28 aug. 2008

Epoca de aur, în editie.ro

Site-ul a cărui adresă este afişată pe piepturile fotbaliştilor craioveni nu se mai satură de pupat mâna stăpânului. Orice zâmbet al vreunui om de fotbal la auzul numelui Universităţii sau al lui Minciunelu, este relatat ca o mare realizare şi o recunoaştere supremă a meritelor celui mai iubit conducător.

Acum, ca de cele mai multe ori în ultimul timp, a fost rândul şefului LPF, Mitică Dragomir, în al cărui cerc de prieteni, din care face parte în primul rând Gigi Becali, a intrat, din sezonul trecut, şi Minciunelu.

Mitică Dragomir, despre ascensiunea Ştiinţei:
ŞI UNIVERSITATEA BĂTEA GALATA!


Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a afirmat în urmă cu câteva minute, la GSP TV, că fotbalul românesc este mai puternic decât cel turc. Acesta spune că şi Universitatea ar fi putut să elimine pe Galatasaray, echipa lui Nicolo Napoli fiind mai valoroasă decât formaţia turcă.


„Campionatul nostru e mai tare decât cel din Turcia, avem nouă echipe puternice. Şi Universitatea bătea Galatasaray. Craiova vine tare pe turnantă, va fi o forţă în România”, a spus Dragomir.

Nu ştim dacă Universitatea ar fi putut bate într-adevăr Galata, însă condiţia esenţială ca acest lucru să se întâmple era să şi joace cu ea, ori din păcate, Ştiinţa a reuşit sub Ajică Minciunelu doar două locuri 9, insuficiente pentru a ajunge măcar în Intertoto.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...