2 sept. 2008

Cine-i poartă de grijă lui Paszkany…

Fără să suporte să nu fie băgat în seamă nici măcar o zi, proprietarul brandului „Universitatea Craiova” se comportă de parcă la echipa în numele căreia dă interviuri toate problemele sunt rezolvate şi îşi permite să dea sfaturi sau să critice politica de organizare internă a altor cluburi, acum venind la rând CFR Cluj, nimeni alţii decât campionii României.

„Nu vreau să mă amestec în problemele CFR-ului, însă nu-mi explic de ce a fost dat afară Andone. E un antrenor valoros, pe care şi eu l-am dorit la un moment dat la Craiova. Clujul n-ar fi luat în vecii vecilor titlul fără Andone. Cei de la CFR au beneficiat de relaţiile lui Ando la Bucureşti, au avut parte de meciuri mai blânde anul trecut cu Dinamo şi cu Rapid. Andone e altfel văzut şi respectat în Bucureşti.


Trebuie să recunoaştem că tot în capitală s-a decis titlul. Trofeul de campioană obţinut anul trecut va rămâne unicat pentru clujeni foarte mulţi ani de-acum înainte. Ştiam că-l vor pune pe Trombetta de acum două luni. Din vară, de când a venit am ştiut că urma sa fie principal la CFR!”.

Minciunelu „nu vrea să se amestece”, dar se amestecă, omul neînţelegănd nici în ruptul capului de ce a fost dat afară Andone. Problema lui e cum a luat CFR titlul, acuzând Rapid şi Dinamo că au fost blânde cu clujenii, spre deosebire de el, care a făcut totul pentru victorie în Gruia şi a stat „capră” cu Becali.

Minciunelu, un om multe relaţii şi cu o mare infuenţă în fotbalul mondial, pe care Michel Platini îl sună zilnic să-i ceară sfaturi, a mărturisit, oarecum sictirit, că ştia încă de acum două luni că Paszkany va opta pentru Maurizio Trombetta, după ce Andone va fi fost înlăturat în urma startului prost de campionat al CFR-ului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...