28 oct. 2017

Irinel "Charlie" Coandă, vândutul care provoacă galeria Craiovei


În ultima perioadă mai mulți suporteri ne-au transmis mesaje cu amănunte despre incidentele de la Brașov - din meciul de Cupa României și nu numai. După ce tot mai mulți fani ai Universității ne-au confirmat informațiile, le prezentăm aici pentru ca toți cei care merg pe stadion să susțină Universitatea Craiova să le cunoască.

Irinel Marian Coandă, zis "Charlie", este cel de la care pornesc aceste scandaluri. 
Coandă este cel care primește constant bani de la conducerea clubului Universitatea Craiova pentru "activități de galerie", dar pentru că galeria Științei nu împărtășește aceste apucături și l-a îndepărtat de mai multă vreme din rândurile ei, personajul de etnie romă încearcă să creeze la peluza sud a noului stadion un grup de indivizi care să fie plătiți pentru prestațiile lor.

Alin Șuiu, fratele nevestei lui Coandă,
un cocalar care a intrat în PSD și acum
își face selfie-uri prin birourile regiei
de Apă, mirat și el ce a putut să ajungă
Țiganul "Charlie" și-a pus chiar și rudele să îl ajute cu propaganda. Cumnatul său, Alin Șuiu, pus de PSD director la Regia de Apă Oltenia pentru că a lipit cu talent și  abnegație afișe în campaniile electorale, îndeamnă lumea să se alăture vânduților lui Coandă. 

Aceeași poză cu cele 20-25 de abonamente vândute de "Charlie" Coandă este postată pe paginile sale cu peluza sud și este distribuită imediat de cumnatul său și de alți PSD-iști, atât pe paginile personale, cât și pe paginile de partid.
 



Din informațiile primite de la suporteri, Coandă a fost prins că a cerut și a primit de la șefii clubului bani pentru diverse pretexte. Când a fost înlăturat din cauza acestor practici, el a insistat și pe lângă personaje din lumea interlopă craioveană să îl ajute și să-i intimideze pe băieții din galerie care îi încurcă socotelile, lucru care până în acest moment nu s-a întâmplat. În trecut, Irinel s-a ocupat cu trasul de pe carduri în străinătate, el făcând pușcărie în Italia pentru acest tip de infracțiune. A fost trimis acolo de unii dintre interlopii craioveni, pe post de "săgeată".

"Suedezul" Cici, alături de "Gavriluță"
Ca să convingă conducerea clubului că merită să primească bani, "Charlie" aduce cu el la meciuri 10-15 persoane, majoritatea minori racolați din cartierul Craiovița Nouă și care nu au fost văzuți până acum la stadion, dar și câțiva indivizi din tabăra lui Mititelu, apropiați ai lui Gabi Blondu și Gogoașă. Numele acestor vânduți sunt "Gavriluță" sau "Cici", iar ei îl însoțesc pe Coandă contra-cost. 

Din păcate pentru ei, suporterii Universității nu sunt intimidați de prezența lor acolo, ci revoltați. Vom reveni cu amănunte despre ei în perioada următoare.

Gabi Blondu, alături de Cici și Gavriluță
Atât la meciul de la Chiajna, cât și la cel de la Brașov, Coandă și micul său grup său de vânduți a încercat să provoace galeria Craiovei, care a răspuns pe măsură. La Chiajna, "Charlie" a scăpat doar cu ajutorul intervenției celor de la securitate, care au format un baraj între fanii Universității și grupul lui Coandă. 
La Brașov, acesta a încercat din nou să provoace galeria, dar de această dată jandarmii nu au mai putut opri conflictul. 
Coandă pornește aceste acțiuni pentru a poza apoi victimă în fața prietenilor săi interlopi, care impresionați de "problemele" țiganului să îi sară în ajutor, pentru că nu dă bine la imagine ca finul interlopului Gigioc să fie bătut de galerie.

Ceea ce pierde din vedere Coandă este că în lumea de azi infractorii ca el merg la pușcărie. O pată neagră pentru Universitatea Craiova este că oameni din conducerea clubului asigură logistica unor indivizi precum cel despre care vorbim.

Silviu Bogdan 
Așa cum la momentul respectiv vă spuneam, "Chaplin" de la Craiova l-a vizitat și pe Mititelu la începutul acestui an, când credea că fostul ospătar are vreo șansă să dea tunuri de sute de milioane. I-a oferit contra-cost sprijinul său, dar Mititelu l-a refuzat din lipsă de lichidități și pentru că oricum îi avea pe Blondu sau Gogoașă, prietenii lui Charlie.

Un alt personaj care contribuie cu bani la buzunarul lui Coandă este fostul arbitru Silviu Bogdan. De îndată ce vom afla mai multe amănunte despre motivul pentru care acesta îl plătește pe Coandă, le vom face publice. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...