10 aug. 2013

Mărin, un infractor în libertate!!!

O nouă infracţiune a comis în aceste zile ospătarul Mărin, protejatul şi în acelaşi timp marioneta DeNeA-ului.

Booveanul a informat prin intermediul siteului echipei familiei sale, FC Brutăria, că va ceda 51% din acţiunile firmei care deţine respectiva echipă celor care vor face parte dintr-o comunitate fictivă, pe care de fapt el însuşi a creat-o, împreună cu familia sa. Pentru a se înscrie în respectiva comunitate, oamenilor li s-a cerut să plătească suma de 7 euro. Mărin a informat public faptul că în momentul în care 50.000 de oameni îi vor dona câte 7 euro, le va da 51 % din acţiunile srl-ului său care deţine echipa FC Brutăria.

Pentru că oricum nu poate face nicio astfel de operaţiune în acest moment, firma respectivă fiind în insolvenţă, Mărin trebuie să câştige încrederea naivilor ce ar putea fi păcăliţi şi astfel a garantat cu o declaraţie înregistrată la un notar de familie că va face cesiunea acţiunilor cu titlu gratuit. Firma despre care se vorbeşte însă în declaraţia autentificată de notar este cu totul alta decât cea care deţine FC Booveni, iar cele 51% din acţiuni, de care Mărin vobeşte în comunicat, se transformă în 51 de acţiuni, adică o parte infimă dintr-o firmă oricum paralelă / clonă!!!  (vezi articolul din Cuvântul Libertăţii)

Ceea ce încearcă Mărin Minciunelu este un caz clasic de ÎNŞELĂCIUNE:
"Inducerea în eroare a unei persoane, prin prezentarea ca adevărată a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasă a unei fapte adevărate, în scopul de a obţine pentru sine sau pentru altul un folos material injust şi dacă s-a pricinuit o pagubă, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 12 ani.

Înşelăciunea săvârşită prin folosire de nume sau calităţi mincinoase ori de alte mijloace frauduloase se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 15 ani. Dacă mijlocul fraudulos constituie prin el însuşi o infracţiune, se aplică regulile privind concursul de infracţiuni.

Inducerea sau menţinerea în eroare a unei persoane cu prilejul încheierii sau executării unui contract, săvârşită în aşa fel încât, fără această eroare, cel înşelat nu ar fi încheiat sau executat contractul în condiţiile stipulate, se sancţionează cu pedeapsa prevăzută în alineatele precedente, după distincţiile acolo arătate."

Tentativa de înşelăciune este pedepsită şi ea, iar din acest moment aşteptăm ca organele statului român să se sesizeze şi să-l cerceteze (şi apoi să-l pună sub acuzare) pe infractorul Mărin Minciunelu şi clica sa de complici. Totul este simplu şi fără vreun dubiu: Mărin a încercat / încearcă să obţină sume de bani de la oameni prezentându-le o situaţie mincinoasă ca fiind reală. 

Aşteptăm ca DeNeA-ul prieten să înceapă anchetarea acestui infractor încă în libertate, asta dacă procurorii nu îşi protejează colaboratorii dincolo de limita legii!!!

6 comentarii:

 1. prima actiune o sa o cumpere blondu, o sa urmeze calu, spanu, hihel, gogoasa, toata spuma si la final o sa se lase convinsi de bunele intentii si pseudo-ultrasii de la peluza sud

  RăspundețiȘtergere
 2. http://tinypic.com/view.php?pic=v4bc5t&s=5

  RăspundețiȘtergere
 3. daca vreti sa folositi poza

  RăspundețiȘtergere
 4. asta ca asta da se pare ca si Pavel Badea a cam luat-o razna din moment ce se pare ca vrea sa il aduca pe socatele boovean in club.

  RăspundețiȘtergere
 5. mititelu cere bani pentru familia lui si pentru salariul lui gogoasa, care din mare suporter ultras care protesta si il injura pe mititelu de pe garduri a ajuns sa fie omul lui si sa faca petreceri impreuna pe la perinita.deci cu ala de care zicea pana acuma 2 ani ca a distrus craiova si isi baga pula in mortii lui.blondu la fel,batea lumea prin peluza daca nu injura pe mititelu si acum e toata ziua pe la mititelu in vizita sa faca planuri si poate sa mai pice niste bani ceva.e clar ca de la noii actionari nu ar putea lua un cent, aia nu stau sa il bage pe el in seama.mititelu cere acum bani la fraieri ca sa ii plateasca salariul lui gogoasa,din care are parte si gabi blondu daca nu stiati.imi e sila...

  RăspundețiȘtergere
 6. Salariul lui Gogoase va fi singurul platit la zi ca altfel isi pierde ospatarul singura sustinere pe care o mai are, a lui Blondu si unora pe care ii manipuleaza el. Normal ca banii pentru Gogoase sunt de fapt bani pentru pentru Blondu, daca nu era nevoie de vanduti nu ar fi luat niciodata brutaru pe Gogoase la echipa, dar asa face orice ca e disperat.

  RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...