29 iul. 2013

Mărin şi-a trimis spionii în Serbia. Badea, trezeşte-te!

Ştim, Bănia a fost mereu un oraş în care au prosperat gunoaie precum şocâtele Toni Şorici, acum infiltrat pe la Digisport Craiova. Nu ştim dacă Pavel Badea a trăit în Craiova în ultimii ani, dar este incredibil cum fostul fotbalist al Ştiinţei nu poate proteja echipa de oamenii lui Muicelu. E absolut şocant să vezi un interviu cu Lincar, primul de fapt din stagiul de pregătire din Serbia, realizat exact de unul dintre oamenii de casă ai ospătarului, sclavul analfabet Toni Şorici.
 
Dacă atât de ridicat este nivelul naivităţii lui Pavel Badea, cel care a permis ca otrăvitorul Şorici să se apropie de Ştiinţa, atunci e clar că Universitatea Craiova este din nou vulnerabilă.

8 comentarii:

  1. Stiinta s-a intors! Nimic nu o mai poate opri, putin optimism :)

    RăspundețiȘtergere
  2. MITITELU BELITU :adevarul este ca mititelu este si un haker invizibil dar mirositor a cacat,care incearca sa viruseze Stinta adevarata trimitind virusi balegarosi si oieri,inventati in casa criminala de la booveni unde sia pierdut mama,legata de pom , batuta cu biciul pina la moarte de taso,in fata booveanului copil,care mai tirziu a devenit criminalul Stintei si a milioane de suporterii

    RăspundețiȘtergere
  3. OCHELARII BOOVEANULUI : TOATA OLTENIA IUBESTE CS UNIVERSITATEA CRAIOVA ,pina la moarte,nu va lasati intimidati de actiunile pedofililor si drogatilor,primul meci o sa spuna tot,stadionul o sa fie plin,forza Charly

    RăspundețiȘtergere
  4. care stiinta baaa...adevarata stiinta este din pacate la mititelu. nimeni nu si-l doreste dar nu poti schimba echipele asa dupa cum vrea o primarita care nu are habar de fotbal.

    RăspundețiȘtergere
  5. echipele sint ale suporterilor baaaaaaa...stiinta e a noastra nu a familiei mititelu si a copiilor copiilor lui.unde erati si ce ati facut concret cand a mutat echipa la severin? unde erati si ce ati facut cand a retrogradat? baaaa blondu isi ia bani de la el baaa...nu va opreste nimeni sa va duceti la meciurile familiei daca pe voi va reprezinta firma lui si nu orasul si universitatea craiova.
    sanatate baaaaa

    RăspundețiȘtergere
  6. cica primaria habar nu are de fotbal,adica tu vrei sa spui ca mititelu are habar despre fenomenul numit fotbal?:)) inseamna ca esti mai nebun ca el,pun pariu ca olguta sau cum o poreclesti tu se pricepe mai bine sa patroneze o echipa decat minciunelu'!:))

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru nenea care e cu echipa familiei - sa stii ca nu vrea nimeni ca primarita sa se priceapa la fotbal. Stim cat de bine se pricepe mititelu al tau la fotbal, e noul Fergusson, ai dreptate. Uite noi nu vrem ca Olguta sa se priceapa la fotbal, nu vrem sa faca ea echipa si sa o dea pe foaie antrenorului, asa cum se intampla la echipa familiei. Multumim pentru grija pe care o ai pentru toti cei care iubesc fotbalul in Craiova si in Oltenia, dar nu e nevoie sa iti bati capul. Noi vrem asa, sa nu se priceapa olguta la fotbal, asa ne place noua sa nu decida ea daca jucam 4-4-2 sau 3-5-2.

    RăspundețiȘtergere
  8. Muie toni sorici! un sclav jegos la curtea booveanului

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...