9 ian. 2015

DACĂ VĂ ERA DOR SĂ RÂDEȚI: Mititelu a făcut iar "conferință de presă"

Cu niște foi de pe care cu greu reușeau să citească aberațiile boovene, așa s-au prezentat în fața întrebărilor prestabilite ale lui Toni Șorici câțiva întârziați mintal de care se folosesc Mititelu și "colaboratorii" săi Gabi Țârcă Blondu și vânzătorul de frigidere second-hand Baca.

Regia disperatului trio l-a inclus la final și pe Gogo, căruia i-a fost cumpărat un kebab ca să nu vorbească pe burta goală. Pentru puțină credibilitate, pe mușamaua de pe masă a fost așezată statueta cu Oblemenco, adusă din biroul lui Mititelu.

În încăperea alăturată, Mititelu și "apropiații" săi, adică autorii textelor de pe foi, visau la cotizațiile puținilor proști rămași. Măcar câteva zeci de milioane vechi dacă ar scoate, în caz că s-ar găsi vreo 20-30 de idioți care să cotizeze câte 200 de RON fiecare... ca să mai ia și Baca o pauză de câteva săptămâni, că de doi ani l-au disperat prietenii Blondu și Mititelu.. mănâncă mult ai dracu. Și mai au și pretenții, cică le-a venit greață de la parizer!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...