3 feb. 2013

Culmea logicii: liderul peluzei sud are întrevederi cu Mărin, în timp ce grupările pe care le reprezintă se dezic de acțiunile sale

Dacă până acum se vorbea despre Caracal ca fiind orașul “minunilor”, iar numerele de Olt sunt țintele predilecte ale ironiilor șoferilor, iată că suporterii Științei vor neapărat să fure faima urbei lui Virgil Carianopol cu o absurditate care se putea întâmpla doar la Craiova: în timp ce șeful galeriei girează combinațiile dintre Mărin și Olguța, toate grupurile de suporteri pe care el le reprezintă oficial spun că nu participă la nici o întâlnire cu Minciunelu pentru că a batjocorit sportiv și moral istoria clubului, dar și suporterii acestuia!

Suntem obligați să ne amintim că e strigător la cer cum după doi ani de la momentul înregistrării în scop comercial a lui Victor Pițurcă, episod care a însemnat o imensă pată asupra moralității galeriei craiovene în ansamblu, suporterii de la peluza sud, singurii prezenți la acea întâlnire pe care ei înșiși au cerut-o cu actualul selecționer, încă nu au anunțat CINE E AUTORUL TRĂDĂRII și că acesta a fost exclus din rândurile celor onești.

Din păcate, exact fanii de la peluza sud care înregistrau reacția lui Pițurcă în timp ce ei îi spuneau că “trebuie să scăpăm de brutar prin orice mijloace”, pentru ca apoi să-i predea banda contra-cost lui Minciunelu, furnizându-i ospătarului material de circ în timp ce Știința era în comă, se confruntă acum cu o nouă situație jenantă, umilitoare, care n-are nimic în comun cu mentalitatea ultras atât de des invocată prin peluze.

Nu ne rămâne decât să sperăm că galeria va reuși într-un final să se curețe și să-i facă din nou pe toți suporterii simpli să fie mândri de ea.




43 de comentarii:

  1. Blondul a distrus peluza, un om cu 2 fete, care se schimba dupa mirosul banului, a destabilizat prietenii, a distrus peluze si este pionul lui mititelu.
    Aviz si la legatura care o are cu anumite grupari "independente" din Bucuresti, cu care comunica pentru informatii.

    RăspundețiȘtergere
  2. e foame mare de tot, blondu trebuie sa recupereze pentru toti anii astia in care a flamanzit

    RăspundețiȘtergere
  3. bravo craiova sport!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Uitasem de mizeria cu inregistrarea, gena de curva e dominanta la baiatul asta, poza de la articol e definitorie pentru caracterul infect al personajului. O reunire a ultrasilor din toate brigazile ne-ar putea scapa de blondu, indiferent in ce peluza s-ar produce.

    RăspundețiȘtergere
  5. peluza sud e compromisa de mult.nu au nici un fel de forta cei de acolo,blondul ii manevreaza cum vrea el in functie de sursa de la care trebuie sa mai ciupa ceva banuti sa poata sa traiasca.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dragii mei, aceasta nu e galerie adevarata, e o adunatura de ridicoli si o stiti si voi. E pacat ca pe langa baietii acestia sunt destui de toata isprava, suporteri care pun pasiune si care sunt oameni respectabili in viata de zi cu zi, dar se pare ca nu au priceperea sau forta sa isi puna un lider onorabil si imaginea lasata in exterior este jalnica.
    Mititelu are tot interesul ca personaje ca Blondu sa fie sefi peste galerii, pentru ca stie ca sunt coruptibile si are nevoie de astfel de oameni ca sa tina sub control forta galeriei.

    RăspundețiȘtergere
  7. blondu e un nemincat..ar face orice pentru bani de asta face ce face...... olguta si mititelu se pregatesc sa dea un tun din care sa transfere niste bani de la primarie in buzunarelor lor pe motiv ca ei vor sa salveze fotbalul si il folosesc pe blondu ca sa spuna ca galeria e de acord cu smecheriile lor si suporterii sint de partea lor.PRAF IN OCHI.

    RăspundețiȘtergere
  8. In sfarsit , incepe sa iasa la iveala o parte din adevar.
    Cu toate acestea insa, blondu nu-i singur...sunt mai multi ca el care au foamea-n stoman si-abia asteapta o ciorba de la marin..sper ca incetul cu incetul masa suporterilor vor realiza asta si se vor detasa total de ei.

    Pleaca mititelu !
    Ultras liberi!

    RăspundețiȘtergere
  9. Grupurile de ultrasi din sun NU au fost NICIODATA cu mititelu,mai mult cele 2 grupuri din peluza sud din craiova timp de 4 ani au fost amenintate de catre anumite persoane, la meciu demostrativ din acesta vara au fost niste incidente intre suporteri si interlopi.la meciu de hambal membri gruparilor din sunt la contestat si injurat pe mititelu,in fata ny-ului,dupa 5 minute au aparut interlopi care au mers la lasa dar avand in vedere ca au fost mai multi ultrasi din sud de cat SEZIONE acesteea sau mutat stategic in spatele celor de la sezione,dupa meci la lasat cu amenintari...o grupare din peluza sud a facut mai mult de cat a facut sezione si o grupare cu 15 ultrasi nu cu 100 ca sezi...dezinformarea costa,cum cei de le sezione mereu a aruncat cu cacat in gruparile din sud si liderul lor sta la cayo si bea cate o bere cu oameni lu mititelu si mereu contesta actiunile celor din sud pt ca ei nu lupta pe aceeasi cauza...
    STIINTA E NUMAI UNA!!!
    ULTRAS CRAIOVA 2004

    RăspundețiȘtergere
  10. MUIE BRUTARE PLEACA SI LASA-NE!!!
    ULTRAS CRAIOVA 2004

    RăspundețiȘtergere
  11. DE BAIETI NUMAI DE BINE ... DE TIGANI NUMAI DE RAU .. DE LIDERI NUMAI DE BANI... DE ULTRAS

    RăspundețiȘtergere
  12. DE BAIETI NUMAI DE BINE ... DE TIGANI NUMAI DE RAU... DE LIDERI NUMAI DE BANI... DE ULTRAS

    RăspundețiȘtergere
  13. Blondu, Ou, Gavriluta, trebuie deconspirati, si pe cealalta parte si-a atras de partea lui toti copii penibili care au bani(Sherif, Ciobanu, Roxy, etc).
    Stie el pe cine sa aiba in preajma. Pacat pentru suporterii curati, marea lor majoritate nu sunt din Craiova.

    Aveti grija si cu cealalta baricada, chiar daca sunt baieti mai seriosi si cu mai multa carte, Charlie e tot un fel de Blondu.

    RăspundețiȘtergere
  14. vorbiti ma cu pavel badea sa faca echipa , tot STIINTA este , nu este ca aek tm sau altceva. nici eu nu mai vreau sa fie mititelu aici dar mai bine asta decat iar fara echipa 1 an :|

    RăspundețiȘtergere
  15. de baieti numai de bine ... de tigani numai de rau . de lideri numai de bani . de ultras numai de ani . pa

    RăspundețiȘtergere
  16. da ma charly e cu aceleasi apucaturi ca si blondu e normal ca tot asa e dupa bani,.. au aceeasi "scoala".. e un puscarias tragator de pe carduri pentru altii.. da cum sa spui ca gruparile din sud nu au fost cu mititelu si au fost amenintate..? de cine au fost amenintate? poate de blondu. cand ati injurat pe mititelu la new york, cand era blondu certat cu el si trebuia sa il presioneze ca sa se dea pe brazda si sara cu ceva cascaval ca murea orbu de foame?


    hai sa fim seriori ca nu aveti nici un cuvant voi astia simplii aia care maiganditi,...la sud se face ce vrea blondu si gata. ce masuri se iau acuma sudistilor cand voi va delimitati de blondu/? deci lideru vostru omul care va reprezinta, seful sudului se duce la combinatii cu miti si voi dati comunicate????????? va faceti de ras....

    RăspundețiȘtergere
  17. "de lideri numai de bani ... da pe lideri aveti singe sa i schimbati sau va e frica de orbu ? va bate blondu de va pisati pe voi daca miscati in front :))))))

    RăspundețiȘtergere
  18. Ma ...lideri de galerie corupti si oameni fara caracter au fost , sunt si vor fi intodeauna in compozitia unei peluze . Nu e Craiova singurul oras unde se intampla asta .
    Pe de alta parte, stau si ma intreb cum timisorenii , pe care noi ii contestam cu atata inversurane , reusesc sa aiba echipa proprie finantata chiar de suporteri.
    Asta e frumos , dragilor , nu cacaturile astea care se intampla la noi. Acesti indivizi nu sunt altceva decat niste paduchi ai societatii care traiesc de pe urma echipei .

    " A fost odata Ultras Craiova..."

    RăspundețiȘtergere
  19. leaderii pulii.... daca nu ar fi baietii din brigazi nu ar fi nimic.........
    cearly , blonduleeee, foameaaa baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    RăspundețiȘtergere
  20. ULTRAS CRAIOVA VA FUTE FAMILIA!!!! muie vandutilor..

    RăspundețiȘtergere
  21. aici e Sezione.ro? nu mai aruncati cu noroi in peluza sud
    Muie mititelu

    RăspundețiȘtergere
  22. cum pula mea sa pui semnul = intre blondu si charlie, pt charlie viata de suporter e o pasiune, pt blondu e o afacere, daca ati fi stat si langa unul si langa altul ati fi fazut ca intre vietile lor de suporteri e o diferenta ca de la cer la pamant, ca nici charlie nu are o viata respectabila in fara stadionului este adevarat, dar daca erau cate 10 charlie la fiecare brigada eram departe acum. muie celor care vand peluza pentru bani sau avantaje personale.

    RăspundețiȘtergere
  23. Aha.in primu rand veniti si spuneti asta in fata gruparilor,nu ascunsi dupa taste,in al doilea rand:o brigada ultras nu si comercializeaza materialele,daca vreti sa va faceti echipa va puteti face,nu va tine nimeni.din comentariile de mai sus reiese ca voi aveti un razboimai degraba cu peluza sud decat cu mititelu.ORGOLIUL ASTA PROSTESC VA EXISTA ATAT TIMP CATLIDERU SEZ SI ASA ZISU LIDER AL PELUZEI SUDVOR CASTIGA BANI DIN CHESTIA ASTA.SA PLECE AMANDOI,SA FIE PACE SI ARMONIE,FARA INTERESE.
    P.S. acest mesaj trebuie luat ca atare si eprezintasrict parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  24. da...ce sa zic :)) ma amuza foarte mult cum abordati situatia... In primul rand ce e la SUD ne priveste pe noi cei de acolo... muie adrian marin mititelu a fost si va fi mereu peste tot in cr fiti siguri de asta..problema e ca aruncati cu noroi doar intr-o directie si nu vedeti cu adevarat cum stau lucrurile.. In timp ce mizeria de om numita tarca ii face jocurile brutarului intr-un fel sau altu' ...de parte cealalta,tiganu' mai exact charlie se intalneste in campaniile electorale cu anumiti candidati,ia cozonaci sau ce plm ia la sala...va indoctrineaza pe toti putoi de la 15 la 20 ani intr-o singura directie Peluza Sud 1997,face pe dictatorul si din pacate ii iasa asa de bineeeee ! mereu in prima linie ! galeria fara charlie si blondu 2 hoti chiori dupa bani !

    RăspundețiȘtergere
  25. frate care ai scris aia cu "cum plm sa pui semnul egal intre blondu si charly". cati ani ai??? de cand ii cunosti pe cei 2?
    habar nu ai cine sunt si ce trecut ai daca ai scris asa ceva. ei sunt copiii lu camataru ,daca ai auzit de el, un tigan penal si i'a crescut pe amandoi si pe altii care s'au pierdut cu timpul in filozofia asta a lui de cacat.asa au invatat de mici si asta o sa stie si o sa faca mereu, sa incerce sa traiasca de pe urma galeriei.
    cand un individ in viata de zi cu zi nu munceste niciunde si se ocupa cu trasu de pe carduri,asta spune totul despre el si despre caracetrul lui.nu il mai aparati pe tigan,e la fel de "chior" ca bondu,daca nu chiar mai "chior".
    un fost puscarias nu poate conduce NICIODATA galeria unei echipe universitare!!!! NU UITATI ASTA!

    RăspundețiȘtergere
  26. BA ASTIA DE LA SUD, DACA E ASA DE RAU BLONDU SI E UN NEMERNIC ASA CUM SPUNETI SI DATI COMUNICATE CA NU VA REPREZINTA SI VA DEZICETI DE EL, DE CE RAMANE IN CONTINUARE SEFUL VOSTRU?

    RASPUNDETI LA ASTA ! si nu ma luati cu charlie ca ma pis pe el nu dau o flegma pe tiganu ala milog.

    ASTEPT SA RASPUNDETI !!!

    RăspundețiȘtergere
  27. charlie : N-ai fi mai luminat decat minerii nici daca-ar sta pe tine un reflector. :)

    RăspundețiȘtergere
  28. ii sugeti pula lu gavriluta ! daca sunteti baieti si vreti faceci ceva pt fenomen , veniti si spuneti in fata daca aveti ceva de zis. muie mititelu .

    RăspundețiȘtergere
  29. pt baieti de la craiovasport...mesaju cu muie mititelu care il afisati voi e facut de catre sud...la acel meci cei din sezione ereau infratiti cu stelisti si sau suparat pe baiaeti din sud ca au injurat STEAUA muie.....mmm cand il dai tu jos pe mititelu.uratule

    RăspundețiȘtergere
  30. Virgil Cancea - singurul lider pentru Craiova . Cine-l stie cunoaste .

    Asa cum a zis cineva mai sus, de ce nu va deziceti de blondu' daca sunteti constienti de faptul ca ii face jocurile milogului ? trebuie sa luati atitudine
    -pentru Ultras( pe banii vostrii) si PS in general .

    RăspundețiȘtergere
  31. hopa, descoperi pelusa zud craiovasport, logica imbatabila e blondu rau, dar si charly e rau, de parca astea ar fii alternativele galeriei in momentul de fata, si daca ar fi asa alegerea e simpla, il aleg pe ala care nu e vandut lui mititelu.

    RăspundețiȘtergere
  32. respect craiovasport

    RăspundețiȘtergere
  33. ce mesaj au copiat ma cei de la craiovasport de la sud???? 'muie mititelu'?????????? moaaaaaaaaa ce plagiat,adevaru ca e un mesaj complex asta 'muie mititelu',cum oare ati reusit sa il inventati.....o adevarata opera......ati dat o rau in penibil daca si de craiovasport va luati. dar e si normal ca lu blondu ce sa va tina sa ii spuneti...

    RăspundețiȘtergere
  34. sezione vs peluza sud
    ultras,praetoria vs adrian marin mititelu!
    BLESTEMATI CEI CE RENUNTA!!!!

    RăspundețiȘtergere
  35. Deplasare baschet sibiu-20 ron sau 10ce inseamna asta...atat e cursa unui taxi ,craiovita trend.....si sa nu mi spuneti ca sunt din cotizatii ca nu va cred.

    RăspundețiȘtergere
  36. cearly e din nou in paine.....nu mai merge cu cardurile si si-a adus aminte ce stie mai bine sa faca..

    RăspundețiȘtergere
  37. ma baieti nu uitati ca toti tinem cu STIINTA pana la urma si lasati timpul sa rezolve totul HAI UNIVERSITATEA! HAI CRAIOVA!

    RăspundețiȘtergere
  38. gabi blondu curva vanduta....muie tarca

    RăspundețiȘtergere
  39. deplasare la sibiu cu echipa de baschet la 20 de lei inseamna ca tu iti platesti motorina pentru microbuz... era ceva aiurea daca lua 50 de lei , platea doar 20 pe motorina si baga restul in buzunar ; e greu sa intelegi cand nu ai facut nimic constructiv o viata si te ai multumit sa dai din gura ...MUIE MITITELU.

    RăspundețiȘtergere
  40. Gabi blondu ,Gavriluta + Postasu' . un lider cu doua maini. fa-ti laba blondule si lasa galeria

    RăspundețiȘtergere
  41. charlie , fa-te o mana de ajutor . esti lafel ca blondu . crescut cu el

    RăspundețiȘtergere
  42. Mancai-ati poola lu mititelu !

    RăspundețiȘtergere

Comicele combinații ale măscăricilor Charlie și Gogoașă

Pușcăriaș în Italia pentru infracțiuni cu carduri, "Charlie" a făcut arest preventiv și în România, el fiind un fel de papițoi a...