29 aug. 2008

Aveţi autocare, pentru deplasare


Chiar dacă Minciunelu a făcut tot posibilul să împiedice deplasarea suporterilor craioveni în Ştefan cel Mare, avalanşa nu va putea fi oprită. Ajică se teme de mesaje şi scandări provocate de vânzarea lui Andrei Ionescu, care ar fi extrem de mediatizate în contextul unui meci în Bucureşti şi de eventuale amenzi pe care nu le poate plăti, nu neapărat de suspendarea stadionului.

În ciuda speculaţiilor, Dinamo este obligată să primească fanii olteni, în limita celor 700 de bilete pe care trebuie să le asigure echipei oaspete, chiar dacă pentru intrarea în arenă fanii trebuie să prezinte cartea de identitate.

Cei care îşi doresc să ajungă în Ştefan cel Mare au ocazia să o facă, prin intermediul Asociaţiei Suporterilor Olteni, care pune la dispoziţie autocare, preţul „excursiei” fiind de 36 de lei, plecarea fiind prevăzută pentru ora 12.30, de la McDonald’s.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mititelu, transformat de brigada Praetoria în șef de galerie

IMAGINI  INCREDIBILE ! Mititelu ia microfonul și începe să bolborosească ceva... Nu știe ritmul, dar îl ajută peluza plătită. Microfonu...