25 nov. 2010

“Brigada Diverse”, în alertă

După ce CRAIOVASPORT i-a dat în vileag planurile meschine de a-l săpa pe Piţurcă, pe care le studia împreună cu argaţii, booveanul i-a convocat la palatul Niuiorc pe “colaboratorii” săi, ca să lucreze la schimbarea strategiei, că asta veche a fost deconspirată şi n-ar mai avea credibilitate. După mai multe şedinţe lungi şi obositoare, Mărin şi “Brigada Diverse”, noul nume de cod al grupului anti-Piţurcă, format din cancelar, valet şi şocâte, cărora li s-a alăturat prin webcam şi antipodu’ Borhot, nu au ajuns la nici o concluzie.

Deşi au prins curaj după ce “echipa de mare valoare” a lui Mărin a fost învinsă de Moraeşu’ lu’ tata Jean, ei încă întâmpină greutăţi în găsirea unei strategii, pentru că nu au deloc inspiraţie în această perioadă a lunii. Poate după încă vreo 2 rezultate negative să le mai vină ceva idei...

Vom reveni în zilele următoare cu amănunte despre cum au decurs întâlnirile de taină dintre Mărin şi lipitorile din Brigada Diverse şi ce diversiuni mai pun la cale aceştia.



FOTO: Ce vremuri... (niciodată nu e un moment nepotrivit pentru o ciorbă!)

16 comentarii:

  1. Afara cu maimutoii sa ramana profesionistii

    RăspundețiȘtergere
  2. SHORICI ALA CE FACE BA MANANCA BANANE??? :=))))))))

    RăspundețiȘtergere
  3. rosca si pe banca de rezerve e cu ciorba in bot?????serios cam cat de jos eram daca pe banca noastra lua loc un individ ca rosca cu care pozele din ghena au facut atata valva imbracat in tricou cu fular si cu sapca cu steaua.......o oaie 100% si miti o pune mare sef in club...........fmm mititele de idiot!!

    RăspundețiȘtergere
  4. astia il imbarliga pe marin sa nu ii dea bani de transferuri lu piturca ca sansa lor e sa il faca cumva si sa il dea afara.altfel e belea mare.de aia stau ei pe langa marin pe acolo asteapta sa se intoarca stau la panda ca jegosii si asteapta sa isi rupa gatu piti ca sa revina ei.si marin de aia ii tine pe acolo pe slugoii astia gretosi ca stie ca in viitor ii repune iar in functie altfel nu ar mai sta rosca pe la birou lu marin tot timpu.niste lichele sugatoare de maciuca booveana.

    RăspundețiȘtergere
  5. mititeluleeee lasa strategiile cu astia si fa una cu piti si baga bani sa facem transferurile pe care le vrea ala si sa ne batem si noi pentru altceva decat retrogradare1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma nu mai va loatz de iubitu meu lingematz in pasaroi!

    RăspundețiȘtergere
  7. ce mecle au astia bah :))) mitu ala parca e disperat de viata....

    RăspundețiȘtergere
  8. ce se uita copilu ala cu jind la stelistu cancelar cum haleste nesatul ciorba...ar manca si el da e saracie si nu e ciorba decat pentru slugile devotate

    RăspundețiȘtergere
  9. cred ca rade si marin de pozele astea

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu mai exagerati ! Ce faceti daca baga Mititelu 3-4 milioane de euro la iarna si aduce 5-6 fotbalisti f buni pe bani multi?? Atunci as vrea sa vad ce mai scrieti aici.

    RăspundețiȘtergere
  11. stiti care sunt cei mai mari dusmani ai lu marin? nu e solomon sau cine mai abereaza el. cei mai mari dusmani ai lui sunt:Euro si Dolaru!

    RăspundețiȘtergere
  12. marin in alerta sta si se intreba cum sa faca sa il dea afara pe piturca ca moare ii lua asta toata popularitatea.

    RăspundețiȘtergere
  13. mititelu nu il mai tine mult pe piti pe aici ascultati ce va spune unu cu paru alb.piti e prea valoros si prea pretentios pentru ce vrea si ce poate mititelu vostru.din pactae asta e adevarul.

    RăspundețiȘtergere
  14. ajica bagami ai mana in cur sa ma scobesti si pe mine

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu am eu o presimtire ca matinelu face 5 transferuri si ne batem la campionat

    RăspundețiȘtergere
  16. baaaaaaaaaaaaa nu jucam nimic daca nu facem nici un transfer la iarna belim p..a

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...