9 dec. 2015

Mărturii șocante despre peluza care s-a vândut lui Mititelu...



Timp de 3 ani, iubita liderului de la Ultras, Victor Marin, zis Ou”. Apoi iubita președintelui de la asociația Știinta suntem noi, Marius Sorinel. Mereu în relații mai mult decât apropiate cu Gabi Blondu. Prietenă cu Găbița și cu Ileana, adică fiica și nevasta lui Mititelu. Ea este Cristina Soare, un nume deja arhicunoscut printre suporterii Craiovei.

Oamenii din interiorul peluzei sud o cunoșteau foarte bine și de multi ani. Am cunoscut-o cu toții de la meciul România - Grecia, când a intrat pe teren ca să arate un mesaj pro-Mititelu. Evident, mascat sub forma contestării echipei Clubului Sportiv Universitatea Craiova.

Într-o discuție privată cu CRAIOVASPORT, Cristina Soare dezvăluie lucruri extrem de importante din interiorul grupurilor de la peluza sud. Apropierea și colaborarea lor cu Mititelu este totală. Contestațiile sunt de fațadă și fac parte dintr-un plan bine gândit de însuși Mititelu, pentru ca grupul de conducere să nu-și piardă credibilitatea în fața oamenilor din rândul 2 și 3, a presei și a opiniei publice.

În tot timpul ăsta, condusă de oameni ca Blondu, Ou, Chipeșu sau Gogoașă, galeria de la peluza sud a jucat într-un spectacol regizat de Mititelu. Mișcările au fost bine calculate, acțiunile planificate în detaliu din biroul de la New York. Și, evident, susținute financiar de căre personajul aflat în tot acest timp în spatele lui Mititelu, un om de afaceri pe nume Claudiu Baca.

Dezvăluirile din interiorul acestui grup de oameni care au ales să-i fie fideli lui Mititelu, Blondu și Gogoașă, ne lasă fără cuvinte.

După ani de zile în care suporteri ai echipelor rivale au fost de partea celor care s-au asociat, în spatele cortinei, cu Adrian Mititelu, cel pe care îl contestau doar pentru un joc de imagine dinainte stabilit, iată că vin informații inclusiv din interior, de la personaje ce au participat direct la aceasta afacere galerie-patron.

Ei sunt vânduții lui Mititelu. Ei sunt cei care au trădat Craiova. Ei au preferat banii veniți de la unul dintre sponsorii ospătarului, cu prețul de a vedea Știința disparută. S-au convins între ei și, odată decizia luată, au început să convingă pe cât mai mulți. Învățați și dirijati de Mititelu, au făcut o propagandă acerbă și agresivă împotriva oricărei alte forme de existență a Universității Craiova, cu excepția lui Mititelu.

Liderii lor sunt experți în minciuni și manipulări, totul doar pentru a-și câștiga existența. Condusă de aceste personaje imorale, peluza sud a devenit pur și simplu masa de manevră a unui afacerist cu pretenții de interlop.

Fără să-i cunoaștem, pentru că de-a lungul timpului am urmărit meciurile Științei din tribuna II sau I, sau cel mult din vecinătatea galeriei, am intuit de la început că e ceva în neregulă cu ei. Episodul în care Gabi Blondu l-a înregistrat pe Pițurcă, cu complicitatea aghiotanților lui, a fost strigător la cer. Atât de strident și de clar, încât nu aveai cum să nu te întrebi ce e cu oamenii ăștia. Au urmat apoi multe episoade dintr-un serial al cărui scenariu și regie au fost asigurate de însuși Adrian Mititelu.

Mai țineti minte cum acești oameni se adunau pe la porțile stadionului, conduși de Mititelu si Blondu, ca să creeze imaginea unei revolte populare și să pună presiune pe primărie să-l finanțeze pe Mărin?

Mai țineți minte salturile pe teren în timpul unor meciuri mai importante ale diverselor personaje din rândul 2, oameni ușor de manipulat? Totul pentru a ține vie propaganda și senzația că Universitatea Craiova înseamnă Mititelu?

Ei bine, dragi suporteri ai Universității Craiova sau ai rivalelor ei, stimați ziariști, dragi cititori ai acestui blog mutat în ultima vreme pe Facebook, aveti acum și confirmarea oficială: totul s-a petrecut la dorința lui Mititelu și conform planurilor amănunțite făcute de el. Gabi Blondu asigură comunicarea cu grupul pe care-l conduce, chiar dacă în ultimul an mai mult din umbră, pentru că a făcut un pas înapoi din momentul în care Craiovasport a publicat imaginile cu el și Mărin, la Perinița.

Acesta este rațiunea pentru care astăzi, când există o hotărâre a instanței care a anulat copiile falsificate ale stemei înregistrate de brutar și care anunță clar cine este proprietarul de drept al simbolului Universitatea Craiova, reprezentat de stemele istorice, care în final se traduc chiar prin mult-trâmbițatul palmares”, oamenii de la peluza sud tac mâlc și nu dau niciun semn că se vor dezice de acest personaj pe care se laudă peste tot că-l urăsc de moarte și că abia așteaptă să scape de el.
 
După ani de zile în care, fără lipsă de modestie, am intuit foarte corect realitatea, însă fără a avea și vreo mărturie din interior despre ceea ce se întâmpla cu alienatul care a vrut să fie Universitatea Craiova ca să-și poată derula afacerile, sperând că astfel justiția îi va da niște bani în schimbul drepturilor asupra unor terenuri luate de la câțiva moștenitori în vârstă prin intimidări și practici mafiote, vă invităm să urmăriți dialogul halucinant dintre CRAIOVASPORT și unul dintre foștii soldați de nădejde ai lui Mărin, fosta săgeată” a familiei Mititelu și a peluzei sud, Cristina Soare!





3 comentarii:

  1. Material exceptional ! Cum se poate ca aceste marturii sa fie preluate si de catre alte publicatii online ? Credeti ca puteti continua acest dialog cu aceasta fata pe tema relatiei dubioase dintre unii ziaristi - Daniel Vlad/Fanatik, GSP (Maria Andries, Decebal Radulescu etc.) - si Mititelu ? Au existat/exista plati catre acesti ziaristi sa sustina cauza booveanului in presa ? Cum e posibil ca GSP si Fanatik/Daniel Vlad sa preia orice prostie de pe editie.ro ? Poate ca altii care au fost in anturajul lui Mititelu pot vorbi pe aceasta tema - poate Rosca ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ati putea sa o intrebati pe fata asta despre relatia dintre Balaci si Mititelu, ca si despre relatia GSP (Ionitoaia, Maria Andries, Decebal Radulescu) - Mititelu. Cine de la GSP preia orice prostie din editie.ro, fara sa semneze acele "articole" ? Cumva Baca plateste ziaristii ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca va uitati prea mult in gura unei fete ca asta, s-ar putea sa gasiti niste copii pe acolo :) .

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...