22 iul. 2013

Mărin şi-a cumpărat spray cu vopsea

UNIVERSITATEA CRAIOVA pleacă din această vară din nou la drum, curăţată de mizeria pe care ospătarul a lăsat-o să se aştearnă pe istoria sa. Nu ştim dacă Erik Lincar e cel mai potrivit antrenor, sau dacă noua conducere a clubului a adus cei mai potriviţi jucători, dar tot ce ştim e că Universitatea Craiova e acum ECHIPA NOASTRĂ, A TUTUROR!

De acum înainte, nimeni nu va mai proclama ECHIPA NOASTRĂ ca fiind proprietate personală. Ştiinţa nu mai e echipa familiei lui Mărin, ci a întregului oraş, indiferent cine va fi primar peste 5 sau 10 ani. Ştiinţa a încetat să mai fie echipa srl-urilor bişniţarilor şi a redevenit clubul Universităţii din Craiova. E echipa nemuritorului OBLEMENCO, nu circul la care Mărin l-a legitimat în vara asta pe cocalarul Gigy Aditză.

Iar starea psihică în care se află în acest moment ospătarul Mărin e una deplorabilă. Pe culmile disperării, proprietarul Statuii Libertăţii a scris cu un spray cu vopsea pe autocarul închiriat cu care Universitatea Craiova se deplasa spre cantonamentul din Serbia.
 
E de aşteptat ca diversiunile asasinului spiritului alb-albastru să continue şi în zilele următoare şi sperăm ca oamenii cu reportofonul, reprofilaţi acum în vopsitori de ocazie, evident netalentaţi, să nu-i demoralizeze pe fotbaliştii sau antrenorii Ştiinţei.
 
Oraşul Craiova are acum de dus ultima luptă (cu ospătarul şi trădătorii care şi-au vândut sufletul pentru câteva sute de euro), înainte ca nenorocitul care a mutat la Severin şi apoi a retrogradat mumia prezentată drept UCV să dispară definitiv şi irevocabil.
 
"Ştiinţa e numai una", a scris la ceas de noapte Mărin pe un autocar alb, la Severin (oraşul în care a dus-o pe FC Booveni). Da brutare, ŞTIINŢA E NUMAI UNA, e echipa pe care o purtăm în suflet şi în gând, care acum se află în Serbia, pe care o susţine doamna Marga, soţia marelui ION OBLEMENCO, sau Gică Craioveanu!

14 comentarii:

  1. unul din infractorii care au scris pe autocarul echipei noastre a facut fotografii cu un Samsung GT-S5610, la ora 3.15 noaptea (cand a mazgalit autocarul). fotografiile au fost inmanate bravilor "jurnalisti" mititeliscieni de la ghdsportiv.ro . asa ca, daca se vrea, se poate lua urma acestor indivizi submediocri intelecto-sociali.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum naiba se va antrena circul lui marin, maine, pe Oblemenco ? (ca asa vazui prin toate stirile)! adicalea Universitatea Craiova s-a antrenat pe la Bucuresti iar fomistii astia intra in Templu ? pai Olguta stie ? mai este pazit stadionul ? ca tare mi-e frica sa nu ii vad pe pampers-istii lui muicelu pe terenul nostrum

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie mi se pare incredibil ca mai exista fraieri pe pamantul asta care sa il linga in cur pe magazia asta de cacat care este marin muicelu´. pai cat de jos poti sa ajungi bai dorele ? unde ai ajuns bai frasinene ? stoianoafe, asa e ca nu iti mai da nimeni nici macar muie pe unde te duci ? sacene, hai dreaq sa iti dau bani de o inghetata, s-o lingi pe banca in centru, ce, e mai dulce gaoaza dovelacului transpirat cu ochelari de soare ? vai de mama voastra ! pai daca umflatul asta e ultima scursura a societatii, voi astia de il lingeti in cur ce dracu mai sunteti bah? cand o sa muriti, nici mormant nu meritati: direct la groapa de gunoi cu voi ! ´tzai dreaq de scafandri in rahat ce sunteti ! huooooo !

    RăspundețiȘtergere
  4. Muie vandutilor. Stiinta suntem noi nu fc booveni.

    RăspundețiȘtergere
  5. blondule hai la perinita sa mananci un mic si sa bei o bere.
    sa nu uiti sa te speli pe maini de vopsea.

    RăspundețiȘtergere
  6. pleaca mititelu!!! jet la booveni,ne-am saturat de aberatiile tale!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Spiritul Stiintei traieste. E viu! Nici toate spray-urile cu vopsele din lume nu-i pot atenua stralucirea. Echipa noastra, CS Univ.Cv, s-a trezit din nou la viata si asta este esential. Poate nu cu cei mai buni jucatori; poate nu cu cel mai bun antrenor; poate nu cu cel mai bun staff. Dar EXISTAM! Am scapat, in sfirsit, de cosmarul "mititelu". Avem voie sa visam din nou la performanta!
    Vom fi 100% alaturi de echipa si la bine si la greu, ca pe vremuri.
    Hai Stiinta! Hai CS Univ.Cv!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am aflat in sfarsit ce afaceri are omul de afaceri mititel, lucreaza in idustria alimentara, vinde gogosi si cumpara gogoasa.

    RăspundețiȘtergere
  9. http://www.craiova-maxima.ro/stiri/1767/laviniu-beze-s-a-intalnit-cu-fanii-olteni-din-uk.htm#.Ue2n0m3VCRQ

    Uluitor cum poate sa vorbeasca un patron de club de fotbal...
    Acum intelegeti?? Cum sa vrea gabi blondu asemenea patroni???
    De unde "sa-i apuce" el si ceilalti cativa milogi pe unul ca Beze?
    Fac parte din lumi diferite, si blondu a inteles rapid asta. Sansa lui e la un speculator de 2 bani ca mititelu, niste investitori care vorbesc despre listarea clubului la bursa si alte astfel de lucruri sunt peste puterea de intelegere si de adapare a lui gabi blondu si mai ales mult peste interesele lui meschine.

    Va spun ceva: blondu si alti cativa traitori de pe urma fotbalului la craiova o sa faca tot ce e posibil sa faca jocurile lui mititelu, asteptati-va la orice, absolut orice de la ei. Chiar ca sunt disperati.

    RăspundețiȘtergere
  10. extraordinar discursul lui LAVINIU , sper sa si respecte ce spune si nenoriciti ca blondu asta sa nu aiba ce cauta la Universitatea Craiova , sa ramana unde le e locul cu echipa neamurilor lui mititelu.

    RăspundețiȘtergere
  11. lua-v-as aprobarea in pula....si mamelor voastre sa le spermez in gura

    RăspundețiȘtergere
  12. vreau sa stiu pozitia voastra in legatura cu echipa psdului. personal, desi incomod, o sa sustin in continuare echipa copiilor lui mititelu, pentru ca pana la urma nu am incotro.

    RăspundețiȘtergere
  13. EUGEN din Brazda23 iulie, 2013

    Asa ultrasilor de la Peluza Sud... cu mITITELU pana la moarte HA! HA! HA! Gogoasa tata, lasa mesajele tastate pe internet si mazgalite pe autocare si du-te cu "Blondu" si Gavriluta la maturat strazi in buCUResti ca "sportul" asta nu este de voi... fotbalul adevarat este caracterizat prin Fair Play si Respect... "e grele cu astea" . STIINTA este doar una... iar daca toti suporteri ar fi citit macar o data istoria ei acum ar fi stiut ce sa faca.

    RăspundețiȘtergere
  14. Muicelu l-a luat pe Gogoasa pretenu lu Blondu ca sa-si atraga suporterii de partea lui. Saracu Gogoasa nici acum nu joaca la Universitatea Craiova, ci la echipa familiei Mititelu, dar nu isi da seama. FORTA CS U CRAIOVA - Echipa marilor glorii si a marilor realizari, MUIE FC U MUICELU - Echipa retrogradatilor, dezafiliatilor, nelicentiatilor.

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...