident, Napoli doreşte să aducă jucători din peninsulă în pauza de iarnă şi nu ne rămâne decât să sperăm că Minciunelu se va ţine de promisiune şi îi va pune la dispoziţie măcar o minimă sumă de bani pentru transferuri, care să acopere salariile unor jucători de valoare, chiar şi liberi de contract, dar care au cunoscut Serie A şi pe care antrenorul Craiovei îi are în vizor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...