4 iul. 2013

PALMARESUL SUNTEM NOI!

E trist că, în acest oraş al extremelor şi al lipsei de asumare, în afara celor câţiva corupţi care se vând pe 2 arginţi oricând şi oricui îi oferă, există şi oameni, ce-i drept poate nu foarte mulţi, care preferă comoditatea de a se limita la atitudini de genul “palmaresul Craiovei e la Mărin, ce putem face noi...”.

Oare cât de credul, de ignorant şi de nepăsător să fii ca să spui sau să crezi că un chelner dezaxat e stăpân pe PALMARESUL ŞTIINŢEI (oricum un termen generic)? Oare cât de limitat şi de laş să fii ca să te ascunzi după comoditatea şi ridicolul acestei logici alterate şi să consideri că identitatea unui club circulă prin venele unui om şi că el înseamnă acel club? Că orice firmă îşi face individul respectiv se identifică de drept cu Universitatea Craiova? 

Atunci de ce ce nu se duc aceşti spălaţi pe creier în parcarea de la Minerva, pentru ca debarasatorul de mese să se dezbrace şi după ce face schema aia pe care-o fac stipteozele după ce-şi dau jos chiloţii, să le arunce tricoul XXL purtat de el, mirosind a transpiraţie, ori să se descalţe şi să le arunce pantofii albi cu cioc de manelist sau şosetele, pentru ca adepţii cultului boovean să se calce în picioare pentru un “suvenir” de la Zeul care stăpâneşte pe viaţă Universitatea Craiova?

Ce are în comun ospătarul ahtiat după publicitate cu Campioana unei mari iubiri? Sau cu Craiova Maxima? 

Trebuie să fii pur şi simplu sărac cu duhul ca să muşti la penibilele manipulări boovene. Bolnav psihic de-a dreptul, Mărin a înscris pe numele său la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci toate combinaţiile posibile care includ cuvintele Craiova, Maxima, Ştiinţa, Universitatea… Oare lucrul acesta îl poate face pe obsedatul chel stăpân pe istoria Ştiinţei? 

Teoretic, şi şeful galeriei lui dinamo putea face acelaşi lucru, să înscrie la OSIM diverse sigle, cu lei sau fără şi numele de Universitatea Craiova, Ştiinţa Craiova, FC Craiova, etc... aşa cum a făcut Mărin. Însemna asta că respectivul personaj este stăpân pe istoria Craiovei fotbalistice, pe lacrimile şi bucuriile noastre, pe sufletele milioanelor de oameni care iubesc Ştiinţa şi spiritul ei?

Palmaresul unui club, al unei generaţii legendare precum Craiova Maxima, stă adânc ancorat în sufletul Olteniei, al nostru, al părinţilor şi bunicilor noştri, cei care au suferit pentru o echipă şi au îndurat nedreptăţile ordonate de monstruozităţile numite steaua sau dinamo. Dar amintirile nu sunt totuşi de-ajuns, şi pentru ca şi copiii şi nepoţii noştri să fie legaţi de aceste culori e nevoie ca Ştiinţa să existe şi acolo, pe iarba de pe stadionul Ion Oblemenco. Ştiinţa noastră, nu firma vreunui şobolan sinistru.





Stai blând, Mărine, echipa ta NU E ŞI A NOASTRĂ! 
CRAIOVA SUNTEM NOI!

14 comentarii:

  1. imi pare rau sa o spun dar multi din suporterii Stiintei sunt prosti. nu o zic cu rautate sau cu intentia de a jigni. pur si simplu societatea in care traim produce prosti si o parte din prostii Romaniei sunt printre noi suporterii Stiintei. si nu e doar prostie, e si lipsa de educatie, lipsa de repere morale solide, lipsa de personalitate. ei sunt cei care au nevoie de un stapan care sa le spuna ce sa creada, ce sa simta, care e adevarul, care e minciuna, ce e alb sau ce e negru. degeaba scapam de boovean si de acolitii lui daca nu scapam si de mentalitatea asta paguboasa. STIINTA LIBERA!

    RăspundețiȘtergere
  2. nu ma asteptam la LOV sa fie atat de tare pe pozitii in sfarsit mititelu si'a gasit nasu

    RăspundețiȘtergere
  3. ASTA E SFARSITUL EPOCII MITITELIENE !!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. OCHELARII LUI BOOVEANU. Charly eu nu intaleg ce se intimpla cu tine?si oamenii tai,ati cazut in capcanele lui mititelu,NU STITI CE VRETI!sintetii obsetionati de societatile boovenesti,pline de datorii,facetiva fotocopii dupa ele si punetile in rama acasa,ca noi vrem fotbal in craiova nu paranoia voastra si a booveanului

    RăspundețiȘtergere
  5. stiinta suntem noi ! stiinta suntem noi ! stiinta suntem noi ! stiinta suntem noi ! stiinta suntem noi ! stiinta suntem noi ! stiinta suntem noi ! stiinta suntem noi ! stiinta suntem noi ! stiinta suntem noi ! stiinta suntem noi ! stiinta suntem noi ! stiinta suntem noi ! stiinta suntem noi ! stiinta suntem noi ! stiinta suntem noi ! stiinta suntem noi ! stiinta suntem noi !

    RăspundețiȘtergere
  6. au devenit deja obositoare toate discutiile si dezbaterile nesfarsite pe tema istoriei si a palmaresului...palmaresul nu e nici la olguta, nici la mititelu, nici la dinel, nici la ilinca... nu e nici macar la balaci sau la cartu…
    palmaresul e in fumul tortelor peluzei, in tribunele de pe “Oblemenco” si in plopii plini de oameni, in noptile in care am adormit pe jos pe culoarul unui tren care se intorcea spre Craiova sau in cele nedormite in care am cusut panze imense pe care l-am desenat pe Mihai Viteazul... in steagurile care flutura in vant si in gandurile noastre alb-albastre din fiecare zi a saptamanii. fiecare e liber sa simta ce vrea, dar pentru mine acolo e palmaresul!

    RăspundețiȘtergere
  7. Super tare conferinta de azi " forzza U Craiovaaaa"

    RăspundețiȘtergere
  8. sudul e o mizerie!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Fratilor nu ma mai intereseaza nici un palmares atita timp cat navem echipa sa faca primarita daca face si mergem toti la stadion sa vedeti ca o sa vina toti din oras chear si cei care zic ca nu sustin echipa acuma/OLTENIA ETERNA TERANOVA

    RăspundețiȘtergere
  10. Legat de conferinta de presa a conducerii clubului ‘copiilor-copiilor-copiilor-copiilor-copiilor lui mititelu’, Sezione Ultra’ face urmatoarele precizari:

    - Persoanele prezentate sunt deja compromise, fiind din anturajul lui mititelu si participand activ la toate mizeriile prin care a fost tarat clubul in ultimii ani;

    - Promisiunea, ca o sa cedeze clubul suporterilor in momentul in care o sa se atinga numarul de 50000 de membri asociati, nu are nici o valoare avand in vedere ca vine de la mititelu care a mai anuntat ca nu se mai implica in conducerea clubului de nenumarate ori, practic la inceputul fiecarui sezon;

    - Neasumarea responsabilitatii pentru situatia actuala si cautarea in permanenta a altor vinovati(unii dintre ei imaginari) ne arata ca mititelu este in continuare o persoana nerealista si iresponsabila, nedemna sa conduca un club de fotbal;

    - Declaratii de genul ‘o sa ma adresez la ambasada SUA’ precum si faptul ca sustine ca are 400 de procese pe rol, ne fac sa credem ca nativul din booveni a depasit de mult linia nebuniei si e doar o chestiune de timp pana acest lucru va fi certificat si medical.
    In concluzie este doar un nou mijloc prin care mititelu incearca sa se victimizeze, inscrierea unei echipe in liga a II-a fiindu-i imposibila din mai multe motive(majoritatea imputabile lui). Suntem de parere ca ‘noul proiect mititelu’ nu mai poate fi acceptat, nu credem in promisiunile de schimbare ale acestuia. Singura solutie cand persoana nu se schimba este sa schimbam persoana.

    CRAIOVA TREBUIE SA RENASCA - OBLIGATORIU FARA mITITELU!


    Sezione Ultra 2000 - iulie 2013

    RăspundețiȘtergere
  11. Clarificare pentru suporteri si presa - Gabi Blondu, prezentat la conferinta de presa ca lider al suporterilor, nu reprezinta Asociatia Suporterilor Olteni si nici gruparile Sezione Ultra’, B 26 sau Utopia, de altfel nu credem ca reprezinta vreun grup organizat de suporteri ai Universitatii Craiova, in schimb stim sigur ca reprezinta interesele lui mititelu in relatia cu suporterii si autoritatile. In concluzie facem apel la presa ca atunci cand comunica cu acest individ sa il prezinte strict ca pe reprezentantul gruparii/gruparilor in numele carora vorbeste. Exprimari de genul ‘liderul galeriei’ acorda o legitimitate nejustificata unei singure persoane si creeaza confuzie in randul suporterilor.

    RăspundețiȘtergere
  12. CHARLY voi nu sunteti din anturajul lui booveanu,dar ii facetii jocurile,vreti societatile boovenesti,va prostit de tot,sinteti confuzi,nu te credeam ca pe blondu,macar tirca e materialist,dar tu?

    RăspundețiȘtergere
  13. Frumos comentariul lui Sebi. Perfect de acord.

    RăspundețiȘtergere
  14. muieeeeeeee mititeluuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...