21 iun. 2017

Blondu și Gogoașă, disperați să-l țină în viață pe Mititelu

Vânduții care controlează în continuare prin forță peluza PUZ '97 sunt disperați să-l țină "viu" pe brutarul Mititelu, măcar până când Baca își va recupera datoriile. Făcând asta, își asigură ei înșiși existența.

Așa că Mititelu și-a trimis slugile să facă tot ce e necesar ca să obțină suportul cât mai multor "rătăciți" de la peluza PUZ.
Ospătarul de la Booveni a anunțat la televizor întâlnirea PUZ-iștilor din această seară, vorbind despre aceștia exact cu atitudinea unui fermier care vorbește despre dobitoacele din ogradă. Omul știe tot ce se întâmplă cu masa sa de manevră și e ținut la curect secundă de secundă de către sclavii săi care o conduc.

Vom vedea acum cât de penibili pot ajunge să fie băieții de la peluza PUZ, și ne referim la cei care nu au susținut familia Mititelu pentru vreun folos, ci pentru că așa le-au cerut / impus Blondu, Gogoașă, Poștașul, Oul, Chipeșu și, mai nou, Cearli. Vom vedea care le este coloana vertebrală și ce vrăjeală ieftină vor mai inventa la final ca să nu fie atât de evident că sunt doar niște marionete jalnice, lipsite de creier și onoare, niște indivizi care susțin un impostor în detrimentului clubului-mamă, așa cum fac steliștii cu CSA.

Un om cu măcar câțiva neuroni, dar mai ales cu coloană vertebrală și cu onoare nu ar putea accepta să fie unealta vie a familiei Mititelu și a celorlalți impostori din jurul acestei familii.
Brutarul nu mai are nimic din ceea ce înseamnă identitatea Universității Craiova. El a pierdut procesul cu Clubul Sportiv prin sentință definitivă, irevocabilă și executorie (în septembrie va veni și consfințirea finală, în urma apelului cerut de butar ca o formă extraordinară de verificare a sentinței pe care o mai permite legea și pe care a încercat-o la disperare)


↑   Pasaj din SENTINȚA DEFINITIVĂ   ↑
Însă până atunci și de atunci înainte el nu mai are voie să mai folosească numele și sigla Universității Craiova. 
Nu mai poate folosi nici măcar vraful de steme modificate pe care "le-a înregistrat cu rea-credință la OSIM", așa cum au spus judecătorii în motivarea sentinței. Nu are dreptul să uzeze de nimic din ce înseamnă identitatea Universității Craiova și nu are dreptul să folosească imnul Științei. Și în impostura și disperarea lui poate că o va face, deși familia Păunescu a cedat acest drept exclusiv Clubului Sportiv și cu siguranță îi va solicita daune morale în instanță. 

Câtă lipsă de onoare și câtă falsitate îți trebuie ca să spui că-l urăști pe Mititelu, dar că mai ai cel mai mic interes pentru o echipă a familiei sale, născută din combinațiile lui cu Baca și Blondu?

Cum ai putea să explici fără să să-ți crape obrazul de rușine că Mititelu e încarnarea Universitășii Craiova, a tot ceea ce a însemnat vreodată Știința? Cum ai putea avea tupeul ca după ce brutarul a pierdut totul în instanță, să pretinzi că escrocul Adrian Marin Mititelu e încarnarea lui Oblemenco sau a lui Crișan, că el îi simbolizează pe Balaci, pe Beldeanu, pe Dononse, pe Lung, pe Cămătaru, pe Tilihoi, pe Craioveanu… ?

Cum ai putea să nu te trezești și să mai fii unealta lui Mititelu după ce ospătarul a batjocorit clubul pe care toți l-am considerat atunci a fi Craiova în lipsa unei reacții a Clubului Sportiv și a Universității din Craiova? Cum să te mai lași folosit ca un prezervativ de Mititelu, Baca și milogii Blondu, Gogoașă și Cearli când știi că viermele boovean a retrogradat de 2 ori echipa, că s-a pișat pe orice urmă de profesionism, că a batjocorit antrenori, jucători sau gloriile Craiovei Maxima și ale Campioanei Unei Mari Iubiri pe bandă rulantă? 

Mai țineți minte când legendele Științei nu aveau voie la tribuna oficială, dar acolo se lăfăiau în fotolii Lubeniță și restul familei de la Booveni?  Mai țineți minte când vă spunea că orașul Craiova nu merită să aibă fotbal și când muta echipa pe la Severin ca să-l șantajeze pe Solomon să-i dea bani publici?
Mititelu chiar cerea asta, șantaja cu amenințări și chiar muta echipa prin alte orașe ca să obțină bani de la primărie, în timp ce azi, când nu se întâmplă acest lucru (se poate constata foarte simplu, prin verificarea bugetului Primăriei, care e public!), el acuză asta cu o nemernicie cum doar la el poți vedea.

Cum să mai accepți să fii cârpa grupului de impostori de la Niuiorc, conduși de ospătarul care în fiecare săptămână făcea circ otevist la posturile sportive și care, la fel ca idolul său din Pipera, se hrănea cu acest circ?

E nevoie să mai explicăm că odată intrat în faliment srl-ul său, această scârboșenie pusă la cale de Mititelu, Baca și Blondu ar fi o echipă nouă, o invenție care nu are nicio legătură nici măcar cu srl-ul aflat deja în putrefacție?

În felul ăsta Mărin ar putea face în fiecare an câte o nouă firmă și sclavii săi să spună la comandă, în cor, că pe rând, fiecare dintre acestea e Știința, pentru că așa le spun Mititelu și Blondu că trebuie să fie. Și orice face Mititelu să fie Craiova.

Dacă Mititelu trage o bășină, ea va fi adulmecată cu nesaț și cu nările larg deschise de oile de la PUZ, pentru că ea, chiar dacă pute de îți întoarce stomacul pe dos, este bășina sfântă. E bășina Craiovei. Pentru că Mititelu e Craiova în mintea lor.


Astă-seară, conform planului pus la cale la Niuiorc, cei ce se simt slugi ale familiei Mititelu sunt chemați de Blondu, Cearli și Gogoașă ca să li se aducă la cunoștință ce au de făcut. 

Vom vedea în scurt timp câți și cine sunt acești sclavi ai grupului Mititelu - Baca - Blondu - Cearli - Gogoașă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...