2 sept. 2008

Galeria îi răspunde „preşedintelui”

Toate grupările de suporteri care alcătuiesc galeria Universitatii au dat astăzi un comunicat comun. Îl prezentăm integral:

„După ce am fost privaţi de dreptul la libera circulaţie, garantat prin Constituţia României, la intrarea în Bucureşti, suporterii din aproape toate microbuzele au fost bătuţi de mascaţi şi gazaţi doar pentru că AU VRUT SĂ OPREASCĂ să-şi facă nevoile. La aceste încălcări flagrante ale drepturilor omului au fost părtaşi în egală măsură Adrian Mititelu şi Ministerul de Interne, ultimii urmând a fi acţionaţi în instanţă.


Dupa tot ceea ce s-a întamplat, patronul clubului, Adrian Mititelu, a declarat: „M-am săturat de câte meciuri le-am jucat fără spectatori. Suntem deja de râsul lumii, avem 10 meciuri fără spectatori din cauza unui grup de suporteri care vin sa înjure echipa şi pe mine. Ştiaţi că la meciul de la Cluj au venit să ne înjure, la fel şi la partida de la Bistriţa? Nu vreau să mai merg înainte cu compromisuri şi lucruri de acest gen. Ne-ar fi ajutat aceşti 150 de suporteri în Ştefan cel Mare, dar mai bine îi sacrific pe cei de acum care stau la intrarea în Bucureşti şi astept la meciul cu Poli Timişoara cei 8.000 de fani pe Extensiv...” Apoi a continuat cu deja celebra: „Blondu şi Poştaşu vor să mă distrugă...”


Vrem să făcem urmatoarele precizări, la cele spuse de singurul patron de club din România care a interzis suporterilor echipei sale să îşi încurajeze echipa:


1. Dintre cele 10 meciuri disputate fără spectatori, jumătate sunt din cauza lui.
2. În deplasările de la Bistrita şi Cluj s-a încurajat echipa mai mult ca la meciul disputat pe Extensiv împotriva celor de la Oţelul Galaţi. Nicidecum nu am mers sa îl injurăm pe Mititelu, cum spune el. Dovada, jucătorii au venit la sfârşitul meciului de la Cluj la sectorul nostru şi am cântat împreună cu ei.
3. Blondu’ şi Poştaşu’ nu reprezintă niciun grup de suporteri şi nu au nicio influenţă. Ei, când mai vin la meciuri, nu se mai implică în nicio peluză. Interviurile de la posturile de televiziune au fost date numai în numele lor.
4. Spre Bucureşti nu am plecat sa îl injurăm pe patron, drept dovadă şi coregrafia aniversară care fusese pregătita pentru acel meci.
5. Suntem mândri de jucatori şi de modul în care se dăruiesc pe teren.


Acum, acelaşi patron care ne-a interzis să ne încurajăm echipa favorită a venit cu o idee: să luăm acreditări pentru deplasări. Probabil, săptămâna viitoare, va ajunge la concluzia că trebuie să purtam toţi ochelari de biciclist şi pantofi de manelist.”

Ultras, Praetoria, South Guard (Peluza Sud) - Sezione şi Ultraşi Liberi (Peluza Nord)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...