25 iul. 2013

Impostorul e-n agonie… HAI CRAIOVA!

În timp ce Ştiinţa se pregăteşte în Serbia şi a mai câştigat un amical, Bănia asistă fără voia ei la ultimele scenete ale spectacolului grotesc pe care ospătarul Mărin încearcă disperat să-l mai regizeze. Cancerul fotbalului craiovean e în pragul sinuciderii, nici măcar acţiunea de a asalta stadionul Ion Oblemenco nereuşindu-i şi fiind obligat să abandoneze planul. El simte că îi mai poate păcăli pe tot mai puţini dintre olteni, iar planurile sale diabolice se năruiesc cu fiecare zi care trece.

Olguţa s-a trezit şi nu-i mai face jocurilor booveanului: primăria s-a retras din procesul dintre familia lui Mărin şi forurile fotbalistice interne şi nici nu îi donează dezaxatului milioane de euro din bugetul oraşului pentru o bucată de mlaştină pe care acesta s-a făcut stăpân prin mijloacele specifice mafiei imobiliare din România ultimelor două decenii.

Aşa cum se ştie, CRAIOVASPORT nu s-a numărat printre “susţinătorii” Olguţei Vasilescu. Nu doar pentru că nu avem încredere în politicieni, ci mai ales pentru că actualul primar al Băniei a avut iniţial o apropiere nesănătoasă şi nocivă faţă de ospătarul care a retrogradat după ce în prealabil îşi mutase echipa familiei lui din Craiova. 

Probabil cunoscându-l mai bine între timp, primarul Băniei şi-a schimbat, sperăm definitiv, atitudinea. Olguţa ne-a surprins total, evident în mod plăcut, şi pare decisă să redea Ştiinţa oraşului şi suporterilor şi nu putem să nu fim de acord şi să aplaudăm acest lucru. Ce va urma vom vedea, dar dacă ŞTIINŢA va renaşte oamenii care au contribuit pozitiv la asta vor rămâne în istorie.

În aceste zile ferbinţi de iulie, o rază de speranţă vine dinspre Serbia.  
FORZA ŞTIINŢA!

13 comentarii:

  1. da recunosc ca si pe mine m-a surprins Olguta. nu ma asteptam sa isi dea seama atat de repede de caracterul infect al acestui vacar abject. la drept vorbind o femeie l-a pus la colt exemplar pe sarantoc in timp ce altii n-au avut sange in instalatie sa ii traga peste bot. nu ma intereseaza politica, nu dau doi bani pe niciun partid insa placerea de a-l vedea pe sarantoc cum sta ca milogul pe la portile stadionului e fantastica.

    despre cantonamentul maretei fc booveni nu e nimic de spus decat de ras. probabil urmatorul cantonament o sa fie la Preajba. dar deja nu ar trebui sa mai mire pe nimeni dupa alt celebru cantonament la Govora (apropo am recitit seria aia de articole postate aici despre acel cantonament am ras (iarasi) cu pofta). foame mare mon cher pe plantatie la booveni! iar cu tentativa aia de lot cu fiu-so pe post de mascarici sef in cea mai buna varianta se pot mentine in liga a 2-a (cu greu ce-i drept). asta daca o sa apuce sa fie inscrisi in campionat. hai 'ceau marine, ne-am distrat cu tine' - desi sincer a fost mai mult chin decat distractie.

    RăspundețiȘtergere
  2. M-ați dezamăgit, vere! Păreați inteligenți

    RăspundețiȘtergere
  3. nu auzi la mitielu cantonament in calafat,asta chiar nu mai judeca,o sa-i antreneze pe plaja la bascov:)) Pleaca mititelu!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. soc soc soc ....Ajica a incercat sa inscrie alta echipa in liga a 2-a, nu pe aia pentru care avea decizie de la CAB......a mai incercat o smecherie, dar ne-a demonstrat , inca o data, ca e smecher prost.:))))))

    RăspundețiȘtergere
  5. STIINTA SUNTEM NOI BAAAAAA NU ECHIPA FAMILIEI MITITELU

    RăspundețiȘtergere
  6. cred ca odata cu inceperea campionatului, cea mai buna lovitura pentru mititelu(l) este sa il ignoram. nu ar suporta asa ceva... va avea efectul "nimeni la meci" ,cand a intrat in fibrilatii, era disperat ! Prostul ignorat se sinucide !

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru "Perfect şi Simplu":

    Păream doar... :)
    Mai gândeşte-te, nu te grăbi. Te aşteptăm.

    RăspundețiȘtergere
  8. mai lasati-ne cu clona voastra.........nimeni nu-l vrea pe mititelu,dar nici clona infecta ...............

    RăspundețiȘtergere
  9. pai ramai cu mutantul fc booveni-severin ca nu te obliga nimeni sa tii cu cineva anume si lasa ne pe noi cu echipa care credem ca e adevarata stiinta

    RăspundețiȘtergere
  10. daca nu vreti echipa universitatii si a orasului ca e "clona" dar nici pe mititelu faceti'va voi o echipa, ca de mititelu nu scapati niciodata nu aveti cum sa ii luati firmele alea nici daca va prezentati la new york cu abramovici de mana.
    terminati cu tampeniile si cu aberatiile si faceti ceva o echipa a suporterilor ca la timisoara de exemplu, o spun pentru voi. dar nu veti face nimic, pentru ca nu ati putut face nimic timp de 2 ani si nu veti face nimic nici in urmatorii 5 sau 10. sunteti liberi sa admirati firma lui mititelu si sa sustineti echipa copiilor lui, lasati'ne voi in pace ca nu ne intereseaza vesti de la boovean.

    RăspundețiȘtergere
  11. la fel ca si voi am spus mereu ca echipa brutarului e fc booveni,nu o mai recunoastem drept universitatea craiova si am cerut de 3 ani primariei sa se implice .stiinta trebuie sa fie a orasului nu a unui nebun care sa tina suporterii la intrarea in bucuresti cand jucam cu dinamo

    RăspundețiȘtergere
  12. cu cine sa tin eu la anul cu echipa orasului sau cu echipa familiei mititelu? nu ma pot hotari, i-as da lui mititelu si 7 euro si o cana cu apa cu conditia sa nu mai intre niciodata in craiova. mori saracule. FORZZA CSUC!!!

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...