15 sept. 2013

Breiching Niuz: Lubeniţă i-a furat portofelul lui Badea, Mărin se prezintă şi la Motru! :))

Înaintea meciului cu Universitatea Craiova, căcăciosul ospătar boovean le-a mai dat reportofoanelor” şi ultraşilor tip hipster” o veste bună, în direct pe gesepeu, televiziunea care-i face constant sex oral lui Mărin: “Sunt convins că această echipă va rămâne familiei mele, am copii deştepţi, am familie puternică... O să ducă mai departe această echipă, va rămâne a mea. 

Nici nu ne îndoiam că va fi altfel, şobolane. Ne bucurăm enorm că am scăpat de tine! (dar noi suntem inadecvaţi şi de rea credinţă şi dacă vrei poţi să ne reclami DeNeA, la ambasada SUA, la ONU şi la NATO).

După meci, circarul de la FC Severin şi-a trimis lacheii la atac. Astfel, badigarjii Calu şi Petrică (ăla care nu-l lăsa pe Piţurcă să intre la cantonament), portarul Andrei Preda de la peluza sud (care acum câţiva ani îl înjura la portavoce de morţi pe Ajică) şi alte distinse personalităţi au sărit la gâtul lui Pavel Badea şi Silvian Cristescu. 
Eruditul Lubeniţă, care în toate imaginile părea să facă pe împăciuitorul luându-l pe Badea în braţe ca să-l protejeze, a avut însă de departe cea mai importantă misiune. El i-a şutit portofelul samuraiului, ca să asigure bugetul pentru următoarea deplasare a lui FC Booveni.

23 de comentarii:

  1. Hahahaha genial articolul!! :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. nu stiu cine este autorul acestui zice el pamflet dar semnatarul si-a lasat pe pagina un miros greu de jeg atarnator si lingau la bucile lui olguta mulguta in prezent si primarita ,bai ?acanare tu cand mai vrei sa ne pupi pe unde scoatem noi excrementele ar fi bine so faci dupa cene usuram,asa maifacem reducere lacumparat hartie higenica ,apropo de Badea daca avea portofel nu se mai baga sluga la FALSITESCU DIN PRIMARIE IN ?UR SA-TI FIE PANA MAINE LA CHINDIE

    RăspundețiȘtergere
  3. stati linistiti fratilor, dreptatea este tot timpul de partea celor corecti. desi pare greu de crezut acum, lumea o sa inceteze sa mai fie idioata si o sa deschida ochii. atunci o sa avem dreptul sa le cerem socoteala celor ce ne-au batjocorit si ne-au facut vanduti.

    RăspundețiȘtergere
  4. deci asta cu nr 2 banuiesc ca e ajica gigi junior ca prea il arsa ca distorionarati imaginea lu jivina ,adica lu unchiu :))))))))
    bai cacat mic daca vrei sa vorbesti de bani badea nu pare asa sarac in comparatie cu tactu si cu toata familia voastra de milogi....v-ati facut ziar sa santjati lumea cu el descultilor...sa va iau rasa in pula de nenorociti..

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Anonimul care ni se adresează:

    CRAIOVASPORT are de 5 ani aceeaşi poziţie, nu de ieri. Acum 5 ani habar n-aveam ce făcea Olguţa, dar am susţinut mereu că Universitatea Craiova are nevoie de investitori potenţi, dar trebuie să fie strâns legată şi protejată de autorităţile locale (care pot fi trase la răspundere totuşi) şi de instituţia care i-a dat naştere şi căreia-i poartă numele, Universitatea din Craiova. Tocmai pentru a nu-i mai fi umilită istoria şi noi toţi de vreun dement boovean.

    Ne cerem scuze, nu e stilul CRAIOVASPORT să-şi jignească cititorii, dar tu chiar pari foarte prost. Continuă însă să ne citeşti, poate mai ai vreo şansă. Nu e ceva rău, o face însuşi Mărin.

    RăspundețiȘtergere
  6. asaaaa imi place mult de tot ce zice mititelu sper sa nu mai scapati in veci de el si sa nu se desfiinteze niciodata cacatu lui de eschipa sa ajungeti sa va faceti bannere cu gigi jr. ca asa meritati aia de ati fost un sector la peluza din severin.si citeam inainte de meci ca milioane de suporteri olteni se indreapta spre severin cand colo stadionu gol si la peluze si la tribune mult in colturi.
    craiova sprt spuneti adevaru ca la craiova au fost 12 mii sio la severin 7 mii astia sunt boovenii..mititelu a castigat cu bani o bucata mai mare de galerie asta asa e dar era si cazu sa se faca curatenie ca prea au supt o

    RăspundețiȘtergere
  7. Intrara slugile sa injure. Gogoasa pana ieri il injura pe Mititelu, acum vedem ca-l apara. Bine gogo, sluga pana la capat !!!

    RăspundețiȘtergere
  8. GOGOASA ! SA TE FUT IN GURA DE SCLAV ! SI PE TINE BLONDULE ! CACATILOR ! ULTIMII SCLAVI ! ASTA SUNTETI !
    ESTI UN ANALFABET DROGAT SI BETIV GOGOASA ! CRED CA LUASEI LA MUIE CAND TI-AI TATUAT IMNUL GRESIT PE MANA BAI CARNAT ! SI TU AI CURAJUL SA TE DECLARI SUPORTER ! FUTU-TI FAMILIA MA-TII DE OLIGOFREN !

    RăspundețiȘtergere
  9. am ajuns de rasul lumii frate cu galeria impartita in 2....

    RăspundețiȘtergere
  10. auziti si voi cine face mesaje cu "prostituate"..postasu blondu gogoase, gavriluta,cici.......au ajuns ultimii oameni ultimii borati sa insulte pe craioveanu si marii fotbalisti care au jucat la noi si sa acuze oamenii curati....prostiuate sunteti voi ba pisatilor luati bani de jegu de mititelu saptamanal si aveti langa voi doar rasuri de oameni ca sa ii pacaliti usor.. lazio tu o sa regreti candva ca nu ai gandit cand te-ai dat cu vandutii.sa le spui sa iti faca si tie parte la bani ca nu degeaba ti-ai pus imaginea ta de mare ultas cu vechime in joc..ma mir ca nu iti e rusine sa stai in acelasi loc cu oameni care sunt platiti de mititelu sa faca ce fac.daca ii lasati singuri pe aia nu aveau nici o credibilitate. sa nu mai vii niciodata langa noi.

    RăspundețiȘtergere
  11. Intrebati'l pe Paok daca e adevarat ca l'a sunat mititelu ca sa ii vanda niste terenuri acu cateva saptamani. Din pacate unii dintre noi sunt cei mai mari contestatari ai lui dar daca ii baga putin in seama devin papusele de plus.

    RăspundețiȘtergere
  12. :=)))))))))))
    ba dar badea a spus si cati bani avea in portofel? ca poate in afara de deplasarea la motru mai ramane ceva si pentru suporterii de casa :))

    RăspundețiȘtergere
  13. DA PAI BLONDU A SUNAT IMEDIAT PE JOAVINA SA INTREBE CATI BANI AVEA BADEA LA EL SI A ZIS CA DACA SUNT IMPREUNA SA FIE PANA LA CAPAT SA FACA PARA -PARA ........FAC PARIU CA JOVINA IL MATRASESTE DE DATA ASTA SI NU II DA NIMIC

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce am ajuns Doamne! Badea si Cristescu injurati si bruscati de niste oameni fara Dumnezeu... rau,rau,rau a ajuns comunitatea orasului Craiova chear daca aceste evenimente s-au petrecut la Severin.

    RăspundețiȘtergere
  15. Sunt Lazio. Nu stiu cine a comentat pe aici de mine. Eu tin cu echipa cu care am tinut si pana acum. Nu a fost nevoie sa ma gandesc, sa analizez si sa votez cu care echipa sa tin. Sunt de acord cu voi, ca sunt multi vanduti in sud. Sunt unii si in nord, de asta au si plecat atatia de la voi. Uite, de exemplu, Virgi de ce a plecat? A, si mai am o intrebare. Daca aia cativa sunt vanduti, de restul de 1900 care au fost la Severin ce spuneti? A, si numai vin niciodata langa voi. Poate aveti probleme cu memoria, dar voi ati venit langa noi, aia 10, la Nord. La meci au fost si vechii Freak Boys, ca va vad ironici cu marii ultrasi.

    RăspundețiȘtergere
  16. Cosmine tu creca te plictisisi rau azi de scrisesi atatea comentarii de unu singur :)) du-te doamne iarta-ma de nebun :)) ba sclavi sunt si blondu si postasu da in egala masura e charly :)) ca am vazut ca ati inceput sa faceti deplasari impreuna :))) ah si inca ceva ba ia sa il intrebi pe penciu ala de tacsu ii pazeste pe cs de ce a fugit asa speriat ed un pustan la meci? :))
    Sunteti niste panarame de nebagat in seama :)))
    Pisane-am pe voi

    RăspundețiȘtergere
  17. Peluza Sud + AMM = Best fuck friends for ever !!! Hai ciao, treceti la nani, ca aveti nevoie de toate resursele sa rezistati in greva foamei.

    RăspundețiȘtergere
  18. Termina cu prostiile Virgi e in continuare membru important la Sezione.

    RăspundețiȘtergere
  19. ii blamezi pe sezione dar stii foarte bine nu au interese si s-a votat ce crede fiecare ca e mai bine pentru craiova.....zici ca e charlie vandut dar recunosti ca si blondu cu multi dintre voi sunt. hai sictir mai dati-va in pula mea de inchipuiti...
    scrupulosii din pula ...cand trebuie sa fiti scupulosi nu sunteti si faceti o mie de compromisuri dar cand e vorba de binele craiovei va impiedicati de firma lu mititelu....ca da bine la imagine..chiar nu va dati seama cat de jos ati coborat?

    RăspundețiȘtergere
  20. Vezi ca se scrie "pisa-ne-am". Te bagasi la din astea grele...

    RăspundețiȘtergere
  21. e jenant sa vorbesti sau sa afisezi bannere despre prostituate in conditiile in care peluza sud mai nou da comunicate direct in editie speciala. s-a cam terminat si cu ultraseria si cu coerenza e mentalita. tot ce a ramas e o umbra de peluza si o umbra de echipa.

    RăspundețiȘtergere
  22. Salut, Lazio. Sunt Sorin de la Sezione. Fac parte din grupul asta de vreo 10 ani, cam dinainte sa se infiinteze Ultrasul. Nu e un grup elitist, dar sunt multi oameni misto in el si cu ajutorul celorlalti care au stat pe langa noi am reusit sa facem mai multe lucruri decat o peluza intreaga. Asa am reusit si sa rezistam. Nu obisnuiesc sa scriu pe internet, cu atat mai putin despre fotbal, dar vad ca a pornit un mare val de propaganda virtuala impotriva noastra. Am facut o gramada de sacrificii pentru echipa asta, eu si cu astia de la Sezione de care te iei tu. Haine vandute din sifonier si datorii tot anul. O bucata de viata intreaga petrecuta strict pentru asta. Acum dupa scindarea asta, am ajuns noi aia vanduti, culmea internetului.

    In primul rand, tu cand te exprimi in scris, ai tendinta de a o face patetic. Pe mine nu ma sensibilizeaza ca tu nu a trebuit sa votezi. E normal, esti unul singur. Nici eu nu a trebuit sa votez pentru mine, doar sa-mi spun parerea catre un grup. Am zis de mult ca nu ma mai duc la echipa lui mititelu, nu vad rostul.

    Sunt cateva intrebari pe care trebuie sa ni le punem inainte sa ne aruncam orbiti in lupte imaginare. Ce valori reprezentam noi pe stadion? Cum putem sa ne raportam la trecut, la trecutul apropriat, la viitorul apropriat si la viitor? Exista oare vreo legatura, cat de mica, intre echipa asta si echipa pentru care se ducea tata la meciuri? Sunt niste probleme de fotbal modern varianta romaneasca, eu cred ca la astea trebuie sa ne raportam. Cred ca problema cea mai nasoala e ca mititelu a distrus echipa si galeria (cu ajutorul unora). Daca unii au putut sa-si faca echipa suporterilor sau altii precum aia de la Petrolul au reusit sa duca o lupta impotriva patronului, incat nu mai poti sa povestesti firul schimbarilor, se pare ca noi suntem atat de dezbinati incat nu suntem in stare decat sa ne certam intre noi. Unii sunt vanduti, multi sunt usor influentabili si mai sunt astia cu eticheta de ultrasi cu mentalitate care fac totul in spiritul ideii "cum ar trebui sa facem".

    Au aparut tot felul de postaci pe internet, pusti fara viata care si-au gasit o preocupare, posteaza ca tonomatele cese uceve ferefe sezione. Dupa toate astea incepi sa te intrebi daca tu ca om cu o integritate mai merita sa stai vreodata in peluza cu oameni ca Pulpita, Serif (care era baiat cuminte acum multi ani, dar teribilismul scoate dracii din tine), Georgica nu stiu cum si alte specimene cu ganglioni.

    Raspunsul asta plecase de la acuzele tale. Se pare ca Virgi n-a fost la Severin. Au plecat oameni de la noi, dar au si ramas, cam din toate generatiile. Spre deosebire de vechea ta brigata care acum e un fel de Capillati mixata cu South Region si vreo 2 resturi de la Sezione. Nu cred ca a fost cumparata niciodata o galerie in intregime, spui niste prostii pe care nici Blondu nu le-ar spune.

    Ti-am scris in speranta ca mai sunt oameni deschisi la minte care tin cu echipa asta si o sa-si mai puna intrebari.

    Daca mai ai ceva de zis despre noi, da nume si spune-o explicit.

    Si apropo de marii ultrasi, aia care au lucrat la Editie Speciala mai pot face parte din acest club?

    RăspundețiȘtergere
  23. Si inca ceva, nu vi se pare ca e o coerenta prea mare intre atitudinea sudului si cea a lui mititelu? Macar sa renunte la protestul impotriva lui, e penibil. Ma astept sa iasa in strada daca o sa intre mititelu la puscarie si o sa fie echipa in pericol. E trist ca lumea inca mai pune botul la victimizarea lui.

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...