23 nov. 2010

Aventurile lui Don Juan de Booveni

Deşi nu suntem nişte fani ai can-can-urilor, la cererea publicului, CRAIOVASPORT se apleacă asupra unui subiect tragi-comic. Mai deunăzi, o publicaţie care-i face o acerbă concurenţă fiţuicii falimentare, a deschis un subiect sensibil pentru Mărin. Conform dezvăluirilor din cealaltă fiţuică, pitzipoanca Alinutza nu mai e doar un celebru personaj din bancuri. “Bulă” de la Booveni a scos-o din anonimat, iar ea atât a aşteptat, mistuită de dorinţa arzătoare de-a “se face” şi ea vedetă.

Povestea se pare că nu era o noutate pentru “connaisseuri”, pentru că, deşi Ajică o fi fost ceva mai precaut, tanti Alinutza ar fi avut grijă să-şi facă reclamă şi să-l revendice cât mai vizibil pe Măry, aşa cum îl alintă ea. Dezvăluirea l-a luat pe nepregătite pe amorezul Ajică. Nu pentru că ar fi crezut că nu se ştie despre ei, pentru că inclusiv galeria le ironiza cu tâlc idila încă de-acum doi ani. Ci pentru că povestea devine publică într-un moment delicat, după ce se pare că între muiere şi ibovnică s-ar fi consumat adevărate lupte, chiar pe stadion, spre deliciul celor de la tribuna oficială, care s-au împărţit în două grupuri şi făceau galerie pentru una dintre combatante. Nu era rău ca “Măry” să vândă nişte bilete şi la lupta dintre cele două, nu doar la meciul de fotbal, poate mai făcea de-un salariu pentru vreun gherţoi de la Primăvara. Pentru statistică, să consemnăm că meciul s-a terminat cu victoria celei mai experimentate, dar e posibil ca rivala să ceară revanşa.

În general, la fel ca şi familia, viaţa privată a lui Ajică nu ne prea interesează, chiar dacă amuzamentul e maxim, pentru că secretara pe care-o arde se pare că e de-o seamă cu fie-sa (preşedintele nu se dezminte şi merge, şi în acest caz, tot pe “întinerirea lotului”). Nici despre pitzipoanca Găbitza sau cocalarul Gigy n-am fi amintit, dacă ei nu s-ar fi amestecat în viaţa noastră, devenind acţionari la o firmă despre care Mărin spune că deţine clubul de fotbal. Adică sunt patroni ai Ştiinţei.

Spre deziluzia ei, despre sexoasa Alinuţa nu vom scrie prea multe, deşi visează şi ea, ca orice pitzipoancă veritabilă, să ajungă vedetă. Poate vreodată, dacă o vom prinde într-un moment de sinceritate, să-i luăm vreun interviu… Nu de alta, dar o mică legătură are şi ea cu echipa, din moment ce la fiecare meci e nelipsită de la tribuna oficială. “The blowjob girl”, aşa cum o numea un răuvoitor pe acest blog pe conferitoarea de plăceri a belengherului prezidenţial, urmăreşte partidele Ştiinţei de la masa presei, aşa că din acest punct de vedere, al “profesionistei care este”, ne-ar putea interesa şi părerea ei despre ce se întâmplă la club…

16 comentarii:

  1. E clar unde sunt banii de transferuri :=)))

    RăspundețiȘtergere
  2. binee baaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. cum o fi vere sa babardesti pe una de o varsta cu fieta...........

    RăspundețiȘtergere
  4. acest irinel columbeanu al stiintei :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. marine, marine esti mare pezevenghi /

    RăspundețiȘtergere
  6. Creca n/a mai mancat adrian mancare calda de cand cu intamplarea.ii da amanta numai iaurturi sa il tina in forma.

    RăspundețiȘtergere
  7. chiar ma intrebam ce inseamna chestia aia cu 'si alinuta te uraste' de aia se prapadeau aia toti de ras .......

    RăspundețiȘtergere
  8. propun sa facem un protest sa organizam un miting anti-alinuta.se pare ca asta il trage in jos pe marin al nostru.trebuie sa-l aducem pe calea cea dreapta pe umflat,nu?

    RăspundețiȘtergere
  9. ba vere da am si eu o intrebare:aia am vazut ca e slaba nu o darama ala cand se urca pe ea?????????sau sta numai ea deasupra???

    RăspundețiȘtergere
  10. Marin virilu23 noiembrie, 2010

    Ba eu zic ca fufa ii face un bine lu Marin ca ii mai ia energia pai ce kkt daca nu i/ar suge asta toata energia ar fi Marin si mai nervos ar intra la tv si in pauzele publicitare nu doar in emisiuni.Mare bagaboanta si aia daca la 20 de ani o arde cu asta de varsta lu tac'su.E clar cam ce fel de fata e........

    RăspundețiȘtergere
  11. sa vezi ce o alearga jucatorii pe aia cand or afla ca la ea sunt salariile lor :=))))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  12. brutare pe asta ai gasit-o tu sau ti-a dat-o vreun peste?

    RăspundețiȘtergere
  13. e penibil da mai bine sa nu mai vorbim si de chestia asta ca si asa are prea multe defecte.e treba lui in cine isi varsa naduful......sa bage dracu bani in echipa ca suntem stui de minciunile lui iar vine iarna ,se opreste campionatu si noi nu cumparam nimic,decat stam si ne uitam la atlii cum fac transferuri si iau ce e mai bun din tara si la vara o sa fie in lupta pentru champions league si europa si noi pe locu 10!

    RăspundețiȘtergere
  14. alina si belengheru24 noiembrie, 2010

    e reala faza toata lumea stie si eu i/am vazut in masina pe amandoi. daca ati sti cati bani a bagat in curu astia.....luam 2 campionate si 4 cupe pana acu :)))))))

    RăspundețiȘtergere
  15. unu care stie25 noiembrie, 2010

    ba nimic nu stiti hai sa va spun eu cum sta treaba
    ajica o arde pe asta de mult timp nu de acuma cel putin de 5-6 7 ani nici nu mai stiu exact.creca stie un sfert din craiova si nevasta-sa stia de mult.
    cand se plictiseste sau e tensionat du pa ce pierde meciurile,o cheama pe secretara pan la el sa il rezolve.prima data o ardea in birou la el da pe urma cand a inceput sa vina nevasta –sa sa il verifice si i a luat o garsoniera.era prin centru la inceput acu e prin sarari.si masina i-a luat da nu luxoasa sa nu bata la ochi ca si asa sa cearta mult cu nevasta-sa.pestoaica alia e masa ca ea era prea mica la inceput cand a sparto ajica,nu avea experienta,tocmai cevenise de la tara la oras sa se angajeze, e de la nevasta – sa de la tara.la nceput nu erala ziar la redactie secretara da a mutato el sa poata s o buleasca.si ea mai mult era cu gineala pe acolo sai spuna care ce face..
    oricum beleaua e cat casa ca ajica o iubeste mult nu vrea sa renunte la ea inclusiv scene de gelozie face.rasu lumi cu ei.
    si va mai spun ceva
    degeaba spuneti de expresul de sud ca sunt fituica ,sunt CEUI MAI TARI!

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...